Sveiks, mazais burbulīt!

Sveiks, mazais burbulīt!

13. Aug 2012, 14:56 mamma27 mamma27

Ilgi domāju un nevarēju saņemties rakstīt ,bet tad izlēmu,ka šī vēstule būs viena no lietām ,ko saglabāšu savam mazajam,lai viņš vai viņa var izlasīt ,kādas bija manas sajūtas gaidot mazo brīnumu.

 

Sveiks burbulīt. Pagaidām tu esi tikai mazs burbulīts manā puncī,kuru tā īsti vēl neesmu redzējusi,jo esi pārāk maziņš lai daktere tevi varētu saskatīt. Bet par spīti izmēriem -TU ESI AR MUMS. 

 

Mirklī,kad pirmo reiz dzirdēju ,kā pukst tava sirsniņa , sapratu,ka man ir jādara viss,lai mēs satiktos, lai tu paliktu manā puncī un lai mēs abi justos labi un tu piedzimtu vesels un stiprs.

 

 

Nu jau divus mēnešus tu esi ik dienu, ik stundu, ik minūti,ik sekundi kopā ar mani. Mēs kopā ceļamies ,strādājam, spēlējamies ar tavu brālīti Adrianu, dodamies dienas darbos un atpūšamies.Šobrīd un turpmākos mēnešus mēs būsim viens vesels ,bet tai pat laikā katrs par sevi. Es tik ļoti priecājos,ka varu izbaudīt katru mirkli,kad tu audz ar vien lielāks un nevaru vien sagaidīt ,kad sajutīšu tavus pirmos spērienus.

 

Jāsaka,ka tava un mana ikdiena nebūs tikai mūsu,jo tevi gaidu ne tikai es un tētis ,bet arī brālītis Adrians. Viņš tik ļoti cenšas rūpēties par mani un tevi,ka vakar pat divas kukurūzas nesa- viena mammai ,otra bebītim. Lai arī tu noteikti jūti ,ka Adrians mammu šad un tad nomoka, viņš tevi tik un tā gaida tik pat ļoti kā mamma un tētis. Vienīgi Adrians vēl nespēj saprast ,ka tu tiešām būsi un nezina ,ko tad nozīmē bebītis mājās ik dienu. Bet es domāju, ka mēs tiksim kopā ar to galā.

 

Bučas tev burbulīt! Audz liels un stiprs. Gaidu ar nepacietību,kad pienāks mūsu tikšanās laiks.

 

Uzraksti vēstuli savam gaidāmajam mazulim un laimē dzemdību sagatavošanas kursus 60 latu vērtībā!

saulux10 saulux10 25. Oct 2011, 17:51

sveicieni arī no mums 😉

mamma27 mamma27 25. Oct 2011, 15:05

Noteikti jau rakstīšu.Vēl jau tikai pats sākums. 😉

taschinka taschinka 25. Oct 2011, 11:45

🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷 🌷

mamma27 mamma27 25. Oct 2011, 11:35

😉Paldies jums visām.

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 24. Oct 2011, 11:30

AAAAAAAA, tik foršas ziņas 😀😀😀 Apsveikumi 🌷