Būs vai nebūs..?!

27. Mar 2019, 16:28 Mamma_93 Mamma_93

Sveikas!

Esmu divu dēlu māmiņa. Uz doto brīdi esmu nelielā neziņā..

Jau divus gadus lietoju hormonālo kontracepciju.

Ar vīru nekad nebijām mīlējušies mentruāciju laikā, tāpēc nolēmām pamēģināt..to darījām dušā (padomājām tikai par tīrību), par kontracepciju abi nedomājām, paļaujoties uz mītu, ka menstruāciju laikā grūtniecība nav iespējama - zinu,zinu, muļķīgi!!

Menstruāciju ilgums bija kā parasti, trīs dienas. 

Nu ir pagājušas gandrīz divas nedēļas, pēc mūsu izklaidēm dušā, taču bieži jūtu vieglas spazmas vēdera lejasdaļā un vēders pūšas kā traks. Interneta dzīles stāsta, ka šīs var būt agrīnās, iespējamās grūtniecības pazīmes. 

Esmu nesaprašanā, jo saprotu, ka usg neko vēl neuzrādīs un arī tests ir negatīvs. Vai kādai ir bijusi līdzīga pieredze? Droši vien, kamēr ir šī neziņa, pareizāk būtu kontracepcijas tabletes nolikt maliņā.. 

Iespējams, muļķīgs raksts, bet man vajadzēja ar kādu padalīties, kādu atbalstu.. Vīrs ir 100% pārliecināts, ka tās ir tikai manas iedomas.. 

flower.of.hope flower.of.hope 27. Mar 2019, 23:12

Pieredzes šādas nav bijis. Bet to ka mammām reizēm nostrādā nojauta pirms vispār zinātne un saprāts tiek līdzi esmu jau piedzīvojusi.

Var jau būt, ka nekā nav, bet domāju vienmēr labāk minimizēt risku. Ja šķiet, ka var būt - nu atsākties uz laiku no tabletēm, mazums. Vīrieši parasti reaģē tikai uz to ko var redzēt un izanalizēt, tā kā nemēģini pārliecināt.

Mēnešreižu laikā varbūtība gan visai maza, bet pie īsa cikla var gadīties, ņemot vērā, ka sperma izdzīvo vēl kādu laiku.