2010.gada novembru māmiņas.... :)

15. Jun, 07:48 previce previce

Sveikas! Varam padalīties kādos datumiņos mūsu mazuļi nāks pasaulē.... :)

06. Mar 2011, 17:31

Mana beibe jau tik izaugusi 😀 Pagājušonedēļ sāka velties uz punča un atpakaļ, un Gerdai ir no smaganām izspraukušies pirmie divi zobiņi, vēl jau tikai tādi mazi balti asumiņi, bet to dēļ mums bija 2 čīkstīgas siekalu dienas 😀 Man liekas, ka dikti agri tie zobi sākuši augt, kā jūsu bēbīšiem - ir kādas pazīmes par baltumiņiem smaganās? 😀

06. Mar 2011, 17:28

Aiga, man liekas, ka tas slings pie manis aiztāvējies, gan jau ka paši gribat izmantot, tāpēc gribēju prasīt pirms atdošanas - vai viņu drīkst mazgāt un gludināt?

06. Mar 2011, 17:16

Aiga, gaidām bilžukus 😀 😀 😀

06. Mar 2011, 17:15

Mani arī ciemiņi parasti nogurdina. Ir jau forši, man ļoti patīk uzņemt viesus, patīk gatavoties svētkiem, bet, kad visa ciemošanās beigusies, tad ir pamatīgs nogurums. Bet tāds patīkams 😀

Mēs tagad domājam, ka varbūt jānopērk vēl viena paka ar lētajiem megabox pamperiem. Uz lielveikaliem braucam jau diezgan sen visi 3, jo nav, kam atstāt, bet parasti Renārs bija ratos un čučēja. Taču tagad jau vairākas reizes esam gājuši ar autokrēsliņu, kad puika nečuč. Un viņš arī parasti brīnās un ļoti skatās mums virsū. Vienreiz sāka raudāt, bet tad es sāku runāties ar viņu un diezgan ātri pārvietojos pa veikalu, grozot ratiņus un šis aizmiga. Šodien ar bijām veikalā un arī sākumā puika bija nomodā, staigāju un runājos, lai viņš dzird manu balsi, lai ir viņam kaut kas pazīstams, bet drīz jau mazais aizmiga 😀

06. Mar 2011, 16:26

Un vēl es nesaprotu, kā Jums izdodas pievienot bildes. Man nekas nesanāk. ☹ Ko Jūs darat?

06. Mar 2011, 16:24

Sveikas! Man atkal no viena grāvja otrā - vienu brīdi čīkstu, ka gribu sabiedrībā, savukārt, kad sāk braukt visu laiku ciemiņi, tad čīkstu, ka esmu piekususi. 😀
Mēs šajās brīvdienās bijām visi kopā veikalā. Sestdien no rīta Rimi (tie lētie papmperi taču jāiepērk). Puika pie piena nodaļas atvēra acis un brīnījās. Mēs ar vīru skriešiem pa veikalu, sabijāmies, ka nesāk raudāt. Savukārt šorīt aizbraucām līdz Molam iztērēt dāvanu karti. Mārtam atkal acis vaļā. 😃 Šoreiz gan pamocīju puiku un uzmērīju dažas plānākas cepures. Pārdevējas paslavēja, cik pacietīgs. 😀 Tā kā tas drīz vien apnika, tad bija jāņem rokās un tad gan bija lieli brīnumi - sveši cilvēki, mantas, trokšņi. Par laimi tas viņu ļoti interesēja - siekalojās un kaut ko pie sevis bubināja. 😀

04. Mar 2011, 12:16

Munsun, paldies par skaidrojumu. 😉 Laikam tomēr, par laimi, tas uz mums neattiecas. Bet kādēļ dzērāt tos Liveo Baby? Man ar liekas, ka ir nereāli nelietot piena produktus, bez tiem nu nekādīgi nevaru, ļoti garšo biezpiens 😀
Oi, es ar vienā dienā iedomājos, ka tik sen neesmu nevienu žurnālu lasījusi, jo reāli tam nav laika. Mana vienīgā izlaide ir ienākt te un palasīt. parunāties ar jums.

