Māmiņu Klubā jauna grūtniecīte- blogotāja! Sveicam shamu!

Māmiņu Klubā jauna grūtniecīte- blogotāja! Sveicam shamu!

24. May 2011, 10:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svieciens visapkārt Māmiņu Kluba lietotājām :)

 

Šajā portālā esmu jaunpienācēja, pēc draudzenes pamudinājuma nolēmu padalīties ar savu pieredzi un sajūtām mazuļa gaidīšanas laikā.

 

Pašlaik gaidu otro bēbi, meitiņai jau 6 gadi. Laiks pavisam neliels - aptuveni 7/8 nedēļa. Toties esmu jau paspējusi sajusties kā grūtniece un iedziļināties vārda būtībā un pāris grūtībās, kas, lielākoties, saistītas ar nelāgu dūšu jau trešo nedēļu. Taču kā jau ikviena problēma liek meklēt risinājumu, tā arī es nepadodos - eksperimentēju un meklēju iespējas uzlabot pašsajūtu, kas patiesībā ir tik ļoti būtiski! Līdz ar to centīšos padalīties pēc iespējas ar pozitīviem gaidīšanas laika aspektiem.

 

Kā Tu juties grūtniecības laikā?

05. Aug 2010, 09:33

Jā, ar meitu bija tāpat, pat vēl smagāk. Nelabumi ilga divus mēnešus (praktiski izbeidzās pēc trešā), kur vienu no tie nogulēju slimnīcā, jo neko nevarēju vairs ieēst, gulēju pie sistēmas. Tagad, šķiet, toksikoze ir vieglākā formā. Šonakt pirmo reizi pēdējo nedēļu laikā gulēju, jo nebija sliktas dūšas, pat šorīt jūtos ok. Nezinu, vai var pateikties šķeltajiem zirņiem vakariņās vai stipram citronūdenim, bet es beidzot redzu, ka pasaulei atgriežas krāsas 😀)))

04. Aug 2010, 10:40

Es mocijos ar nelabu dūšu visu grūtniecības laiku ar nelieliem pārtraukumiem😥 Bet man palīdzēja piparmētru tēja un sausiņš un lēna celšanās no rītiem. Kaut gan tas bija uz neilgu laiku un retu reizi kas palīdzēja. Tā es arī niometu -12kg , bērnam viss ok! Man jau arī tik puncis sāka augt tikai 6 mēnesī līdz tam neko nevarēja redzēt😉 Es ēdu mazām porcijām un bieži, jo sapratu, ka bērnam vajag kaut ko ēst!😉