Grūtnieču dienas plašais lekciju piedāvājums 25.jūlijā: 4 lekcijas par 1 cenu

Grūtnieču dienas plašais lekciju piedāvājums 25.jūlijā: 4 lekcijas par 1 cenu

24. Jul 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gatavojies dzemdībām? Nāc, izbaudi Grūtnieču dienu kopā ar mums! Sagatavosimies šim tik ļoti svarīgajam procesam, jaunas dzīvības rašanās, dzimšanas brīdim! Gatavosimies tikšanās brīdim ar pašu svarīgāko cilvēciņu katras sievietes dzīvē. Mīļās, topošās māmiņas, izbaudiet šo laiku no visas sirds, atpūtieties, gūstiet daudz noderīgas informācijas un gatavojieties satikšanās brīdim ar bērniņu! Aicinām jūs uz tradicionālo Grūtnieču dienu Māmiņu Kluba Vecāku skolā 25.jūlijā ar kafijas/ tējas galdu, gardām uzkodām un foršām dāvaniņām. 

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

12.15-13.15

Rebozo lakati - dabiska palīdzība grūtniecības un pēcdzemdību laikā- praktiska nodarbība, vada dūla Līga Giniborga.

Rebozo ir nacionāls meksikāņu sieviešu aksesuārs - gara, plata šalle. Sievietēm Meksikā rebozo lakats ir ne tikai tautisks, krāšņs un dārgs aksesuārs, tas kalpo arī praktiskiem mērķiem – kā lakats, šalle un polsteris smagu kravu pārnēsāšanai uz galvas, šūpuļtīkls bērniem, sega un slings, kurā nēsā bērnus. Semināru Māmiņu Kluba Vecāku skolā vadīs dūla Līga Giniborga.

Nodarbības laikā katrai būs iespēja sajust, kā Rebozo lakats var palīdzēt: muguras sāpēm, relaksācijai, iegurņa atslābināšanai, elpošanas ritma līdzsvarošanai, intuīcijas attīstīšanai jeb "kontaktam ar sevi un bērniņu". 

13.30-14.30

Ādas kopšana grūtniecības laikā no matu galiņiem līdz papēžiem

Ādas sausumi, pigmentācija, strijas, piepampušas kājas, tūska- šīs ir tikai daļa no ādas izmaiņām, ko sieviete pamana vai sajūt gaidību laikā. Grūtniecības laikā par ādu jārūpējas īpaši, jo šajā brīnišķīgajā laikā, arī āda piedzīvo pārmaiņas. Kā to izdarīt, kam pievērst uzmanību, kā par sevi parūpēties gaidību laikā un pēcdzemdību periosā, lai justos un izskatītos labi un starojoši, pastāstīs kosmētiķe Iveta Liberte.  

14.45-15.45

Stils grūtniecības laikā un pēcdzemdību periodā

Sen pagājis tas laiks, kad grūtniecēm gaidību laikā bija jāstaigā maisveidīgos apģērbu gabalos, kas vizuāli topošo māmiņu padarīja vēl lielāku, vēl masīvāku un nelika justies sievišķīgi. Pašreiz arvien vairāk uzmanības tiek pievērsts apģērba, aksesuāru, apavu izvēlei, kas derēs gan gaidību laikā, gan pēcdzemdību periodā, kamēr iepriekšējās ķermeņa aprises vēl nav atgūtas. Grūtnieču dienā viesosies stiliste Natālija Magazeina, lai dalītos knifiņos un parādītu gatavus apģērbus komplektus ikdienai un iziešanas reizēm, tāpat arī uzzināsi, kā risināt aktuālākās grūtnieču problēmas attiecībā uz apģērba izvēli un kā tās risināt ar stila palīdzību. Ieskatīsimies arī šīs vasaras modes trendos un saņemsi atbildes uz Tev interesējošiem jautājumiem.  

16.00-17.00

Pirmās stundas pēc dzemdībām 

Pienācis ir ilgi gaidītais mirklis – laimīgie vecāki paņem rokās savu tikko dzimušo bērniņu! Kas notiek tālāk? Kas jādara? Kas jāsaka mazulītim? Kā jāuzvedas? Šis mirklis, kad sieviete un vīrieties kļūst par mammu un tēti paliks atmiņā visu mūžu neatkarīgi no tā, vai piedzimis pirmais, otrais, trešais mazulītis. Psiholoģisko treniņu pasniedzēja Sandra Lase Grūtnieču dienas lekcijās atklās, kā veidot piesaisti ar bēbīti jau pirmajās minūtēs un pirmajās stundās pēc dzemdībām, kā satvēriens, glāsti un balss var palīdzēt mazulītim iejusties plašajā pasaulē, kas pašreiz ir tik plaša un nezināma. Un, jā, uzticēties intuīcijai, kas pateiks priekšā, ko teikt, ko darīt, kā uzvesties un sveikt jauno dzīvībiņu ģimenē.

Kad notiks?

25. jūlijā 12.15-17.00

Kur notiks?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 25

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>