Es nekad nemāku pateikt, kam mazie ir līdzīgi, tomēr, pēc bildītes, Bumbuci, liekas, ka mazais ir ļoti līdzīgs Tev 😀 Bet neesmu gan redzējusi viņa tēti 😉
Mums ar pašā sākumā neviens nevarēja pateikt, kam Renārs ir līdzīgs, tomēr tagad arvien vairāk visi saka, ka tētim. Un es to ļoti gribētu, lai vairāk viņa ir no mana vīra un viņa ģimenes 😀

Man atkal ļoti patīk dzīvoties pa māju, darboties ar mazo, jau tagad negribu atgriezties darbā, tāpēc liekas, ka laiks tajā ziņā ļoti ātri iet un novembris jau pavisam tuvu. Bet no otras puses mani nedaudz (reizēm tomēr ļoti) nogurdina Renāra raudulīgums, kad liekas, ka dienas beigās esmu "izpumpējusies", kad ļoti gaidu vīru no darba, ka viņš padarbosies ar mazo, bet viņš atnāk un "ieurbjas"datorā vai hokejā. Bieži jau viņš tā nedara, daudz dzīvojas ar mazo, bet tās retās reizes, kad viņš pievēršas savām lietām, ir tieši tad, kad man gribētos, lai viņš padzīvojas ar mazo un ļauj man nedaudz atpūsties. Tāpēc gaidu, kad puikam sāks interesēt mantas, kad sāks velties un padarboties pats, kad varēšu tā vienkārši apsēsties gultā un kaut pusstundu paskatīties, kā viņš pats spēlējas 😀

04. Mar 2011, 10:29

Oiiii, kādi smuki mīļukiņi 😘 😘 😘
Nemaz vairs pēc zīdainīšiem neizskatās 😉

Mums rīts parasti sākas ap 9, bet nu tad gulēt iet vien ap kādiem 16.00, pa vidu pačuč vien 5-10 minūtes pēc ēšanas.
Renārs arī vēl tā izteikti balsī nesmejas, bet attaisa platu muti un ar skaņu velk gaisu iekšā. Un tas ir viņa smiekliņš 😃
Apeņu mums nemaz vēl nav, iztiekam ar pamperiem vien 😀

Bet, kad pasliktinājās atmiņa, man darbā palika ļoti grūti strādāt, jo man priekšniece tāda,kura jāsaprot no pusvārda, un kad viņa ieskrēja kabinetā ar kaut kādu jautājumu, kas attiecas jau uz 2 nedēļas pagājušu vēsturi, tad nu man bija dikti jāpiepūlas, lai kompetenti viņai atbildētu 😃 Bet vispār šādu blakni grūtniecībai esmu vēl no pāris grūtniecītēm dzirdējusi, bet tiešām biju domājusi, ka tas pāries 😀

Mumburkis - tad jau jums kā tajā seriālā, kur kopā daudzi bērni ģimenē, kur apprecējās sieviete ar kādiem 4 vai pieciem bērniem ar vīrieti, kuram bērnu tikpat un tad nu visi mēģināja pieslīpēties; vot neatceros nosaukumu 😃

03. Mar 2011, 21:50

😃 Labais, vīzīte 1 minūti 😃 Dakterim vismaz palika laiks iedzert savu ikdienišķo kafijas tasi līdz nākamajam apmeklētājam 😃 😃 😃

Munsun, es vēl par to laktrāzi gribēju pajautāt (visu laiku aizmirstu 😉 ). Kā noteici, ka mazajam trūkst to fermentu, taisījāt kādas analīzes? Jo es pamazām arī sliecos domāt, vai tik pie vainas nav piena produkti. Es daudz ēdu siermaizītes, biezpienus un jogurtus. Tas jau vairs ir palicis gandrīz pēdējais, ko ēdu 😃

Vispār, kā paliku stāvoklī, tā man ļoti pasliktinājās atmiņa un domāju, ka pēc mazā piedzimšanas viss atgriezīsies savās sliedēs, bet nekā. Joprojām mana atmiņa nav uzlabojusies, lai gan agrāk tiešām tā bija ļoti laba 😃

03. Mar 2011, 17:36

He, šodien mums tāda pārdomu diena sanākusi. Bet pats galvenais, ka tagad visas esam laimīgas kopā ar mūsu mazuļiem 😀

