USG saka, ka 80% būšot māsiņa!

USG saka, ka 80% būšot māsiņa!

12. Nov 2011, 18:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecības kalendārs. 31.nedēļa

 

Sveikas!

 

Laiks skrien vēja spārniem, nespēju tikt līdzi...

 

Mazliet noslinkoju un neesmu rakstījusi blogu, retāk arī sanāca ienākt MK.

 

Sākšu ar to, ka jau padsmit dienas esmu dekrēta atvaļinājumā,(rit 31 nedēļa.) bet īsti to pat vēl neesmu aptvērusi, vienīgais no rīta varu ielīst atpakaļ gultā un nedaudz vēl iesnausties ja nakts ir bijusi nemierīga.

 

Pa šo laiku biju divās vizītēs pie dakteres, vienā rakstīja man dekrēta lapu, klausījāmies sirdstoņus un apspriedām dzemdību jautājumu. Otrā vizītē biju uz sonogrāfiju, tā bija emocijām bagāta diena. Jau no paša rīta biju patīkami satraukta, zināju pavisam drīz redzēšu savu mazo brīnumiņu televizoriņā. Iesākumā tētim visu izrādīja, kā mazā ekskursijā pa manu punci un to iemītnieku- rociņa, kājiņa, galviņa, ribiņas. Bērns ir vesels un atbilst attīstībā grūtniecības laikam. Pēc tam arī man parādīja visu sīki un smalki, trāpījās labs brīdis, kad mazais žāvājās, tik skaisti bija, aiz prieka asariņa nobira =) Mazais aktīvi kustējās  un neļāvās precīziem mērījumiem, bet ar pacietību mēs arī dabūjām ciparus, kas nepieciešami.

 

Līdz šim, nezinājām, ko mēs gaidām vai būs māsiņa vai brālītis. Meitiņa Paula jau saka, ka viņa esot māsiņa un vajagot brālīti.

 

Arī šoreiz bija grūti ar dzimuma noteikšanu, iespējams, ka gaidām pasaulē ierodamies māsiņu- būs man divas burvīgas meitiņas =) bet ja nu piepildās tie 20% un tēta sapnis par dēliņu, tad būs mums ģimenes ideāls- meitiņa un dēliņš.

 

Braucot mājās, apspriedām patīkamās sajūtas redzot mazo brīnumiņu, kad pēc brīža vīrs man saka, ka esot izdomājis meitenītei vārdiņu – tas man bija liels pārsteigums, jo līdz šim viņš vēl bija ļoti tālu no tā visa. Arī man pašai līdz šim nebija padomā neviens vārdiņš, kaut kā nepatika neviens.

 

Kad gaidīju Paulu ar vārdu nebija problēmu, jo šķiet vārds bija pats pirmais pirms pašas Paulas=) Vēl joprojām man mamma saka, ka Paulai citu vārdu nespējot iedomāties. Šķiet vārds Paula ir īstajā vietā =))

 

Tāpēc arī šoreiz nesteidzos, jo gribu tādu vārdiņu, kas iekrīt sirdī. Kaut vīra variants par meitiņas vārdu man apmierina.Interesanti būtu zināt, vai ārsta prognozes par dzimumu vienmēr ir piepildijušās?!

 

Sirds mierīga arī par analīzēm- viss kārtībā, svarā arī esmu pieņēmusies normāli, pa svētkiem tikai 2kg. Mazliet biju satraukusies par kādu intīmu jautājumu, asinsrite vairs nerit kā gribētos un tiek nosprostota, mazais nospiež, tādēļ  man tā kā piepampa dzimumorgāni, jūtu lielu spiedienu uz leju, tajā brīdī atguļoties viss atkal iestājas savās vietās, daktere sirdsmieram paņēma arī analīzes un apskatīja, tas esot normāli jo bērna galviņa ir uz leju un gatavojas un lielo notikumu.

 

Nākamā vizīte pēc trīs nedēļām.

 

Svētki, svētki pagāja mierīgi ģimenes un draugu lokā, bridām pēc eglītes lielā mežā, izkustēšanās svaigā gaisā bija pa manam prātam kaut arī pie mums svētku diena dikti sniga. Kopīga eglītes rotāšana un svētku galda klāšana, cepām pīrādziņus man bija lielā palīdzīte. Svētku galds bija tieši tāds kā vēlējāmies.

 

 

Jauno gadu sagaidījām draugu lokā ar groziņiem, ar baltu galdautu klātu galdu – viesu mājā. Kompānijā bija vēl viena grūtniecīte ar līdzīgu grūtniecības laiku, tā kā sarunas ritēja ap gaidāmajiem mazuļiem un grūtniecību. Pusnaktī skatoties salūtu un pēc tā salds miegs. Pirmajā gada dienā bijām pirtī nomazgājām pagājušā gada melnumus.

 

 

Pirts bija labi iekurināta ar pareizo mitrumu, kas mums ļāva izbaudīt pirts labumus pilnībā. Kā arī sarunas bija saistošas. Pirmās gada dienas tika pavadītas vaļīgi, kopīga picu cepšana, zupas vārīšana un izpriecas pa sniegu =))

 

Savāda bija sajūta, ka sākoties darba dienām es varēju palikt mājās.... kaut tomēr mazliet ilgojos pēc darba.

 

Pati jūtos labi, pa galvu šaudās visādas domas, par dzemdībām par to kā tikšu galā ar diviem bērniem un vai spēšu atrast lauku sev un vīram- ar ko cenšos tikt galā un mierināt sevi viss būs labi. Mazais aktīvi rušinās, tagad ir uzsācis nakts aktivitātes sākot no pulkst. Desmitiem vakarā viņš sāk vingrot un staipīties, tajā brīdī man par gulēšanu jāpiemirst vismaz uz stundu. Tā esmu iesākusi skatīties filmas ko rāda TV.  Pa garajiem vakariem esmu uzadījusi arī zeķītes- veidojot mazā pūriņu. Nepatīkama sajūtas ir vakaros spiež kuņģi un kaklā stāv atrauga. =( Atklāju, ka košļājamās gumijas košļāšana palīdz.

 

Vēl viens svarīgs notikums bija man vēl gada nogalē, biju uz Otras Puses koncertu, varbūt no malas izskatījās smieklīgi jo koncertā biju viena un sēdēju pirmajā rindā uzņemot visu pozitīvo enerģiju no pasākuma. Koncerts bija pa manai gaumei =) iepriecināju pati sevi =))

 

Solos uz labošanos apmeklēt MK biežāk, jo jau tagad liekas, ka ir parādījušās jaunas sejas ko nepazīstu kas, protams ir apsveicami.

 

Vēlot baudīt sniegu, pagaidām atvados.

LOGO

 

 

Reģistrējies topošo māmiņu klubam!