Apmeklē pasākumu dūlu nedēļas ietvaros

Apmeklē pasākumu dūlu nedēļas ietvaros

16. Apr 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mīļi aicināti topošie un esošie vecāki, kā arī interesenti,  - apmeklēt dūlu nedēļu, kurā varēs gan padziļināti izprast dūlas lomu pirmsdzemdību, dzemdību un pēcdzemdību laikā, gan uzzināt vairāk un diskutēt par krūts barošanu, harmoniskām, sievietei priekpilnām dzemdībām, dūlu dažādajām sniegtajām atbalsta iespējām.

Jums ir iespēja izvēlēties sev atbilstošāko vietu un laiku tikšanās reizēm, ko Latvijas Dūlu apvienība organizē gan Rīgā, gan citviet Latvijā – Ikšķilē, Siguldā, Jelgavā.

Pasākumi notiks laikposmā no 16. līdz 28. aprīlim un notiks pret ziedojumiem, pieejami ikvienam.

Ieskaties notikumu kalendārā!

Pasākumos iesaistīsies gan praktizējošas dūlas, gan dūlas, kas uzsākušas dūlu mācības, bet jau strādā kādā no dūlas darba aspektiem – ir zīdīšanas speciālistes, auglības atpazīšanas metodes instruktores, grūtnieču sagatavošanās kursu vadītājas. Vairākas no iecerētajām nodarbībām plānotas arī krievu valodā, tāpēc aicinu ikvienu interesentu izmantot iespēju, lai pirmajā un „improvizētajā” Latvijas dūlu nedēļā varētu vairāk uzzināt par to, kā vārdā strādā aprūpes persona dūla un kopumā Latvijas Dūlu apvienība.

Dūlu nedēļas pasākumu kalendāru skaties šeit!