Mans mazais ziķeris gan ir slinkummaiss, neko negrib darīt, tik čuč uz muguras, bet, kad apnīk, tad sāk čīkstēt un ir skaidrs, ka nekas cits nenomierinās kā vien paņemšana rokās 😀 Pat uz sāniņiem neveļas. Vakar gan 2 reizes no punča uz muguras apvēlās, bet tik uz vienu pusi un tas laikam viņam tīri nejauši sanāca. Un uz punča ar tās kājas tā kā kaut kur grib pavilkt zem sevis vai atsperties. Vispār tie atspērieni tādi diezgan brangi sanāk, pāris reizes jau mani ir paspējis nobiedēt ar tiem. Kā atsperas pret vienu roku, tā no otras gandrīz laukā 😃
Šodien pārmaiņas pēc pamēģināju vēlreiz knupi iemānīt, citādi man gatavs pirkstus un roku nokost, bet nē, knupis nav tāda forša štelle, uzreiz tika izšpļauts 😃

03. Mar 2011, 16:57

Hm, neizdevās pievienot bildi. 😃

03. Mar 2011, 16:56

Uh, kas par pārdomām! Es līdzīgi skatos uz savu pagātni un domāju, labi, ka tā viss iegrozījās. Bet ar tiem plāniem gan man īsti neiet. Bijām ieplānojuši bēbi gadu ātrāk nekā piedzima puika, taču dzīve ieviesa savas korekcijas un pēc saglabāšanas mēģinājumiem piedzīvoju spontāno abortu. Tad "sakārtoju" savu galvu un ķermeni ar jogu un pēc pusgada pieteicās mūsu mīļums. Un toreiz, kad uzzināju, ka augļa ola ir tukša un jāgaida "mēnešreizes", iebraucām ar puisi pagastā un pieteicām pēc mēneša kāzas. Vismaz pārslēdzām savus prātus uz ko citu.
Ai, meitenes, Jūs uztraucaties, vai savos stipri pāri 20 tiksiet vēl pie bērniem, tad ko man darīt?! Es savos 33 vēl domu par vēl kādu brīnumu neatmetu. Vīra plāns vispār ir 3! 😃
Prieks par mazuļiem, kas sper nākošos solīšus savās aktivitātēs. Mūsu Runcis Puncis ir pasācis stutēt kājās ceļos, būdams uz punča. Liekas, ka mēģina stāties četrāpus. Smieklīgi izskatās, kā viņš cīnās. 😀 Re kur arī mūsu "cukurs". 😃

03. Mar 2011, 10:09

Labrītiņ! 😀
Nu tā - kā mums mājai lifts sataisīts un varam iet ārā, tā saulīte, protams, pazudusi un ir visai drēgns laiks aiz loga 😃
Vakar vakarā bijām Rimčikā sapirkt lielo paku ar Pamperiem, tualetes papīriem un olīveļļu. Man patīk tādi lieli iepakojumi. Vienreiz nopērc un tad uz ilgu laiku aizmirsti. 😀

Piekrītu, plānošana ir laba lieta, bet dzīve tieši ar to arī ir interesanta, ka nav paredzama. Es arī mazo plānoju jau 20 gadu vecumā, plānoju apprecēties, bet arī toreiz biju kopā ar citu puisi. Jāpiezīmē, ka kaut kādu ģimeni toreiz plānoju es viena, savā galvā 😃 Un tiešām dzīvē sanāk kā sanāk un reizēm ir labi, ka nekas nesanāk, jo man jau liekas, ka īsti laimīga ar to cilvēku es nebūtu. Nezinu kāpēc, bet, lai gan mazo plānoju jau tad, tomēr vienmēr zināju, ka pirmais bebis man būs 27 gados.
Bet vispār es uzskatu, ka bērni izvēlas vecākus un nāk pie viņiem tad, kad paši to izdomā 😀

Un šobrīd galvenais ir dod savam mazajam visu mīļumu un gādību, ko vien spējam. Starp citu, vai esat kādu reizīti domājušas, kas jūsu mazais varētu kļūt, kad izaugs liels? 😀 Man šķiet, ka katram vecākam ir kāda doma par to. Vai uz kādiem pulciņiem sūtīsiet mazos? Es jau tagad zinu, ka mans puika neizspruks no dejošanas vai dziedāšanas (ko konkrēti - gan atļaušu viņam izvēlēties) 😀

