Hipnodzemdību speciāliste ieradīsies Latvijā uz topošo vecāku konferenci 18.augustā!

Hipnodzemdību speciāliste ieradīsies Latvijā uz topošo vecāku konferenci 18.augustā!

14. Aug 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Hipnotiskās dzemdības ir māksla izmantot savus dabiskos dzemdību instinktus, lai palīdzētu sievietei un mazulītim nodrošināt ērtākas un maigākas dzemdības. 

18.augusta topošo vecāku konferencē ciemosies hipnodzemdību speciāliste, dūla Kiia Paal no Igaunijas, kura uzstāsies ar lekciju un garāku meistarklasi interesentiem par un ap hipnodzemdībām. 

UZ LIELĀS SKATUVES lekcija

12.45-13.20 Hipnotiskas dzemdības

Konferenču zālē BULDURI praktiskā meistarklase 

13.30- 14.30 Hipnodzemdības: Vieglākas, drošākas un ērtākas dzemdības, kā ieplānojusi daba

Kiia Paal - hipnodzemdību meistare, Dabisku dzemdību skolas dibinātāja Igaunijā (Pehme Sünni Kool), dūla

Kā trīs lielisku bērnu mamma Kiia ir pieredzējusi dzemdības līdzīgus kā ir dzirdēti nostāstos. Kiia atklāj, ka pēc tam, kad viņa uzzināja par hipnodzemdību metodi un viņai izdzīvoja 2 hipnotiskas dzemdības, viņa ir pieredzējusi atdzimšanu un izaugšanu kā sieviete un kā mamma: "Mani pārsteidza tas, cik īpašas var būt dzemdības, kā sievietes var ietekmēt savu dzemdību pieredzi ar sagatavošanos, izglītošanos un uzticēšanos savam ķermenim, mazulim, apgūstot relaksācijas paņēmienus un radot pozitīvu domāšanu ap mazo brīnumiņu."

2016.gadā Kiia kļuva par sertificētu Hipnotisko dzemdību pasniedzēju un bija pirmā, kura Igaunijā ieviesa hipnodzemdību Mongana modeli. Tāpat viņa ir izveidojusi Maigu dzemdību skolu Tallinā, kas ir kā apmācību centrs topošo vecāku izglītošanai ceļā uz maigām dzemdībām. 3 gadu laikā skolu apmeklējuši 400 pāru, tāpat arī dzemdību iestādēs ir veicināta izpratne par hipnodzemdību priekšrocībām, lai tiktu panākta sekmīga dzemdību pieredze. Milzīgs prieks un gandarījums par iedvesmojošām atsauksmēm no ģimenēm, kuri šajā pasaulē laiduši mazuļus harmoniskā veidā. Kiia ir arī pietiekami liela dzemdību pieredze kā dūlai, palīdzot topošajiem vecākiem sagatavoties skaistajam notikumam un laižot pasaulē mazulīti. 

"Es patiesi ticu šai apbrīnojamai tehnikai un ar aizrautību vēlos dalīties pieredzē un zināšanās, lai izglītotu vecākus piedzīvot maigas un pozitīvas dzemdības," tā dūla Kiia izsakās par savu sirdsdarbu. "Es ticu, ka katrai sievietei var būt skaista dzemdību pieredze, sākot ar pirmajām dzemdībām. Katram mazulim ir tikai viens dzemdību stāsts, lai tas kļūst par labāko!"

Kiias mājas lapas (igauņu valodā)

www.pehmesynnikool.ee
www.hypnosynnitus.ee
www.facebook.com/hypnosynnitus 

Hipnodzemdību mājas lapas (angļu valodā)

www.hypnobirthing.com 
https://www.hypnobirthing-uk.com

 

https://www.bezrindas.lv/lv/konference-toposajiem-vecakiem-gatavi-mazulim-1/6719/

Biļešu cenas:

no 22.07- 45 euro vienai, 57  euro ar partneri.

ĪPAŠS piedāvājums- nāc ar draudzeni un pērkat draudzeņu biļeti par 60EUR!

Vietu skaits ierobežots.

Uzziņai: 67350750, Māmiņu Klubs

https://www.bezrindas.lv/lv/konference-toposajiem-vecakiem-gatavi-mazulim-1/6719/