2010.gada novembru māmiņas.... :)

15. Jun, 07:48 previce previce

Sveikas! Varam padalīties kādos datumiņos mūsu mazuļi nāks pasaulē.... :)

previce previce 11. May 2011, 09:43

mumburkis - Mīļi sveicieniņi Megijai pagājušajā jubilejā no Markusa un manis...🌷

10. May 2011, 20:30

Renārs arī par apetīti nesūdzas. Tikko pat apēda ķirbi, kartupeli, burkānu, izdzēra aizvakar manu atslaukto pienu 100ml un vēl papupojās. Tagad tusnī un bezspēkā guļ.. 😃 Un ik pa laikam kaut ko atgrūž atpakaļ 😃 Pirmo reizi viņu tādu redzu 😃
Šajā siltajā laikā esmu pamanījusi, ka viņam tīri labprāt sāk iepatikties padzerties. Vislabāk tas notiek no karotītes, bet kādu pili jau var arī no pudelītes.

Aiga, bet varbūt, ka bērni dažādi uztver siltumu, varbūt Mārtam tiešām zudusi apetīte šajā siltumā. Es domāju, ka pavēro viņu kādas pāris dienas. Bet nu labi, ka vismaz pieniņu viņš ēd. Tad jau vismaz nav ar tukšu punci 😀

previce previce 10. May 2011, 19:56

aiga - mums atkal otrādi,Markusam apetīte ir ļoooti parādījusies,vairs ar pieniņu vien nepietiek. 😀

10. May 2011, 19:54

Sveikas!
Ak, Jūs laimīgās, kas var no rītiem pačučēt. Mūsu "cīrulis" katru rītu ap 6 ceļās. Protams, pēc pusotras stundas šis atkal iet gulēt, bet man diena jau pilnā sparā. Kāds vairs miegs!?! Un nav nozīmes, cikos vakarā liekam gulēt. ☹ Šorīt pat 9 pa lauku staigājām - kaimiņi uz darbu, es pastaigā. 😃
Raula, nesatraucies, mūsu puika ar' vēl tukšu muti. Katru dienu ar cerību lūkojamies. 😀
Klau, man ir jautājums. Vai Jūsu bērni ēd tikpat labi šajā karstajā laikā?
Mārts pieteicis karu biezeņiem, putrām. Dzīvo uz piena vien. Nesaprotu, vai ir pamats satraukumam.

10. May 2011, 19:00

Čau, dāmas!!!
Bumbuci, paldies par komplientiem 😉 Bet Tev nu gan agri rīti sākas. Riktīgs cīrulis esi. Es nekad neesmu varējusi agri pamosties. Vienu brīdi strādāju ziņu aģentūrā Leta, tur darbā bija jābūt 6.00 no rīta un ļoti aktīvi jāsāk lasīt un pārbaudīt avīzes. Oiii, kādas man tās bija mokas. Labi, varbūt arī varu ierasties 6.00 darbā, bet ne aktīvi strādāt. Šos 2 kritērijus man nekādīgi nesanāca apvienot, tāpēc ātri vien sapratu, ka tomēr nebūšu īsti piemērota tam darbiņam 😀 Bet vakaros man patīk agri iet gulēt, vakara filmu skatīšanās man reizēm noslēdzas pusfilmā, kādā reklāmas pauzē, kas nevietā ielikta 😀 Vispār, īsāk sakot, esmu gulētāja. Un tagad arī puiku cenšos "iemācīt", ka no rītiem vajag pagulēt. Lai gan droši vien, ka tad, kad viņam būs uz bērnudārzu jāceļas, tad šī mana mācība nebūs par labu nākusi 😃

Meitiete, esmu šokā!!!!!! Nu kā tā var? Nu no kuras vietas tādiem cilvēkiem rokas aug???? Vai tad tiešām pat mazuļu drēbītēm vajag drošības atslēgas???
Man apkārt gan tik vienīgi puisīši no paziņām,citādi painteresētos, vai viņiem nav kāds kristību tērps.
Vispār jau es tā atklāti ar nekad neko neatstāju. Arī tagad, kad ejam vingrot, tur poliklīnikā uzlikts,lai ratus atstāj foajē, bet turpat blakus zīmīte, ka par ratiem neviens neatbild (kaut apsargs turpat sēž). Tāpēc vienmēr visu sabāžu zem tā ratu pārklāja, ja nu kas tiešām atstājams ratos (piemēram, kādas Renāra mantas).Bet tā visu stūķēju somā un tad ar tādu lielu, resnu somu eju pie dakteriem.

