Kā Tu veidoji attiecības ar mazuli puncī?

Kā Tu veidoji attiecības ar mazuli puncī?

13. Apr 2011, 16:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kaut gan sievieti parasti uzskata par mammu no tā mirkļa, kad mazulis ir nācis pasaulē, neviens vairs nešaubās, ka īstenībā cilvēki kļūst par vecākiem jau tajā mirklī, kad mazulis piesakās.

 

No šī mirkļa mazais cilvēciņš ir uzsācis savu dzīvi pirmajā mājvietā – mammas puncī! Pat vēl neredzot mazulīti, vecāki var izveidot attiecības ar viņu un iesaistīt savā ikdienas dzīvē.

 

Pastāsti, kā Tu veidoji attiecības ar mazuli grūtniecības laikā?

Kā Tu domā- ko bērniņš jūt mammas puncī?

taschinka taschinka 27. Jun 2010, 19:25

Es sajutos ka mamma jau tad kad uzzinaju,ka esmu stavokli 6-7 grutniecibas nedela.Ta ka daudz neko nezinaju par grutniecibu,ka ta norisinas,ka aug mazulis,es visu lasiju interneta.katru dienu lidz pat delina dzimsanai un ari pec,jo tad jau bija citas lietas,kas intereseja,un bija jazin.Katru menesi parlasiju,ka noteikta grutniecibas menesi mazulis attistas,ko jut,ka jutas.Es priecajos par katru attistibas nedelu,stastiju viram,kad un kas attistijies,cik mazulis liels..Mes runajamies ar mazuli,stastijam ko jutam,ko domajam.
Es domaju,drizak jutu,ka mazulis punci jut visu to pasu ko jut mamma.Prieku,skumjas,dusmas,pilnigi visu.tadel ir loti svarigi atrasties patikama vide,but priecigai,laimigai,lai ari mazais jutas tiesi ta pat.