Dzemdību sagatavošanas kursi 4.augustā: vēl ir dažas brīvas vietiņas!

Dzemdību sagatavošanas kursi 4.augustā: vēl ir dažas brīvas vietiņas!

31. Jul 2016, 00:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Kluba Vecāku skolas dzemdību sagatavošanas kursi sastāv no 4 lekcijām - par veselīgu grūtniecību, dzemdībām, atsāpināšanu, elpošanu, dzemdību vietas izvēli, krūts zīdīšanu un jaundzimušā aprūpi. Katrai topošajai māmiņai, neatkarīgi no tā, kuru pēc kārtas bērniņu viņa gaida, ir jāsastopas grūtniecības laikā gan ar dažādām bažām, gan arī ar dažādiem jautājumiem. Atbildes uz tiem var atrast nākot uz dzemdību sagatavošanas kursiem!

Pie tam - ciemos gaidām arī topošos tētus!

KRŪTS ĒDINĀŠANAS LEKCIJA

Lai būtu pilnīga skaidrība un apziņa, ka māmiņa spēs mazuli barot ar krūti, krūts ēdināšanās speciālisti spēj daudz pastāstīt par krūts zīdīšanu un spēj minēt daudz un dažādus piemērus.

Tāpat 2 stundu ilgā lekcijā speciāliste pastāstīs par: krūts zīdīšanas tehnikām, mātes piena veidošanos, psiholoģisko pamatojumu, lai zīdīšana noritētu veiksmīgi. Turklāt pasniedzēja pastāstīs arī par zīdīšanas palīglīdzekļiem.

JAUNDZIMUŠĀ APRŪPES LEKCIJA

Savukārt kā rūpēties par mazulīti – kā viņu apkopt, cik bieži vannot, kā zināt vai viņam nekas nekaiš, ir iespēja uzzināt  jaundzimušā aprūpes lekcijās.

Lekcijas laikā uzzināsi: visu par mazuļa ikdienas higiēnu, kā apkopt nabiņu, kā iztīrīt actiņas, ādas krokas, apkopt degunu, kā pareizi mainīt autiņbiksītes, cik bieži un kā vannot u.c.

SAGATAVOŠANĀS DZEMDĪBĀM I UN II DAĻA

Šajās lekcijās topošie vecāki uzzina atbildes uz jautājumiem par to, kas ir dzemdību plāns, Kad un kā izvēlēties dzemdību vietu, vai ir nepieciešams slēgt līgumu ar vecmāti, kādas pozas izvēlēties, lai dzemdību process būtu mazāk sāpīgs, vai atsāpināšanas izvēlēšanās nevar radīt negatīvas sekas uz mazuli, kāda ir partnera loma dzemdībās.

Topošie vecāki pēc kursiem saņem ne tikai zīmodziņu Mātes pasē un kādu dāvaniņu, viņi saņem arī pārliecību par saviem spēkiem, pateicoties zināšanām!

Gaidām ciemos: PIESAKIES DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSIEM ŠEIT>>