Skatos, ka mums te zobainīšu bariņš sāk veidoties. 😀 Tas feini. Mēs gan vēl ar tukšu muti 😃

08. May 2011, 20:50

Ā, vēl gribēju pateikt par pamperiem. Esmu sajūsmā par Libero. Un tagad Maximās labas atlaides, vakar 2 pakas nopirku. Izdomāju, ka ja vien būs akcijas (Libero ir salīdzinoši reti), tad noteikti tos pirkšu. Nav tāda zaļa joslojuma kā Pamperiem, bet uzsūc ļoti labi, ļoti mīksti, fleksibli, man tiešām patīk 😀 Vispār akciju uz šīm autiņbiksēm ieraudzīju pirkumiņš.lv, un izdomāju paskatīties, kāds būtu ietaupījums, ja pirktu veikalā. Tā nu pamanīju, ka arī veikalā ir akcija. Pirkumiņā pat sanāktu neizdevīgāk, jo par piegādi būtu jāmaksā (ja vien pirkums nebūtu 30 lati). Un vēl Maximā bija atlaides Huggies pure salvetēm. 2 pakas par vienas cenu - 1.69 LVL. Šodien arī Rimi redzēju akciju - 2 pakas par 2.39 LVL. Maximas izdevīgums laikam nav īpaši jāakcentē 😃

08. May 2011, 18:56

Čau, meitenes, šajā saulaini skaisti siltajā svētku dienā - Māmiņdienā!!! Arī no mūsu ģimenītes sveicieni jums visām, kā arī jūsu vīriņiem un mazulīšiem, jo tieši pateicoties viņiem, mums šodiena ir svētki 🌷🌷🌷

Mumburki, kārtējais fantastiski smukais darbiņš 😀

Es šodien nopirku plūmju biezeni, plūmju suliņu un tēju saldam miedziņam. Ceru, ka tas viss kopā palīdzēs mums atgriezties pie laba, salda, ilga miedziņa 😀
Mrita, it kā saka, ka no 6 mēnešu vecuma pamazām bērnam būtu jāsāk atradināties no nakts ēšanas. Bet nu tā jau, protams, tikai teorija. Praksē zinu, ka pat gadu vecu bērni mēdz naktī pamosties un uzēst 😀

Njāā, es ar par visiem 100% esmu mamma, bet sievietes loma palikusi kaut kur tālu, tālu. Pat ģērbties nesanāk tā smuki sievišķīgi - kā ejam ārā, tā džinsi un botas. Kleitas, svārciņi un spicpapēdīši kaut kur skapjos nolīduši. Un vīrs jau diezgan pasen man teica, ka ir uz puiku greizsirdīgs, ka viņam ir tik daudz manas uzmanības, bet vīram nekā. Arī intīmā puse mums kaut kur galīgi pazudusi - man nav ne gribēšanas, ne varēšanas, turklāt puika visu laiku pēdējā laikā čuč pie mums.

Agatinna, es jau tā saprotu, ka ir normāli, ka mazie grozās, bet mani pārsteidz tā raudāšana ar acīm ciet. Bet nu es jau tiešām ceru, ka tas ir pārejoši un drīz tiksim atpakaļ vecajās sliedēs. Zobu pazīmju mums joprojām nav.

Un te bildīte no mums 😀

previce previce 08. May 2011, 18:10

mumburki - ļoti skaisti apaviņi,tev tiešām ir zelta rokas!!! 😀

previce previce 08. May 2011, 10:42

Sveikas mīļās māmiņas,māmiņdienā!!! 😀

Tiešām patīkama sajūta,beidzot tie ir arī mūsu svētki😀...Jau no rīta atskan telefona zvans un apsveikumi - māmiņdienā,tas tik patīkami un vel tā īsti neaptverami 😀

šorīt Markusam tika ķirbītis,ļoti labi garšoja,sāku jau ar pa bikucītim piebarot,ļoti garšo rīsu tumīte,kartupelītis... 😀 Mēs parasti visi kopā brokastojam,citādi mazais parasti sēž un tā skatās virsū un ar kājiņām un rociņām vicinās,lai viņam arī dod... 😀

Markuss iet čučēt 22,bet naktī ceļas 2reizes,lai uzkostu,parasti 2vai 3 un otra reize 5 un tad jau kā cīrulis 6 ceļas augšā un sāk īdēt un vecākiem neļaut gulēt...

07. May 2011, 20:52

Aiii, sirsniņa nepievienojās ☹
Nu labi, tad tās vietā būs šis 🤗

07. May 2011, 20:51

He, Bumbuci, cik feinas bildītes!!! (h)
Bet sejiņa Kaspariņam, manuprāt, nav īpaši mainījusies, tikai kļuvusi pieaugušāka 😀

07. May 2011, 20:13

Labvakar!
Mums ar gulēšanu iet jo naktis jo trakāk. Nesaprotu, ko var ņemties visu laiku, acis ciet, bet kaut ko raudinās, spārdās ar kājām, grozās no vienas puses uz otru. Savā gultā ar vairs neguļ. Kā aizmieg, ieliekam savā gultiņā, 3-4 stundas un viņš ir augšā, apvēlies uz vēdera un protestē. Un apgriešana atpakaļ neko nelīdz, ir jāpupojas, un beigu beigās tās ir daudzas reizes pa nakti. Es jau vīram teicu, ka tagad, kad mums tā kā lēnām jāsāk atradināties no nakts ēšanas, Renārs kā par spīti sācis mosties nemērā bieži. Un pa dienu tad ar visu laiku niķīgs, kašķīgs, nekas nav labi. Ai, tiešām jūtos nogurusi šīs pēdējās dienas.

