Ārpusdzemdes grūtniecība. Personīgā pieredze.

19. Jul 2014, 20:01 SIIKAA1234 SIIKAA1234

Sveiki!

Ar mīļoto cilvēku tik ļoti velējāmies bērniņu, kad apsvērām visu, kā būs vai spēsim visu bērniņam dod un nolēmām, jā mums vajag bērniņu, mēģīnājām - sanāca jo tests uzrādīja grūtniecību JEEE tik laimīgi bijām...... pierakstos pie ārsta iešu uz pārbaudi, bet nu lūk sākas kas tāds ko negaidīju nekad savā dzīvē, dakterīte nevarēja vel neko saskatīt aizsūtīja nodod analīzes uz HCG šis sākumā bija 206 daktere saka kad ja tas esot pats grūtniecības sākums, lai atnākot uz pārbaudi pēc 2 nedēļām tik laimīga izeju no kabineta jo mums būs ilgi gaidītais bērniņš... gāju katru otro dienu nodot HCG un tas tiešām kāpa uz aukšu un tad kad bija jau pienākusi atkal kārtejā parbaude pie dakteres - daktere man paziņo kad dzemdē man neesot nekā, bet esot olvadā - tā man esot ārpus dzemdes grūtniecība....:( es protams neko nesaprazdama to kad man ta bērniņa vairs nebūs viņa mani sūta uz slimnīcu protams asaras birst jo sāp tas kas tik ilgi gaidīts tiks atņemts man..... ierakstījos slimnīcā, sākas viss ar dzemdes iztīrīšānu, pec tam zāles tas diemzēl neko nelīdzeja bija pienākusi mana kārta gūlties uz operācijas galda:( jā mani izoperēja un izņēma arī olvadu :( bet kādēļ tā notiek ārsti atbildi nevar sniegt.....

Ir grūti tagad man jo ļoti vainoju sevi par to, kad neesmu spējīga pat bērniņu iznēsat?

Vai kādai ir bijis tads pats gadījums?

Vai tiešam man vel varēs būt bērniņš, vai nebūs tā kad man otreiz tas pats atkārtosies????

Tik daudz jautājumu šaustas pa galvu...... jo berniņš ir ļoti velams........

lauvinja lauvinja 20. Jul 2014, 02:44

Tev viss sanāks! Kad nonācu līdzīgā situācijā, un zaudēju olvadu, daudz lasīju un runāju ar dakteri. Nav tā, ka nebūs vairs iespējas tikt pie mazā, jo viena olvada zaudēšana pat nenozīmē iespējamības samazināšanos uz pusi!

Bez tam mūsdienās kamēr olnīcas ražo olšūnas un sievietei ir dzende, ir iespēja tikt pie sava mazā!

Pati ar tiku pie vēl viena mazuļa pēc olvada zaudēšanas.

Turies!

veesma veesma 19. Jul 2014, 21:25

Arī man trešā grūtniecība bija ārpusdzemdes. Atklāja pavēlu, kad bija jau plīsis olvads un sākusies asiņošana. Arī man izņēma vienu olvadu. Tad man jau bija divi bērniņi un 35 gadi. Bet ļoti gribējās vēl trešo, biju sakreņķējusies, ka tādā vecumā, grūtniecība tik viegli vairs neiestājas un pie tam ar vienu olvadu, bet notika brīnums un man 36 gados piedzima trešais bērniņš.
Tā ka nebēdā, viss būs labi.

SIIKAA1234 SIIKAA1234 19. Jul 2014, 20:16 inessa_li

Paldies Tev par jauko novēlējumu!!!
Es ceru uz to visu labāko, jo bērniņš ir ļoti vēlams 😉