Bēbīšu Klubs: Iepazīties ar aktīvajiem topošajiem vecākiem Santu un Kalvi!

13. Sep 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Augustā Māmiņu Klubs satika vairākas sirsnīgas ģimenes, lai izvēlētos Māmiņu kluba jaunā seriāla “Bēbīšu klubs” galvenos varoņus. Laiks iepazīties ar jauno Kažu ģimeni, kurai sekosim līdzi visu turpmāko gadu!

Santa un Kalvis ir jauna un aktīva ģimene no Rīgas, kuru dzīvē nozīmīgu lomu ieņem fiziski aktīvs dzīvesveids, jo tas abiem palīdz uzlādēties ar enerģiju un uzturēt možu garu.

Topošo vecāku skatieni savijās pirms 11 gadiem kādā studentu ballē, un nu jau 2 gadus viņi ir laimīgi precējušies. Jaunā ģimene ir aktīva un pozitīvi domājoša. Viņi nevis cenšas dzīvot pēc visu uzliktajiem standartiem, bet gan izdomāt savas tradīcijas un priekpilnos mirkļus. Santa un Kalvis cenšas dzīvi tvert viegli.

Ar dalību projektā Santa vēlas iedrošināt citas topošās māmiņas, kurām, iespējams, šķiet, ka viņas neko nezina, jo arī pašai Kažu ģimenei par mazuļa gaidībām, dzemdībām un bērniņa attīstību ir daudz nezināmā. “Dalība projektā būs iespēja izglītoties un uzzināt, kā darīt labāk,” ir pārliecināta Santa. Kažu ģimenes pirmdzimtais gaidāms pasaulē rudens izskaņā.

Kopā ar Santu un Kalvi izglītosimies, gaidot Bēbīšu kluba mazuli, kā arī varēsim sekot  līdzi mazuļa attīstībai līdz pat viņa 1. dzimšanas dienai. 

Izzināsim pasauli kopā!