Grūtnieču dienā uzzini,kā veidot saikni ar mazulīti puncī

Grūtnieču dienā uzzini,kā veidot saikni ar mazulīti puncī

26. Mar 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazulis jau kopš ieņemšanas brīža veidojas par mazu cilvēciņu. Viņš aug un attīstas  gan fiziski, gan emocionāli. Tāpat maināmies viņam līdzi arī mēs pašas. Ne velti, grūtniecības laikā bieži dzirdam savā virzienā apgalvojumus par to, ka stress, asaras un emociju plūdi mums ir tieši gaidību iespaidā. Bet - emocijas attīstas arī mazulim! Kā tas notiek?

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Mazuļa emocionālā attīstība māmiņas puncī. Vada vecmāte, dūla Līga Giniborga

13.00 - 15.00

Neviena saikne pasaulē nelīdzīnās tai, kāda veidojas starp topošo māmiņu un viņas gaidāmo mazuli. Jau esot māmiņas puncī, bēbītim attīstās maņas, rakstura iezīmes, personība un emocionālā pasaule. Tā kā bērniņš vēderā jau dzird, jūt, redz un kustas jau pirms ienākšanas šajā pasaulē, topošā māmiņa var dalīties savās izjūtās ar viņu. Tāpat grūtniecības laikā sieviete nedrīkst aizmirst arī par sevi, jo tas tiešā veidā ietekmēs arī bēbīša pašsajūtu gan gaidību laikā, gan dzemdībās. 

Grūtnieču dienas lekcijā kopā ar vecmāti, dūlu Līgu Giniborgu noskaidrosi atbildes uz saviem jautājumiem par mazuļa emocionālo attīstību māmiņas puncī; kā topošā māmiņa gaidību laikā var veicināt saiknes veidošanos arī ar topošo tēti un gaidāmo mazuli!

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Māmiņu Klubs