5 iemesli, kāpēc ir lieliski Ziemassvētku laikā būt gaidībās!

5 iemesli, kāpēc ir lieliski Ziemassvētku laikā būt gaidībās!

18. Dec 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ziemassvētki, ja esi gaidībās, pavisam noteikti atšķiras no visiem iepriekšējo gadu svētkiem. Jā, būt grūtniecei Ziemassvētku laikā ir lieliski! Kāpēc?

Vari atpūsties, kad vēlies

Visiem zināms fakts, ka Ziemassvētki nozīmē arī trauksmi un stresu, jo jāsagādā dāvanas, jāpadomā par to, ko celt svētku galdā un vēl 101 jautājums, kas jāpārdomā. Visi zina, ka grūtniecība reizēm nogurdina, tāpēc neviens neapvainosies, ja aktīvi neiesaistīsies svētku organizēšanā, nevēlēsies būt ballīšu lauvene, kas svin visu nakti. Izmanto savas priekšrocības bez vainas apziņas! Atpūties, kad esi nogurusi.

Tev ir ideāls attaisnojums, lai izvairītos no saviesīgiem pasākumiem

Turpinot pirmo punktu, grūtniecība ir arī labs attaisnojums, lai atteiktu kādam pasākumam, un neviens par to neturēs uz tevi ļaunu prātu!

Saņemsi apkārtējo komplimentus

Ziemassvētku svinībās no apkārtējiem saņemsi komplimentus par savu izskatu, kuplajiem matiem, mirdzošo ādu un burvīgo punci. Zini, viņiem ir taisnība! Gaidību laikā sieviete ir brīnišķīgi skaista.

Izmanto privilēģijas!

Ieraugot topošo māmiņu, cilvēki kļūst labāki. Viņi pieturēs durvis, atdos tev savu sēdvietu sabiedriskajā transportā un, iespējams, veikalā palaidīs rindā pa priekšu. Ziemassvētku laikā veikalos valda liela burzma un gaisā virmo stress un steiga. Ja nevari svētku laikā izvairīties no veikalu apmeklēšanas, tad vismaz nekautrējies izmantot priekšrocības.

Ikviens gribēs runāt par gaidāmo bērniņu

Iespējams, tu domā, ka prieks par gaidāmo mazuli pārņēmis tikai tevi un partneri, taču, patiesībā, sanākot Ziemassvētku laikā kopā ar ģimeni un draugiem, atklāsi, ka teju visi ir tikpat satraukti kā jūs abi! Mazākie ar nepacietību gaida mazo rotaļu biedru, jūsu vecāki nevar vien sagaidīt mazbērnu, tāpat arī pārējos pārņēmis prieks, jo katrs mazulītis ģimenē un draugu pulkā ir liela svētība.