Izaugt kopā ar Elevit vitamīniem!

Izaugt kopā ar Elevit vitamīniem!

16. Dec 2011, 16:18 saulux10 saulux10

Būt vai nebūt vitamīniem grūtniecības laikā? Šāds jautājums rodas daudzām māmiņām,kā izvēlēties labākos un vai tiem ir liela nozīme grūtniecības laikā?


Tad nu padalīšos ar savu pieredzi par grūtnieču vitamīniem.Grūtniecībai iestājoties, devos pie ginekaloga vizītē, kur pirmo reizi redzēju savu mazo kunkulīti, viņš bija kā mazs punktiņš, jau tad nodomāju un zināju ka šim mazajam punktiņam ir nepieciešami papildus vitamīni, jo ar pārtiku augļiem un zaļumiem vien aukstajā bargajā ziemā neiztikšu, tad nu jautāju, kādus vitamīnus viņa man ieteiktu,un tie bija ELEVIT!

 

Cena, protams, nebija viena no tām lētākajām,bet nav jau arī tik dārga,jo mēnesī 8.50Ls sava mazuļa veselības un attīstības labā varēju atļauties,bet ne tikai mazulis labumu gūst no šiem vitamīniem, bet arī māmiņa. Jutu lielus uzlabojumus savā izskatā, mati atguva savu struktūru,jo pirms tam mazulis bija atņēmis visus vitamīnus,tie sāka šķelties uz divām,pat trijām daļām, tāpat arī nagi kļuva man ne tīkami,bet vitamīni palīdzēja atgūt to.

 

Biju ļoti apmierināta ar šiem vitamīniem,jutos labi un esmu apmierināta ar tagadējo rezultātu,mazais ir piedzimis ar labu svaru,nav ne pārāk mazs ne pārāk liels svars un zinu, ka plānosim otru mazo, arī otrs bērniņš augs kopā ar Elevit vitamīniem, jo mēs māmiņas nespējam uzņemt visas nepieciešamās barībvielas un mikroelementus,lai cik mēs domātu ka varam,bet nevaram...

 

Informācijai:

viena Elevit tablete satur:

vitamīnus: A,B1,B2,B6,B12,C,D3,E,Biotīns,Folskābe, Nikotinamīds,Kalcija panotenāts

7 minerālvielas un mikroelementi: Dzelzs, Kalcijs, Varš,Magnijs,Mangāns, Fosfors,Cinks, kā arī dažādas palīgvielas!

 

Rūpēsimies par savu un mazuļa veselību puncī un ārpus tā,jo arī zīdīšanas laikā šos vitamīnus var lietot, jo zīdīšanas laikā pēc neaiztājamām barībasvielām un mikroelementiem ir vēl lielāka!

 

Arī ginekoloģi uzsver, ka nepieciešamās barībvielas nespējam uzņemt tikai ar pārtiku,šī ir laba iespēja,kā papildināt organismu ar nepieciešamajiem vitamīniem un parūpēties par veselīga  mazuļa nākšanu pasaulē!

 

Vai arī jūs esat lietojušas Elevit?Ja nē, tad iesaku pamēģināt ;)

princesemince princesemince 10. Feb 2011, 13:58

es Elevit kopā nolietoju ļoti ilgi - kaut kādus 2 ar pusi gadus, sāku lietot, kad plānoju grūtniecību, grūtniecības laikā un bērna barošanas laikā. tik pēdējos 3 barošanas mēnešos nolēmu pamainīt vitamīnus, likās, ka organisms vairs neuzņem, bet tad acīm redzēju, kā mati kļūst nespodrāki, nagi šķeļās, līdz ar to secinu, ka Elevit turpināja diezgan labi uzsūkties, nodrošinot mani arī barošanas laikā ar visu nepieciešamo.

LaimīgāPriede LaimīgāPriede 10. Feb 2011, 10:17

lietoju grūtniecībai sākoties. iemocīju sevī vienu plāksnīti. pārgāju uz citiem - supple mamman
Elevit nevarēju norīt ne kā,pat gabalos.