17.nedēļas - Es tiešām saprotu ka puncī kāds dzīvo!

17.nedēļas - Es tiešām saprotu ka puncī kāds dzīvo!

16. May 2014, 22:56 Supersausins Supersausins

20140516121139-40757.jpg

 Ir pienākusi mana 17.ndedēla,kas lēnām tuvojas pusceļam no visa gaidīšanas laika.

Šī nedēļā vēsta,ka tavs vēderiņš aug un kļūst aizvien apaļāks. Tas notiek tāpēc, ka dzemde un mazulis ap septiņpadsmito grūtniecības nedēļu ir nozīmīgi paaugušies apmēros. Un tomēr, ja mazulis novietojies zemu vai piestiprinājies pie dzemdes aizmugurējās sieniņas, tad tavs vēderiņš var nebūt nemaz tik pamanāms. 

 Jā mans vēderiņš jau sāk parādīties un kļūt visiem redzamāks, ka puncī kāds dzīvo.Arī to ,ka puncī kāds mitinās esmu sajutusi pati.Vienu dienu, kad bija lielās zobu sāpes un vēl citi mazi pārdzīvojumi tieši brīdī, kad biju nomierinājusies sajutu ,kā mazais apgriežas un iedunkā.Šķiet tas bija mājien no mazā ,lai nepārdzīvoju un raugos uz visu pozitīvāk.Ticiet  tajā brīdī es aizmirsu visu un no prieka nevarēju beigt smaidīt.Ar katru dienu pa kādam brīdim es jūtu vieglas kustības puncī.Tieši šī nedēļa man tiemšām lika saprast, ka es atkal esmu gaidībās un manī tiešām kāds dzīvo. Vēl nieka čertas nedēļas jāpagaida un uzzināsim ,kas mitinās mūsu puncī.Tas ir burvīgi.

 Esmu arī veikusi dažādas kopīgas un atškirīgas iezīmju pierakstus no pirmās un tagadējās grūtniecības.Patiesībā ir daudz pretēju iezīmju un lietu no pirmās grūtniecības, kas atšķiras.

Šajā grūtniecībā es nevis pieņemos svarā bet gan krītos un līdz 17.nedēļais esmu jau kopā nokritusies par 8 kilogramiem.Lai gan man ļoti garšo saldumi šajā grūtniecībā svars krītas un mani pat tas neabēdina.

Arī emocijas līdz šai nedēļai ir stirpi mainijušās un biežāk es mostos ar lielu sparu kautko darīt nevis gūlšņāt pa gūltu visu dienu. 

Šādi es jūtos pašlaik savā grūtniecībā un ar katru dienu saprotu ka vēlos to izbaudīt pēc iepējas ilgāk

Sintija un punča īrnieicņš.

16. May 2014, 13:53

Pat neizlasot tekstu par svara zudumu, pirmà doma ieraugot bildi- "iekrituši vaigi" 😀 svars ir gàjis zudumà!😀
Lai saulains un skaists gaidîbu laika!