Pastāsti, kādas 3 skaistākās grāmatas esi lasījusi un ieteiktu izlasīt arī citiem! Lūgums- mini gan autoru, gan grāmatas nosaukumu, kā arī ievieto īsu anotāciju, lai zinām, par ko ir šajā grāmatā!
Pastāsti, kādas 3 skaistākās grāmatas esi lasījusi un ieteiktu izlasīt arī citiem! Lūgums- mini gan autoru, gan grāmatas nosaukumu, kā arī ievieto īsu anotāciju, lai zinām, par ko ir šajā grāmatā!
cau
Man dzemdibas nelikas nemaz tik sapigas,jo pat pec tam speju kaut ka pasmaidit un man ir foto,kas apliecina manus laimes mirkljus.Tas man ari bija pirmas dzemdibas.Es nebaidos dzemdet.Televizija raditas dzemdibas mani savilnoja,jo mazi berni ir mana vajiba.Es Somija Stradaju par aukliti un pec tam sapratu ka es velos ari savu berninju!Man ir tikai 20.
man prieks ka juusu raidiijums vispaar pastaav savaadaak es nezinaatu kaa apieties ar savu mazuliiti, Kristu.
Bus forsi redzet ka mazulii var iemacit iet uz podinja,lai vins jut kad pie dibentina ir biksites sausas
uuu9iu0tiu09ti90ti09yiuyu8yu88y6876yu896uy96uyuy86uyuy
uuu9iu0tiu09ti90ti09yiuyu8yu88y6876yu896uy96uyuy86uyuy
baigi forsi kad kads par to visu pastasta
GRIBEJU ZINAT KAPEC NETIEK ATBILDETS UZ UZDOTAJIEM JAUTAJUMIEM???
Es ari priecasos par so raidijumu, jo tada problema ir manai masai, gribu loti palidzet, jo pati tagad gaidu berninu un zinu ka tas ir but maminai....
kad varees apskatiit jaunuznjemtos video!!loti velos noskatiities pa video dzemdiibas,ko nesen raadiija!
rytywwtr6t2q163
Es arii gaidu, gaidu, kad varees noskatiities internetaa, bet nekaa☹ Cerams, ka driiz!
Kāpēc raidījums vēl jo projām nav redzams internetā, ne šeit, ne tv.lv?
Mēs ar bērniņu sen jau gaidam. Parasti vēlākais pirmdien jau varēja redzēt. ☹(
gribu vairaak zinaat par kohelaro dzirdes implantu jo mums muusu meitinai3 gadiigai Marijai oktobrii paredzeea operaacija
Dzemdību norisi nekad nevar skaidri paredzēt, jo ar mani notika tieši tāpat - neplānots ķeizars. Kā saka: Cilvēks plāno, Dievs dara!
Es ar interesi skatījos dzemdību sērijas un man bija tā iespēja neilgi pēc savām dzemdībām noskatīties, kā tās notiek no malas. Paldies raidījuma veidotājiem!
Man dzemdibas būs novembri,no vienas puses gribās zināt, redzēt kā tas notiek, bet no otras puses tas viss šausmigi biedē!!!
Skatoties ka dzima bebis raudaju,kautgan pasai ir divi bernuki.
Ļoti gaidīšu šo raidījumu, jo man ļoti gribas zināt kā pareizi mācīt mazuli iet uz podiņu, jo man drīz arī būs tas mazajam jāmāca. Un tas ir ļoti svarīgi.
😀
ja skaisti jau bija ar mani tapat bija kad piedzima mana meitiņa, man bija tikai dabiskas dzemdības,man ari bija tads kā šoka stāvoklis kad viņa piedzima,pēc tam bija tikai asaras,es to meiteni pazīstu un priecājos par viņas drosmi
piekritu YSL ka vajg istas dzemdibas!sameklejiet vel kadu pari!
Vai būs kāds raidījums, kur pastāstīstu kā tikt galā ar izsutumiem, esam mēģinā'juši ar likopodiju, bet tas nepalīdz, kakla krociņa visulaiku iekaist!
Mani interesē jautājums par epidurālo anestēziju. Nesen dzirdēju, ka bērni, kuri dzimuši, lietojot epidurālo anestēziju, daudz vieglāk nonāk atkarību jūgā nekā tie,kas dzimuši bez atsāpinošo vielu lietošanas. Ko diez par to saka speciālisti?
rs85u7eteljbgjmjm
Prieks, ka arii jus par to runaasiet, jo mes tak vienmeer gribam izskatiities SUPER.Vismaz salauziisim stereotipu, ka gruutniece neko nedriikst
😀