Apmeklējām otro, bet žēl, ka pēdējo USG šajā grūtniecībā.

Apmeklējām otro, bet žēl, ka pēdējo USG šajā grūtniecībā.

10. Mar 2013, 12:59 saulux10 saulux10

Un tā tā diena pienāca,sagaidot grūtniecības 21 nedēļu devos uz USG,šajā grūtniecībā uz otro un kā es sapratu arī uz pēdējo,kas nedaudz saskumdināja,jo sapratu,es viņu vairs neredzēšu,mana laime būs tikai tā,ka katru dienu viņu izjutīšu ar kustībām un spērieniem,bet tikšanās ar datora palīdzību vairs nebūs.

Bet,kas tad ir tas ko mēs gaidām,puisītis vai meitenīte?Tas lai paliek noslēpums mums visiem,jo mazulītis tā arī neparādīja,ne mums, nedz kādam citam kas tad par dzimumu viņš būs,bet jāsaka ka daudz nebēdājamies,galvenais kad viss atbilst normām un mazulītim viss ir kārtībā.Tā ir sajūta kas nomierina un liek pasmaidīt, un ar prieku gaidīt un sagaidīt,lai kas viņš arī būtu,vārdiņus esam domājuši gan puisītim,gan meitenītei,tā kā apdalītam viņam nevajadzētu būt :)

Mazulītis sver nepilnu pus kilogramu,kas pirmajā brīdī šķita,tas taču ir tik maz,bet kā teica daktere,ka viss ir tā,kā tam jābūt,arī ar visiem pārējiem orgāiņiem viss ir kārtībā-normas robežās,tas liek tikai pasmaidīt un priecāties par to,ko dievs mums ir devis,laimi un prieku.

Jāsaka,ka ierodoties uz USG biju nedaudz nobēdājusies,jo tā sajūta,kad redzēšu viņu tikai nākamajā reizē būs tikai dzemdības,mani saskumdināja,bet USG ejot uz beigām daktere deva mazu saules stariņu,ka ir liela iespēja,ka tomēr vienu reizīti vēl redzēšu,jo tākā man ir nelieli sarežģījumi ar nierēm,tad ir liela iespēja,kad būs jāparbauda un jāpaskata vēl vienu reizīti ar datora palīdzību...

Bet arī ja tā reize nepienāktu,mēs viens otru katru dienu iepriecinām ar glāstiem un mīļumu,ar sarunām un kontakta veidošanu,ka varēsim arī iztikt bez USG,mēs taču viens otru mīlam un tas ir pats svarīgākais,kas var vienot māmiņu un mazuli,tā ir abpusēja mīlestība,kas apvieno visu vienā lielā kamolā un satur kopā.

Lai jauks gaidīšanas laiks arī jums,izbaudiet katru dienu,jo arī viņi mūsu punčos jūtīsies tāpat :)

Baiba.

saulux10 saulux10 10. Mar 2013, 22:23 Selina12

nav jau nekāda kreņķa,tikai nelielas ilgas 😀

Liene Krúza Liene Krúza 10. Mar 2013, 21:58

Ta vai ta,ja pat ar nierem viss butu ok,30kura tur nedela vel ir obligata USG .
Neker krenki,galvenais,ka zini,ka ar mazuli viss ir ok.........

saulux10 saulux10 10. Mar 2013, 19:14 ulula

man bija tieši tāda pati reakcija!

10. Mar 2013, 16:09

Skumji, bet man šķiet, ka tajā arī slēpjas tas skaistais.. Pārsteigms līdz pat satikšanās brīdim! Mūsu mazā pelīte arī tikai "atklājās" 30.nedēļā.
Tā kā esmu uzskaitē pie ārstes, kurai nav līguma ar valsti, tad par katru vizīti un USG pati maksāju. Ir tāds teiciens- kurš maksā, tas arī pasūta mūziku. To var attiecināt uz USG biežumu(pēc vajadzības un vēlmēm).
Ir dzirdēts, ka mātes intuitīvi jūt, kas gaidāms!
Lai mierīgs gaidīśanas laiks!🌷

saulux10 saulux10 10. Mar 2013, 13:32 eg3107

pie ārstes vizītē protams dodos katru mēnesi,kur tiek nodotas urīna un asisns analīzes,bet USG ,tas ir liels brīnums ar šo grūtniecību,cik atceros,tad ar pirmo bērniņu man katru reizi uzlika uz datoriņu apskatīt,ko tad mazais dara un kā jūtas 😀

saulux10 saulux10 10. Mar 2013, 13:28 click

Man bija tāds pats jautājums,bet kā atbildēja dakterīte,tad viņiem katru nedēļu nāk kādi jauninājumi,kur tiek atņemtas nost dažādas pārbaudes,analīžu rezultātu taisīšana utt.skumji,bet tāds nu ir fakts ☹