Topošās māmiņas laipni gaidītas uz Grūtnieču pēcpusdienu

Topošās māmiņas laipni gaidītas uz Grūtnieču pēcpusdienu

14. Jul 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klāt karsta vasara, tomēr gatavošanos dzemdībām neviens nav atcēlis, tāpēc pašā vasaras viducī, 16.jūlijā, aicinām uz Grūtnieču dienu Māmiņu Klubā, kurā vairāku stundu garumā citu topošo sabiedrībā, malkojot gardus dzērienus un baudot uzkodas, varēsi noklausīties vērtīgas lekcijas un piedalīties praktiskās nodarbībās.

GRŪTNIEČU DIENAS PROGRAMMA

12.00-13.00 Kā sagatavot prātu un ķermeni dzemdībām

Gatavošanās dzemdībām un jaunās māmiņas lomai jāsāk nevis no 30.grūtniecības nedēļas, kad sieviete ir jau "finiša taisnē", bet gan no paša grūtniecības sākuma. Lai izprastu savas sajūtas grūtniecības laikā, labāk sagatavotos dzemdību procesam un justos droši, ir jāgatavojas - gan fiziski, gan psiholoģiski. Grūtnieču dienas lekcijā pasniedzēja ārste Katrīna Puriņa Liberte atklās knifiņus, kā sagatavot prātu un ķermeni dzemdībām.

13.15-14.15 Mazuļa pūriņš: kas noderēs un kas būs lieks

Mazuļa pūriņa sarūpēšana un dzemdību somas satura sagādāšana var sagādāt rūpes un ne mazums jautājumus- ko pirkt, cik daudz pirkt, kādas lietas, kādos izmēros, jo nereti gadās tā, ka iegādātās lietas nenoder vai netiek lietotas. Grūtnieču dienā ar ieteikumiem Mazuļa pūriņa izveidē dalīsies ārste Irēna Putniņa, kura ir ar vairāku gadu pieredzi, palīdzot topošajām māmiņām sagatavoties dzemdībām.

14.30-15.30 Pirtīžas- īpašais jaundzimušā un jaunās ģimenes rituāls

Vasara, īpašie pļavas ziedi, pirtiņa, piemiņas lietiņas mazulītim- vai uzbūrāt ainiņu? To noteikti var piedzīvot ikviena jaunā ģimene pirtīžu rituālā, kuru senlatvieši izlolojuši un vecmātes un dūlas papildinājušas ar mūsdienu pieskārienu, veicot īpašo rituālu ģimenes lokā. Grūtnieču dienā varēsi uzdot visus jautājumus par pirtīžām, to veikšanu dūlai Kristīnei Bērziņai.

15.45-16.45 Topošo māmiņu lutināšana- praktiska lutināšanas programma

Grūtniecība ir skaistākais laiks ikvienas sievietes dzīvē, tomēr tas nes līdzi arī bažas – kā saglabāt skaistu ādu arī pēc grūtniecības. Grūtniecības laikā mūsu ķermenis ievērojami mainās, jo bērniņš aug un līdzās tam aug arī mūsu punča apkārtmēri. Tā kā tas viss notiek ļoti strauji, mūsu ādai tas ir nopietns pārbaudījums un bieži vien rodas dažādas problēmas. Kā pareizi kopt ādu grūtniecības laikā. Kosmētiķe Iveta Liberta grūtnieču dienā dalīsies ieteikumos un praktiski parādīs, kā maksimāli saglabāt elastīgu ādu gaidību laikā. + bonusā palutinās topošās māmiņas ar atvēsinošu želeju kājām.

PIESAKIES GRŪTNIEČU DIENAI ŠEIT->>>

Kad: 16.jūlijā no 12 līdz 16.45

Cena: 25 EUR

Kur: Māmiņu Kluba Vecāku skolā Vīlandes ielā 1-2 (ieeja no Elizabetes ielas)

Šajā dienā saņem dāvaniņas no Māmiņu Kluba atbalstītājiem un baudi dzērienus un uzkodas bez maksas!

foto: pexels.com