02. Mar 2011, 17:42

Oi, kāds smaidīgs "siekalzaķis" 😉
Ohhoooo, Mumburkis, visu cieņu, 4 mazuļi ģimenē mūsdienu Latvijā ir uzslavas vērts cipars 😀
Kā tiec ar visiem galā?
Man jau ar gribējās 4 bērniņus, bet nu laikam esmu jau par vecu tam ciparam 😃

02. Mar 2011, 15:13

Ā, Pasha, gribēju pajautāt - ja mazais raudāja, osteopāts darbojās ar viņu? Man iepriekšējā reizē Renārs uz beigām sāka raudāt, pieliku pie krūts un dakteris varēja ar Renāra galviņu tad pastrādāt. Bet tagad puika bija nemierīgāks kā iepriekš, bet dakteris ar galvu nemaz nedarbojās, tik palocīja, pastaipīja mūsu punci. Un vai redzi kādus uzlabojumus? Mums pēc otrās vizītes Renārs bija palicis tik mierīgs, smaidīgs, runīgs, tiešām bija tik labi. Bet tagad jau sestdien viņam sākās kaut kādas čīkstēšanas un pēc vizītes tas čīkstulīgums nemazinās, visu nedēļu puika kaut kāds kreņķīgs, nekur nav labi - ne gultā, ne rokās ☹ Ļoti gribētos, lai tas kreņķīgums būtu zobiņu dēļ, bet tā īsti pagaidām nekas par zobiem neliecina. Siekalojas jau gan viņš un rokas pa muti dzīvojas; pirmais, ko tagad puika pamostoties dara ir rokas iebāšana mutē. Nu ir tur augšējai smaganai tādas baltākas strīpiņas, bet, cik saprotu, ja nāk zobi, tad smaganai jābūt piepampušai, taču mums tā nav. Tāpēc nekā nesaprotu, kāds iemesls varētu būt viņa raudulīgumam.

02. Mar 2011, 14:08

Čavuk!
Tad nu vispirms sveicieni un laimes vēlējumi visām gaviļniecēm - Mumburkim, Bumbucim un Aigai 🌷 🌷 🌷 Lai katra diena ir laimes un mīļuma pilna!! 😀
Žēl, ka te nevar uzlikt kādu "topa" ierakstu kā pirmo, kur mēs varētu apkopot mūsu mazuļu dzimšanas un vārda dienas, kā arī mūsējās 😀

Es esmu jūnija bērns un tad man jau 28 paliks, liekas baigi daudz. Radi jau tā šķībi uz mani skatījās, kad man jau 27 tuvojās, bet biju bez bērniem. Jo Renārs man ir pirmais bērniņš, bet zinu, ka noteikti gribēsim vēl vismaz vienu bērniņu. Gribējās jau arī ātrāk bērniņu, bet vispirms gribējām ar vīru apprecēties, krājām naudu kāzām, lai nebūtu kredīti jāņem, vīrs gribēja, lai savu dzīvoklīti nopērkam. Apprecēties sanāca, bet dzīvoklis izpalika 😀 Tad izlēmām, ka nav ko gaidīt, ka ģimeni esam nodibinājuši un esam gatavi mazajam. Bet, kad pienāks laiks, gan jau tiksim arī pie savām personīgajām mājiņām 😀

Nepacietīgā, nu gan brašs bebuks Tev, man kolēģītei meitiņai gads un 2 mēneši un mazā sver 9 kg 😀

02. Mar 2011, 11:17

Sveikas! Es arī rādās šo to esmu iekavējusi sarunās. 😀
Smieklīgi, ka mums visām viens kreņķis - svars un kā izskatīsimies bez milzu ziemas jakām. Es arī prātoju, ko pamainīt savā ēdienkartē, kā saņemties pavingrot vai vismaz nopirkt parasto riņķi pagriezt, lai riepiņa sāk mazināties. 😃
Sveicieni visiem mazulīšiem un arī mammām jubilejās! 😉 Ak, Jūs laimīgās, Jums tikai 24 un 25! Man vakar 33 palika. :O
Kad ir pārējām meitenēm dzimšanas dienas?

