EKSKLUZĪVS VIDEO: kā notiek dvīnīšu DZEMDĪBAS

17. Sep 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviena māmiņa un arī tētis, gaidot sava mazulīša piedzimšanu, pazīst šo savādo sajūtu – priekšā nezināmais, tomēr mēs to gaidām ar prieku. Arī māmiņa Inga un tētis Egils, lolojot savas dvīņu meitenītes, sevī izdzīvoja dažādas sajūtas, domājot par to, kā gan meitiņas vēlēsies sevi pieteikt pasaulei. 

Lai mazulītēm ļautu palikt puncī pēc iespējas ilgāk, māmiņai Ingai vairāk bija jāmēģina atrasties gultā. Bija zināms arī tas, ka mazulītes pasaulē ieradīsies ķeizargrieziena operācijas laikā noteiktā dienā un laikā. Tomēr pārsteigums bija liels, kad četras dienas pirms paredzētā ķeizargrieziena operācijas māmiņa saprata – meitenītes vēlas peiteikties ātrāk, turklāt pašas. Satraukums, asaras, neziņa, viss mijās kopā, kad topošie vecāki ieradās Jūrmalas slimnīcā, kur viss jau bija sagatavots operācijai. 

Mūsdienās ķeizargrieziena operāciju veic, pielietojot spinālo anestēziju, ievadot to māmiņas mugurā, kā rezultātā kļūst nejūtīga māmiņas ķermeņa lejasdaļa. To iespējams veikt gan pirms plānveida, gan akūta ķeizargrieziena operācijas.

Skaties unikālus DVĪŅU dzemdību kadrus!

20140904143202-32300.jpg

08. Sep 2014, 23:44

Tik jauks video😀
Atcerējos savu ķeizargriezienu,un piekrītu sacītajam,ka pēc operācijas ir ļoti svarīgi,lai būtu blakus kāds kas var palīdzēt viss labak jau bērniņa tētis😀)

08. Sep 2014, 17:48

supermīļas peciņas 😀 😀 priecājos 😀

bibii bibii 08. Sep 2014, 14:00

sajutos tāpat kā toreiz,kad man veica ķeizagriezienu.

bibii bibii 08. Sep 2014, 13:59

Ļoti aizkustinoši, vēl jo vairāk tādēļ, kaman arī bija ķeizargrieziens Jūrmalas slimnīcā un bija šis pats personāls. Lasmane ir burvīga daktere, rēta sadzija vienkārši kolosāli, nebija nekādu problēmu.