Arī mediķi kļūdās jeb kā neauglīga sieviete laida pasaulē mazuli

Arī mediķi kļūdās jeb kā neauglīga sieviete laida pasaulē mazuli

09. May 2011, 23:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kāda neauglīga sieviete steidzās uz slimnīcu ar aizdomām par kuņģa čūlu un bija šokā, kad viņa pēc pāris stundām pasaulē laida dēliņu!

 

Tikai trīs mēnešus iepriekš Lisai Vičholai, 25 gadi, tika noteikta neauglība, jo viņai ir viens olvads, kas turklāt, iespējams, ir policistisks. Lisas ūdeņi "nogāja" naktī uz 6.jūniju, bet viņa domāja, ka sākušās sāpes kuņģa čūlā.

 

Kā atzina jaunā māmiņa: "Man nebija rīta nelabumu, nekādu īpašo grūtnieču vēlmju, piepampušu potīšu un es neko nejutu. Doties uz slimnīcu, domājot, ka pie vainas ir kuņģa čūla un iznākt no slimnīcas ar mazuli uz rokām, ir patiesi traki! Es biju šokā un joprojām nevaru noticēt, ka tas ir mans mazulis!"


Mazulis nāca pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību un jaunā māmiņa ar mazuli uzturējās slimnīcā vēl 4 dienas, kamēr saņēma antibiotiku kursu, ja nu gadījumā būtu notikusi inficēšanās ar kādu infekciju.

 

Avots: www.mirror.co.uk

Vai arī Tev savā dzīvē ir gadījies, ka ārsts kļūdījies ar diagnozes noteikšanu?

princesemince princesemince 28. Jul 2010, 15:11

ja cilvēks domāja, ka kuņģa čūla, varbūt viņai bija kaut kādas tiešām nopietnas problēmas ar kuņģa - zarnu traktu, tādēļ kustības neuztvēra kā mazuļa kustības, bet kaut ko, kas ar šo saistīts 😀

nosiguldas nosiguldas 28. Jul 2010, 10:38

Man arī tam īsti ticēt negribētos, bet manas draudzenes mammas kolēģe pavāre, korpulenta kundze ap 42, bija pārliecināta, ka problēmas ar mēnešreizēm saistītas ar menopauzes iestāšanos, kad pēc laika ar aizdomām, ka vēderā ir audzējs devās pie ārsta, konstatēja, ka pēc nedēļas jādodas dekrētā. Visas pārbaudes liecināja par to, ka laimīgajai mammai būs veselīga maitiņa.

28. Jul 2010, 09:50

Kaut kā nespēju noticēt, ka tikai 3 mēnešus iepriekš bija noteikta neauglība, jo tad viņai bija jau 6.mēnesis. Kā tad viņai to noteica? Pa telefonu, vai?
Bet dzīvē zinu, ka radinieces kolēģei pēc dažādiem izmeklējumiem atrada nopietnas problēmas, kuru dēļ viņai nekādi nepieteicās mazulis un varbūtība palikt stāvoklī bija praktiski neiespējama, bet...notika brīnums. Nedomāju, ka diagnoze bija noteikta nepareizi, bet arī šādos gadījumos pastāv iespējamība palikt stāvoklī.

28. Jul 2010, 00:04

Tas nu gan ir traki aizbrauc uz slimnīcu un mājās brauc ar bērnu kaut nebija ne jausmas, ka ir stāvoklī?