01. Mar 2011, 17:22

Munsun - sveicieni mazajai šīsdienas gaviļniecei jau 5. mēnesītī iesoļojot 🌷
Kas ir tā laktrāze? Kālab tā jādod? Cik ilgi? To jums daktere teica dzert?
Mums knupis neaizgāja, jau esmu pieradusi, ka mazajam tā nav, pat reizēm aizmirstas, ka tāda manta vispār eksistē 😃 Man mājās ir 8 dažādu veidu knupji, pat tas Chicco, kas viss no gumijas un visus varu pati sūkāt 😃

Kad braucam ar auto, es vienmēr tagad sēžu aizmugurē pie mazā, tiešām ar tādu domu, ka ja nu jānomierina vai vienkārši jāparunājas 😀

Bumbuci, nekreņķē par savu formu. Es sev visu laiku teicu, ka nepārdzīvošu par liekajiem tauciņiem, jo taču bērnu ar krūti baroju un pieniņam jābūt treknam. Un drīz jau nokusīs sniegi un ledus un varēs iet ar ratiem uz sporta laukumu un skriet pāris aplīšus. Tam jau esmu nobriedusi 😀

Un jā, mans čalis ar gaida, kad vairs nebūs tās briesmīgās cepures un tie neērtie kombinezoni ar jakām jāvelk. Pēdējā laikā neviena ģērbšanās neiztiek bez raudāšanas. Citreiz gan viss ir labi līdz brīdim, kad tiek vilkta cepure, tad sākas raudāšana, agrāk tā nebija.

Un vēl par ceļošanu runājot, Latgali tiešām iesaku apbraukt. Tikai pēc ceļojuma sapratu, kāpēc to sauc par "Zilo ezeru zemi". Nemaz nezināju, ka to ezeru tur tik daudz un ka tik skaisti dabasskati. Gandrīz kā romantiskajos kino otrdienu vakaros 😀

01. Mar 2011, 13:41

Mrita, jā te ir vēl diezgan braši mazuļi, ja nemaldos, tad Previce puišelis ir aptuveni tajā pašā svarā, arī Ketai meitiņa 😀 Mums tas otrais mēnesis bija tāds švaks, tur man pa pakaļu vajadzēja, ka bērnu uz "ūdens diētas" turēju, jo neko prātīgu neēdu. Bet joprojām mokamies ar punčuku, vakar osteopāts ar teica, ka nu dikti viņam labā puse savilkta, kur žultspūslis, tāpēc tā barība tik grūti iet cauri.

Bumbuci, līdz šim ar dzīvojām 3. stāvā, likās, ka nu pietiekami augstu, bet, kad uzzinājām, ka būs mazais, tad nolēmām mainīt, jo vecajā dzīvoklī bija tik 1 istabiņa un stulbi dzērāji virs mums dzīvoja. Viņi jau mani bija noveduši izmisumā ar saviem troliņiem pa naktīm, ka gulēju un raudāju, jo nervi neturēja to krievu dzērāju žargonu klausīties no 11 vakarā līdz 4, 5 no rīta. Tad nu sākām meklēt un atradām šo variantu, kas man ļoti patika. Tagad salūtus varam skatīties, nav jābrauc uz centru 😃 Labprāt nopirktu šo dzīvokli, ja kāds kredītu dotu 😀
Bet Saldus ir ļoti smuka pilsēta, pagājušā vasarā ar vīru tā kārtīgi izstaigājām, citādi vienmēr tik sanāca garām, caur to apli braukt, kad uz Liepāju braucām. Bet pagājšvasar pirmo reizi biju Saldū. It kā jau Latvija nav liela, bet Kurzemes pusi nebiju iepazinusi. Tad nu pa šiem 5 gadiem, ko esam ar vīru kopā, esam krustu šķērsu izbraukājušies un pat varētu teikt, ka iepazinuši Latviju no visiem galiem 😀

01. Mar 2011, 11:50

Labrīt!
Mumburkis, es ar Rimčikā strādāju, ne veikalā, bet birojā 😀
Vispār jau ar tiem svariem tā ir, ka nav īsti objektīvs tas svars, kas uzrādās sverot uz rokām, bet nav arī tā, ka tas ir ļoti neprecīzs. Mums tas mēdz atšķirties par 100-300 gramiem no īstā (atkarīgs, kādā pozīcijā tur bebi, kad sver), uz svariem mājās uzrādās vairāk (piemēram, šorīt nosvēros ar mazo, bija 6,6 kg, bet piektdien pie dakteres bija 6,3 kg).

