Mazulīša sirdspuksti

Mazulīša sirdspuksti

12. Jun 2012, 15:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Čau!

 

Šodien bijām pie ārsta uz ikmēneša vizīti.. Klausījāmies sirsniņu bēbim, Armands tik laimīgu sejas izteiksmi stāvēja blakus un klausījās līdz. :) Mātes pasē ierakstīts, ka 144 pukstieni... uz vietas man pat aizmirsās pajautāt, cik bija, jo ik pa laikam arī bija jāuzmana dēla aktivitātes (kad jau vairs neklausījāmies sirsniņu).

 

Kā tur īsti bija: Ja līdz 140 pukstiem, tad gaidāma meitiņa vai puika? Divās USG gan teica, ka izskatoties pēc meitņas, bet tā īsti laikam noticēšu, kad piedzims. :D

 

Priecē fakts, ka šo 25/26 nedēļu laikā ir nākuši klāt tikai 5kg. Puncis gan aug manāmi - cilvēki no malas saka, ka nu jau varot labi redzēt grūtniecību.. ka tie neesot uzēstie tauciņi. :D

 

Daktere atļāva arī nedzert vitamīnus, ja vien jūtos labi.. varu uztaisīt pauzīti. Pie lielākas staigāšanas man jāvalkā josta, lai mugurai vieglāk un punci nevelk.

 

Vēl nosmējāmies par iepriekšējās dienas kustību jušanu: Stāstīju kā bēbis bija izstutējies pa diognāli - labajā apakšējā sānā, laikam bija rociņas (jo likās maigāka bakstīšana) un augšā kreisajā sānā kājas (tā secinu - tur kārtīgi ribās iespiedās dunka).

 

Rezumē: Esmu apmierināta ar šodien dzirdēto un galvenais, ka mazulim labi.

 

Anita