Kā man palīdzēja Microlax mikroklizma

Kā man palīdzēja Microlax mikroklizma

21. Feb 2012, 15:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Es Jums sākumā ieskatam pastāstīšu, kas tas Microlax tāds ir. Microlax mikroklizma ir caurejas līdzeklis, ko izmanto, lai atbrīvotos no aizcietējuma, kā arī zarnu iztīrīšanai pirms ķirurģiskām operācijām un diagnostiskām procedūrām, vai pirms dzemdībām. Microlax ievada taisnajā zarnā.

 

Un, kā Jau daudzs no Jums zina vārds „ aizcietējumi”  grūtniecēm nav nekas tāds, par ko gribētos smaidīt, sevišķi, ja kas tāds atgadās ar Tevi pašu un ilgstoši nepāriet.

 

Kad gaidīju meitiņu, mocījos ar aizcietējumiem gandrīz līdz pašām dzemdībām, un velti cerēju, ka aizcietējumi pazudīs, kā nebijuši pēc meitiņas nākšanas pasaulē. Vispār jau šī tāda delikāta tēma, par ko ne katram ir vēlme stāstīt, tāpēc saprotu, kādēļ internetā ir tik maz atsauksmju par aizcietējumu līdzekļiem, un vēl jo vairāk – tas pamudināja arī mani padalīties.

 

Aizcietējumi ilga vēl gandrīz 9 mēnešus pēc dzemdībām, katru reizi mans tualetes apmeklējums izvērtās par murgu, jo arī dzemdību šuves regulāri dabūja ciest, tās plīsa un man, saprotams, sāpēja ļoti šausmīgi. Nevarēju ne pastaigāt pēc wc apmeklējuma, ne pasēdēt..

 

Ko es izmēģināju līdz nonācu pie Microlax?

 

Žāvētas plūmes, plūmju un aprikožu sulas, pat bērnu biezeņus ar plūmēm, Activia jogurtus ar plūmēm, zīdaiņiem paredzētas putras pret aizcietējumiem, aptiekās nopērkamas zāļu tējas un tiešām negaršīgus uzlējumus, svecītes Hemorol, kas bija no bišu vaska un jā, tam visam bija rezultāti, atzīšu, bet ne ilgstoši. Ja 2 dienas uz wc varēju aiziet normāli, tad trešajā jau atkal bija aizcietējums, lai arī ko es darītu.

 

Tad nu mana ginekoloģe, kas arī bija norūpējusies par manu problēmu, ieteica man Microlax. Godīgi sakot, no vārda „ klizma”  es ļoti nobijos. Nekad tādu nebiju sev taisījusi, un tā kā man viss apakšgals sāpēja, nebija vēlmes pat tam pieskarties, bet daktere iedrošināja, un arī es sapratu – sliktāk un sāpīgāk jau vairs nevar būt.

 

Tieši pirms kārtējā wc apmeklējuma saņēmu sevi rokās un izmēģināju Microlax klizmas baloniņu, visu tā saturu ievadot taisnajā zarnā (zinu, zinu, ka izklausās ne pēc pasakas), bet biju patiešām pārsteigta, kad „ saturs”  iedarbojās jau tuvāko 5-10 minūšu laikā. Un te sākās mani wc apmeklējumi, kas nu varēja norisēt mierīgā gaitā!

 

Ārprāts, cik es biju priecīga! Un arī šuves sadzija normāli. Tiklīdz stāvoklis uzlabojās, pārtraucu Microlax lietot, un vairs pēc tā nebija nepieciešamības atgriezties. Tagad es zinu, ka tas būs līdzeklis, kuru, nepieciešamības gadījumā, izmantošu pret aizcietējumiem arī nākotnē!

 

VAI ARĪ TU LIETOJI MICROLAX KLIZMIŅU? PADALIES SAVĀ PIEREDZĒ, IESŪTOT ZIŅU ŠEIT!

Paņem līdzi uz dzemdībām Microlax® mini klizmu!

•  ātri

•  maigi

•  vienkārši

 

 

Microlax® atdala ūdeni, kas saistītā formā pietiekamā daudzumā  sastopams pat blīvos aizcietējumos. Rezultātā aizcietējuma masa kļūst mīksta un tiek normāli izvadīta ārā.


Microlax ® ir viens no nedaudzajiem medikamentiem, kurus ir atļauts lietot grūtniecības laikā.