Jā, laiciņš ir tik super-duperīgs. Bet mums ir lielais BET..netiekam ārā, jo mājai lifts salūzis. Smieklīgi, ne? Lifta dēļ šādā smukā laikā jātup istabā, pat uz veikalu nevaram aiziet. Vakar mums bija kārtējā vizīte pie osteopāta, tad nu ar tēta palīdzību tikām lejā no sava 13. stāva, viņš mūs aizveda pie daktera un pēc tam pats brauca uz darbiņu. Bet mēs pēc vizītes vismaz pastaigājāmies pa centru, aizgājām pie omes paciemoties un vakarā tētis brauca pakaļ un tad tikām mājās. Viena ar ratiem es netiktu galā ☹
Bet vispār secināju, ka pa Rīgas centru šādā laikā ir diezgan bīstami staigāt, jo no jumtiem lāstekas un sniegi krīt, trotuāri šauri. Un vēl vakar secināju, ka netieku mazajos veikaliņos iekšā. Tik sen nebiju bijusi centrā, ka šāda problēma man pat nebija ienākusi prātā 😃

Mēs ar ļoti gaidām, kad būs silts laiks, kad sniegi nokusīs un varēsim dzīvoties pa āru daudz, daudz. Vīrs ar gribēja ņemt atvaļinājumu, lai padzīvotos visi trijatā, bet es neļāvu, teicu, lai krāj vasarai, tad visi trīs brauksim uz laukiem un dzīvosimies uz nebēdu. Un vēl kādas mazas vasaras ekskursijas noorganizēsim. Mēs tādi esam - nemaz uz vietas nevaram nosēdēt, patīk ceļot. Agrāk brīvdienas mājās reti pavadījām, jo patīk būt "ceļā, kustībā, pārvietoties, vienkārši braukt" 😀

Mums ēšana tāpat kā iepriekš - ik pa 2 stundām, tik tas ēšanas laiks kļuvis īsāks 😀

28. Feb 2011, 21:46

Labu vakar!
No otrdienas Rimi būs Tudiš akcija, tur droši vien kā jau katrā tajā akcijā būs lielās mega pakas ar Pamperiem, noteikti iepirksim 😀
Hmm, bet man vienmēr piemirstas par Depo, jo kaut kā tas vairāk saistās ar celtniecības preču veikalu 😀

28. Feb 2011, 20:38

Meitenes, iesaku - pērciet pamperus veikalā Depo, tur ir tiešām lētāk. Piemēram, lielā paka Pampers 3.izmērs, kur ir 82 gab, ja pērk 2 vai vairāk pakas, maksā Ls 7,75. Nopirkām 2 pakas un sanāk ka salīdzinot ar Rimi cenām, ietaucījām 8 Ls!

26. Feb 2011, 19:18

ooo, bumbucis24, mums vienā dienā dzimšanas diena - man rīt paliks 24 😀

26. Feb 2011, 16:39

Previce - veseļojieties! Man puikam ar ik pa laikam uznāk iesniņas un klepus, kas ir no tām iesnām, jo saskrien kakliņā.

Bumbuci, tas tiesa -atpūsties vajag 😀 Lai jauks tusiņš vakarā dzimšanas dienas ieskaņai 😀
Man 25 gadi nemaz vairs neliekas daudz, man tagad liekas, ka tas bija tik sen un biju tik jauna 😃 Bet foršākais ir tas, kad pasaku, ka man ir 27, tad daudzi netic, jo izskatoties uz 23, 24 😃

Es ar vakar biju izklaidēs - uz Kailijas koncertu. Par koncertu, protams, pozitīvākās atsauksmes, bet tik un tā nespēju pilnīgi atbrīvoties, jo domas visu laiku bija pie mazā; kā viņiem ar tēti klājas, vai pietiek pieniņa, ko atstāju, vai Renārīts čuč jeb smuki dzīvojas. Domāju par to, kā viņu samīļošu, kad koncerts beigsies.

previce previce 25. Feb 2011, 11:07

Sveiki!!!
Raula- Brašs puika... Mēs kad bijām janvārī,tad svērām 6,2kg,tagad tikai jāiet martā...
☹ Markussam jau diezgan ilgu laiku ir iesninas,bet ka dakters saka tas esot lidz tris menesi,pienins deguna sakrajas,bet šorīt paradijas diezgan riebigs klepus,zvaniju dakterei,lai nak uz maju paklausas... Ta liek pasmeret tempentenziedi... tagad jagaida kad ieradisies un parbaudis...

