Meklējam jaunas blogotājas- topošās māmiņas!

Meklējam jaunas blogotājas- topošās māmiņas!

04. Sep 2011, 12:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs meklē jaunas blogotājas - topošās māmiņas! Tā kā mūsu blogere Ieva, pavisam drīz kļūs par māmiņu savam trešajam mazulim, mēs gaidām jūsu pieteikumus, ja pašreiz gaidi pasaulē ierodamies savu mazuli! Grūtniecības laikam nav nozīme! Galvenais ir vēlme blogot!

 

Gatavošanās dzemdībām ir īpašs laiks topošajai māmiņai, kad ir neskaitāmi jautājumi, neskaidrības, tāpēc Māmiņu Klubs nāks Tev talkā ar padomiem.

 

Ko Tu iegūsi?

 

Vispirms jau Tu iegūsi iespēju uzdot jautājumus mūsu speciālistiem un saņemt atbildes  uz sev interesējošiem jautājumiem gan par dzemdībām, gan bērniņa kopšanu, gan pašai par sevi, kā arī iespēju dalīties savās sajūtās ar citām māmiņām.

 

Cītīgākās blogeres saņems iespēju apmeklēt dzemdību sagatavošanas kursus bez maksas! Būs arī citas dāvanas no Māmiņu Kluba!

 

Kā pieteikties?

 

Ja esi gatava blogot, iesūti iepazīšanās stāstu jau šodien caur labās malas podziņu "Kļūsti par Māmiņu Kluba autoru!" Neaizmirsti pievienot arī bildīti!

 

Gribēsim, lai dalies savās pārdomās ne retāk kā 1 reizi nedēļā!

 

Neliela piebilde: ja esi grūtniecības laika pašā sākumā, vari sākt blogot arī anonīmi :)

 

Atbalsta" Māmiņu kluba pirmsdzemdību un pēcdzemdību konsultācijas, Mātes un bērna veselības kabinets

{smallpic:1}

28. Oct 2010, 16:14

Daļēji varu piekrist zubavnieks, jo esmu ievērojusi, ka šeit rakstus komentē un arī rīta un vakara sarunās sarunājās māmiņas, kas ir sapazinušās arī dzīvē 😉 Bet diemžēl ne visiem ir iespēja piedalīties MK tusiņos. Bet no otras puses - tas, ka rakstus nekomentē, nebūt nenozīmē, ka tos arī nelasa 😀 😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 28. Oct 2010, 14:34

Varu pačukstēt, ka blogot šajā nedēļā sāks ap 5 grūtniecītēm 😀 Prieks par atsaucību!

Muuna Muuna 28. Oct 2010, 12:47

Jā, es arī ieteiktu topošajām māmiņām sasparoties. Man būs laba piemiņa, ko atstāt dēliņam, jo arī grūtniecības laikā un līdz mazā 8 mēnešu vecumam šeit blogoju. Būs viņam vesels albums ar mammas sajūtām un mīļa piemiņa par to, kā viņš auga, ko jaunu iemācījās, kā attīstījās pilnīgi pa nedēļām 😀