Jauns interneta veikals topošajām māmiņām www.Misis.Puncis.lv!

Jauns interneta veikals topošajām māmiņām www.Misis.Puncis.lv!

08. Oct 2011, 22:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļās topošās māmiņas!

 

Mēs esam priecīgi piedāvāt Jums jaunu interneta veikalu, kurā tiks pārdotas drēbes grūtniecēm www.Misis.Puncis.lv!

 

Cik burvīga ir sieviete gaidībās! Grūtniecība ir laiks, kad Jūs tiekat apbrīnotas. Modernais apģērbs grūtniecēm no interneta veikala Misis Puncis uzsvērs Jūsu neatkārtojamību un individualitāti, tai pat laikā ļaus Jums justies ērti.

 

Mūsu veikalā tiek piedāvāts plašs asortiments: bikses, kapri bikses, kombinzoni, svārki, topi, blūzes, kleitas, sarafāni, kostīmi. Topošās māmiņas sameklēs pie mums apģērbu visiem dzīves gadījumiem: gan  drēbes ikdienai, gan izsmalcinātus vakartērpus un elegantas lietišķās blūzes. Jums tiek piedāvāts apģērbs no Eiropas, Krievijas un Amerikas ražotājiem. Mēs vēlamies Jums sniegt plašu apģērbu sortimentu par saprātīgām cenām – dažādām gaumēm un dažādām iespējām.

Ar lepnumu piedāvājam mūsu jaungada kolekciju New Year Collection, kas domāta tām topošām māmiņām, kuras Vecgada vakarā vēlas izskatīties valdzinoši un neatvairāmi. Ja Jums joprojām nav tērpa, ko uzvilkt, sagaidot Jauno gadu, ielūkojieties šeit!

Iespējams, tieši te Jūs to atradīsiet!

Visiem, visiem bez izņēmuma mēs dāvinām Ziemassvētku dāvanu – 5% atlaidi visām mūsu veikala precēm: Jums tikai nepieciešams aizpildīt anketu sekojošā vietnē! Anketu aizpildīt ir iespējams arī jau esošām māmiņām – Jums tikai būs jāatceras, kā viss ir bijis, un jāatbild uz jautājumiem, atsaucot atmiņā puncīša laikus :)

Aizpildot anketu, Jūs varēsiet arī piedalīties galvenās balvas – dāvanu kartes 20 LVL apmērā no veikala Misis Puncis- izspēlē. Sadarbojoties ar Māmiņu Klubu, uzvarētāju mēs noteiksim 27.12, un topošā māmiņa iegūs iespēju iegādāties skaistu un ērtu apģērbu mūsu veikalā!

Mūsu devīze – palutini savu puncīti! Mēs uzskatām, ka šajā burvīgajā mazuļa gaidīšanas laikā, katrai grūtniecītei ir jābūt apmīļotai, apveltītai ar rūpēm, tāpēc katrai topošai māmiņai mēs veltīsim īpašu uzmanību un centīsimies darīt visu, lai viņa paliktu ļoti apmierināta ar iegādāto apģērbu, apkalpošanas kvalitāti vai vienkārši mūsu mājas lapas apmeklēšanu.

 

Mēs piedāvājam dažādus apmaksas veidus, vairākus piegādes veidus un iespēju izsaukt kurjeru uz mājām pasūtījuma pielaikošanai, kā arī konsultācijas pa tālruni, pa pastu vai skaipu (puncislv). Mūsu mājas lapā Jūs atradīsiet jebkuru Jums nepieciešamo informāciju sadaļā Info&Serviss, interesantas fotogrāfijas, fakti un konkursi sadaļā Noderīgi.

 

Patīkamu Jums ceļojumu pa mūsu interneta veikalu un veiksmīgus pirkumus!

 

Daudz veselības Jums un Jūsu mazulim!

 

www.Misis.Puncis.lv dibinātājas

Susanna un Natālija (Nataliza)