Kāpēc aizcietējumi rada hronisku nogurumu?

Kāpēc aizcietējumi rada hronisku nogurumu?

02. Jun 2012, 18:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aizcietējumam var būt arī dažādas fona saslimšanas, piemēram, hronisks nogurums. Kāpēc aizcietējumi rada hronisku nogurumu? Lasi atbildi tālāk!

 

Kopumā aizcietējumi ir aisberga redzamā daļa saistībā ar gremošanas traucējumiem, ko rada nepietiekams šķiedrvielu daudzums uzturā. Ja Tevi māc šaubas par to, uzdod sev jautājumu: "Kāpēc šķiedrvielām bagāti ēdieni palīdz zaudēt svaru?"

 

Atbilde ir: palīdzot bloķēt tauku absorbciju, protams. Bloķējot tauku absorbciju, tiek bloķēti arī taukos šķīstošie vitamīni A, D, E un K, kā arī minerālvielas, piemēram, kalcijs un magnijs. Šo minerālvielu deficīts rada cirkulācijas un muskuļu audu problēmas, kas daļēji var tikt vainots hroniskā nogurumā.

 

Tāpat vajadzētu izpētīt arī citas sekas, ko rada nepietiekams uzturs, piemēram, anēmija, vielmaiņas traucējumi, vairogdziedzera disfunkcija, kas saistīta ar tauku absorbciju.

 

Šie ir tikai trīs piemēri. Šķiedrvielu izslēgšana no uztura var  radīt arī hroniskas infekcijas, kardiovaskulāras slimības, hipoglikēmiju un citas problēmas.

 

Microlax® mini klizma aizcietējumu likvidēšanai!


•  ātri

•  maigi

•  vienkārši

 

 

Microlax® atdala ūdeni, kas saistītā formā pietiekamā daudzumā  sastopams pat blīvos aizcietējumos. Rezultātā aizcietējuma masa kļūst mīksta un tiek normāli izvadīta ārā.

 

Iedarbojas 5 līdz 10 minūšu laikā.

 

IESPĒJAMĀS BLAKUSPARĀDĪBAS

Ilgstoša Microlax mikroklizmu lietošana var izraisīt taisnās zarnas iekaisumu. Atsevišķos gadījumos var rasties alerģiska reakcija.