Ambera: tāda ir mana gaidību vasara

Ambera: tāda ir mana gaidību vasara

06. Jul 2012, 15:30 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Tavs vārds: Ieva

Grūtniecības nedēļa: 20 .nedēļa

Gaidāmais bērniņš būs: 30.11.2012 -puisītis . Gaidu otru bērniņu mājās jau aug četrus gadus jaunais Rodrigo . Tagad ģimenē vīrieši būs vairākumā. Nu tad cerēsim, ka nākošais plānotais bērniņš būs meitiņa!?

Kur Tu pavadi šo vasaru?

Savā privātmājas dārziņā. Iekārtoju savu skaisto puķu dārzu, kas nu jau mani priecē ar savu krāšņumu. Patiess prieks, par padarīto un ieguldīto darbu. Neesmu nekāda daiļdārzniece , bet no sēkliņām puķupodos izaudzēju puķes. Priecājos par to skaistumu kā mazs bērns. Domāju no sākuma , vai man sanāks? Ziniet sanāca. Tagad pati ziedu un arī mans skaistais dārzs plaukst un priecē acis un sirdi ne tikai man.

 Vai plāno šovasar doties ceļojumā?

Es visu laiku kaut kur braucu . Apciemoju radus un draugus baudu vasaru ar savu pirmdzimto dēliņu kopā. Noteikti plānojam braukt raudzībās pie manas labākās draudzenes uz Ventspili.

Kādus interesantus pasākumus esi jau apmeklējusi vai vēl plāno apmeklēt šovasar (mūzikas festivāls, kinoseanss utt.)?

Šovasar esam paspējuši ar dēlu pabūt kino uz jauno multfilmu  Madaskara 3.

Vai Tu sauļojies grūtniecības laikā?

Sanāk nedaudz pasauļoties, kamēr iekārtoju savu piemājas dārziņu un teritoriju.  Speciāli saulē nekarsējos man nav svarīgs iedegums . Tikai nedaudz D vitamīna uzņemšana.  

Kādus saules aizsardzības līdzekļus Tu izmanto?

„Dzintars” firmas sauļošanās krēmus

Kā Tu kopumā rūpējis par savu ādu vasarā?

Es savu ādu lutinu ar Lirac pretstriju krēmu un kontrasta dušām. Seju no rītiem nomazgāju ar ledus gabaliņiem.  

Kādi ir Tavi šis vasaras ēšanas paradumi?

Ēdu daudz augļus un dārzeņus . Topā ir tomātu salāti, kā arī salātu salāti ar kefīru un gurķi. Ļoti kārojās zemenes un arbūzs ko arī ēdu!

Kādus atsvaidzinošus dzērienus esi iecienījusi šovasar? Padalies ar savu recepti!

Man garšo veikalā nopērkamā sula bez konservantiem un sāls piedevām saucas „ Чумак” . Ilgi atvērta nevar stāvēt 1-2 dienas ātri paliek ieskābusi. Tad nu es pievienoju piparus melnos un nedaudz čillī piparus samaisu ,tad ledus gabaliņš un gardu muti dzeru. Protams, neaizvietojams ir ūdens kopā ar laimu vai citronu.

Pastāsti par savu vasaras garderobi: vai pirki kaut ko jaunu šai vasarai, ja ja, tad kur, vai esi apmierināta utt.?

Es šuju sev grūtnieču bikses un tunikas, kā arī kleitu. Skaistās košās krāsās. Man patīk , būs uz mana auguma un elpojošs materiāls . Vēl nav viss gatavs , bet ceru, ka šonedēļ jau būs J

Vai Tu centies iemūžināt šis vasaras brīžus? Pievieno kādu bildi no šīs vasaras!

Jā es cenšos iemūžināt savas dzīves skaistāko gaidīšanas laiku kopā ar ģimenei. Plāns ir vasaras beigās uztaisīt punča foto sesiju. Gribas , lai paliek atmiņai.

Kāds ir šis vasaras līdz šim skaistākais piedzīvotais notikums?

Katra diena ir kā notikums , kas mani pārsteidz un piepilda ar smaidu un labām emocijām. Konkrētāk varētu teikt kopā pavadītie mirkļi ar savu ģimeni vērojot kā smiekli un neviltots prieks staro no mums. Kā mazais dēls priecājās par jauniegūto skrejriteni.

Cik, priecīgi ir abi mani mīļie vīrieši dodoties uz ezeru makšķerēt.

Ir tik patīkami vakarā sagaidot vīru no darba iziet mājas pagalmā un ieelpot skaisto puķu aromātu. Gūt atelpu arī steigas brīžos.  Tad kopā ar saviem vīriešiem pasēžam mājas pagalmā izrunājam kā gajis pa dienu . Vīrs iedzer vakara kafiju uz mājas lieviņa. Samīļo dēliņu , kas skraida pa mājas pagalmu. Tad pievērš uzmanību arī punča iemītniekam :)Nav nozīmes vārdiem,kuri ir tikai vārdi.Nozīme ir sirds vārdiem. Tas mums sanāk un tad ir tāds miers. Tā ir sajūta, kad saproti, ka neesi viens. Vajag runāt un īstajā brīdī. Priecāties vienam par otru.

Izmanto izdevību un novēl kaut ko visām topošajām māmiņām!

Izbaudiet skaisto gaidīšanas laiku iemūžinot to video un skaistajās bildēs, lai ilgāk var saglabāt šo mīlestības un sajūsmas pilnos brīžus.

Lai sāpēm slieksnis zems

Un laimei – augsti griesti!

 

Anketu konkurss „Mana gaidību vasara”: piedalies un laimē!