25. Feb 2011, 10:16

Laburīt!
Mumburkis - tiešām feinas dzemdības 😃 Katras grūtnieces sapnis 😀
Munsun - labais 😀 Es ar kaut ko līdzīgu visu laiku gatavojos uzriktēt, bet vēl nav sanācis. Un tas labi strādā, vai ne? 😀

Šodien bijām pie dakterītes svērties un mērīties. Renārs ir 62 cm garš un 6,3 kg smags. Esot kā pēc grāmatas 😀 Man bija tāds prieks, ka viņš beidzot neraudāja, jo tur viņš vienmēr uztraucās, kad ģērba plikiņu, bet tagad smuki smaidīja un runājās ar dakteri. Osteopāta darbiņš ir ļoti redzams, par ko man ar ļoti liels prieks. 😇

Šodien pierakstījāmies uz vingrošanām un masāžām, tiekam jau pēc mēneša. Un uz atkārtotu vizīti pie neirologa, lai parādītu mūsu neirosonogrāfijas bildītes. Uz NSG mums ar vairs nav atkārtoti jāiet 😀 Tāpat arī saņēmām nosūtījumu uz lāzeklīniku, lai noņemtu to hemangiomu no pleciņa. Un jā - visas potes mums atliktas uz 4 mēnešiem.
Tā nu turpinām augt un mācīties jaunas lietiņas 😀

previce previce 24. Feb 2011, 09:35

Labrīt!!!
Mums arī ģimenes ārste nosūtīja uz neirologa konsultāciju,lai apskata mazo,bet šomēnes negājām dēļ gripas un lielā aukstuma,tad martā iesim.... 😀

23. Feb 2011, 11:34

Labrītiņ!
O, šodien vīriešu diena? Tad jāaiziet uz veikalu pēc kāda našķa mūsu tētim 😀
Es nekad neredzu MK svētdienās, man tas par agru, tad vēl čučam 😀 Un pirmdienās vienmēr aizmirstas.
Bet Renāra drēbes mazgāju ar Amway baby, mīkstinātāju nelieku. Izmēģināju arī Neutral, bet tas neizmazgāja to dzeltenās kakas krāsu. Mazgāju 60 grādos, ar baby cotton programmu.

previce previce 23. Feb 2011, 11:09

Sveikas!!!
ES Markusam drēbītes mazgāju ar Neutran pulveri un Neutran mīstinātāju,sūdzību nekādu nav...😀 Drēbītes mazgāju 40 grādos.
Es mazajam arī dodu vieglu kumelīšu tējiņu un fenheļu tējiņu,bet citreiz tas izraisa vel lielāku apetīti un tad jādod pups,lai kārtīgi paēd...😀 Mums ļoti patīk ēst no karotītes it sevišķi kad dodu fenheļu tējiņu. 😀

23. Feb 2011, 10:30

Labrītiņ, mammītes! Sveiciens visiem, kas jau veļas! 🌷 Mēs vēl ne. Nav jau arī, kur steigties 😉
Es Linniņas drēbītes mazgāju ar šķidro mazgājamo līdzekli "Dreft Baby & Sensitive", dievīgi smaržo! Mīkstinātāju arī lietoju - Silan Sensitive. Tajā raidījumā teica, ka nevajagot, bet man patīk, ka drēbītes ir mīkstas un smaržīgas. Jā, starp citu, tur arī tika minēts, ka jāmazgā 60 grādos. Cik grādos jūs mazgājat? Es tajos pašos 40.
Pasha13, tas gan dīvaini, ka ārste ieteica vienā ēdienreizē dot tikai ūdentiņu, vai tad bērniņš no tā būs paēdis? Tāpat tak gribēs ēst, vai ne? Es ar Tavā vietā neliegtu mazajam pieniņu 😀

1 ... 54 55 56 57 58 59 60 ... 71