Brīvdienu darbi un nedarbi!

Brīvdienu darbi un nedarbi!

11. Mar 2018, 20:07 DreamComeTrue DreamComeTrue

Šodien mums aprit 38. nedēļas. Vēl tikai divas nedēļas līdz noliktajam datumam .. Tad nu turpinot gaidīt savu mazo brīnumu, klāt bija kārtējā brīvdienas! Ar ko viņas atšķīrās no citām? Droši vien ar to, ka es biju vairāk vai mazāk aizkaitināta. Par ko? Nav ko lieki vilcināties ...

Es agrāk pati nebiju ievērojusi par to, cik ļoti cilvēki sāk uz tevi skatīties tad, kad tev var redzēt jau punci, kas ir izvirzījies uz āru. Es laikam pat varētu teikt, ka es pati kādreiz skatījos uz grūtniecēm un smaidīju .. bet .. tagad, kad pati esmu tāda, turklāt pēdējās nedēļās - nogurusi, neizgulējusies, neveikla un viekli nokaitināma .. citu skatieni uz mani - nebūt nemotivē. It īpaši tie SKATIENI, kuri neatlaiž savas acis, līdz tu vienkārsi fiziski nesāc bēgt no tiem cilvēkiem pa veikala ailēm, kuras tev reāli nevajag - manā gadījumā .. aile vegāniem. Brīvdienu laikā - pietiekami saskāros ar šiem skatieniem, tādēļ izlēmu, ka līdz bērniņa dzimšanai .. veikalu apmeklējums būs mīļotā darbs. Tīri tikai tāpēc, ka negribu visu acis vērstas uz sevi. 

Kas pozitīvs bija šajā nedēļas nogalē. PIETIEKAMI. Ja neskaita, ka tika mainīts viss mūsu istabas izkārtojums .. jo redz, es tā sagribēju .. tad klāt visam tika satikti mīļotā vīrieša radinieki, un nosvinēti tantes vārda dienas svētki. Arī piebraucamais ceļš nu ir tīrs no sniega un ledus žļurgas un šķūnī malka ir sakrāmēta tā, lai tuvākos mēnešus tas vairs nebūtu jādara. 

Bet pats lielākais prieks, ir par mūsu progresu ar Ralfu, beidzot no viņa dzirdam gan LŪDZU, gan PALDIES. Tas tik tiešām iepriecina. Nākamais solis .. nevis niķošanās - bet paskaidrošana, kas par lietu. Prasīs nedaudz vairāk laika un pacietības, bet mēs to spēsim. 

Kā jums pagāja brīvdienas? 

Ar sveicieniem, 

Kristiāna. :)