Grūtnieču vingrošana ar ārsti Katrīnu Puriņu Liberti PIRMDIENĀS Māmiņu Kluba Vecāku skolā

Grūtnieču vingrošana ar ārsti Katrīnu Puriņu Liberti PIRMDIENĀS Māmiņu Kluba Vecāku skolā

29. Jun 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nāc un kopā ar citām topošajām māmiņām ļaujies nelielai, relaksējošai slodzei, kas sagatavos tevi dzemdībām! Nodarbību laikā varēsi ne tikai relaksēties, bet veltīsi laiku arī sev un gaidāmajam mazulītim. Bet nodarbību gaitā tuvāk iepazīsies ar ārsti Katrīnu Puriņu- Liberti. 

Nodarbībā apgūsi:

  • Vingrošanu;
  • Elpošanu;
  • Atslābināšanos;
  • Dzemdību pozas un pašmasāžu.

Katrā vingrošanas nodarbībā uzzināsi vairāk par kādu no gaidīšanas laikā svarīgām tēmām, gūsi atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ne tikai ar mazulīša gaidībām.

Nodarbību vadītāja Katrīna dalīsies savās zināšanās par grūtniecības laiku, dzemdībām un pēcdzemdību periodu. Tā noteikti nebūs fitnesa nodarbība, bet ķermeņa un prāta sagatavošana dzemdībām ar pareizas elpošanas un pozu apgūšanu.

Šīs tikšanās reizes palīdzēs tev justies veselai un drošai, regulēs dzemdes muskulatūras tonusu un uzlabos mazuļa apgādi ar skābekli un barības vielām. Vingrošanai nepieciešams sportisks apģērbs – T-krekls, brīvas bikses un zeķītes. Vingrojam bez grūtnieču jostām.

Mācīsies atslābināt un sasprindzināt muskuļus ne tikai fiziski, bet arī domās – tas noderēs dzemdībās.

Vingrošana topošajām māmiņām pozitīvi ietekmē pašsajūtu un samazina muguras sāpes, varikozas vēnas, krampjus, aizcietējumus, kāju tūsku un sliktu dūšu.

Vingrošanas nodarbību pasniedēja dūla starptautiskā apmācībā, sertificēta krūts zīdīšanas konsultante Katrīna Puriņa- Liberte.

PIESAKIES NODARBĪBĀM ŠEIT->>>