Minkafinka, es domāju, ka varbūt Robis ir pietiekami paēdis un varbūt tāpēc negrib to ķirbīti? Pieniņš Tev pietiek, tas ir pietiekami sātīgs, un puika domā - a priekš kam viņam vēl iespringt uz kaut kādu papildus ēdienu? 😀
Bet par padzeršanos es ar baidos, jo mums ar tā ir problēma. Nekā nevar dabūt iekšā. Ja dod no karotes, tad karote tiek grūsta prom un viss šķidrums, protams, izlīst ārā. Šodien nopirku Humana ābolu suliņu, kas no 4 mēnešiem paredzēta. Atšķaidīju ar ūdeni. Nekā, varu dzert pati 😀

Bumbuci, jā, varbūt tiešām iedod Kaspariņam kādas atslodzes dienas no "smagā ēdiena". Es ar tā daru. Puncim tas ir jaunums un nav nekāds brīnums, ka tā notiek. Mums gan daktere, gan osteopāts par to teica, ka tā varot būt. Vienkārši pieniņā visas tās vielas jau ir vairāk sašķeltas, bet tajās putrās tas viss mazajam kuņģītim jāšķeļ pašam. Ar laiku jau viss noregulēsies. 😀

06. May 2011, 22:14

Čau!
Keta, apsveicu, gan Tevi ar maģistra grādu, gan meitu ar pusgadu. Un arī pārējos malačus un malaces, kas sasnieguši 6 mēnesīšu vecumu. Arī Mārts pēc 3 stundām pievienosies pusgadniekiem. Tam par godu pat pasūtīju kūku. Ar Makvīnu. 😃 Tikai viņam ne no kūkas, ne no vāģa nebūs ne silts, ne auksts. 😃
Kad sāku puiku piebarot, izmēģināju dažādas burciņas (tā likās drošāk). Blenderēju arī ķirbi, burkānu, kartupeli utt., kamēr sapratu, kas viņam garšo, kas nē. Piemēram, no puķkāposta momentā slikta dūšiņa palika. Pēc kāda laika viņam dārzeņi apnika, pārgājām uz putrām. Tagad atkal vairāk patīk pieniņš. Daktere brīdināja, ka tā varot būt. Padzerties dodam starp ēdienreizēm gan ūdeni, gan atšķaidītas suliņas (gatavās, kas ir no 4 mēnešiem). Ne jau vienmēr viņš labprāt dzer, bet pa dienu šādā veidā kādus 120ml iemānam. Lasīju maija Manā Mazajā, ka dzert esot jāiemāca, un protams, vislabāk ūdeni. Turies, Minkafinka, gan jau arī kaut kas Robim iegaršosies. Ā, vienā no raidījumiem Zande stāstīja, ka var pievienot pienu pie biezeņa, lai vieglāk pierastu pie jaunām garšām.
Mumburkis, Tu gan veseļojies! Mums daktere bija ieteikusi salikt visur ķiplokus, lai pasargātu mazo no vīrusiem. Vēl arī siltā ūdenī šķīdināju eikaliptu eļļu, lai gaisā virmo. Mārtam iebildumu nebija, bet it kā ar tā ēteriskajām eļļām jābūt uzmanīgam.

06. May 2011, 21:53

Labvakar, lēdijas 😀
Paldies visām mammām par apsveikumiem!! Es ar no sirds sveicu visas, kam ir izpildījusies apaļā jubileja! 😀😀😀
šodien Gerda saņēma savu pirmo oficiālo piebarojumu - ķirbīti. It kā pirmo reiz jādod tik viena karotīte, bet viņai tā iepatikās, ka apēda kādas piecas 😃 Vairāk par bāšanu mutē gan viņai gribējās biezeni pataustīt 😃
minkafinka... par to piebaršanu nemācēšu gan teikt, taču par ūdentiņu - varbūt mēģini bēbi apmānīt un dot padzerties dažādos veidos - no pudelītes; no snīpja krīzētes, no parastā krūzes, ar karotīti. varbūt kāds paņēmiens būs īstais!? 😀

Mazā sāk apgūt visādas viltības un manipulēšanas paņēmienus. šad un tad viņa dikti bēdīgi sāk raudāt, lai cik mīļi viņu mīļoto tētis vai vecmāmiņa. Un brīdī, kad es beidzot paņemu rokās, atplaukst mazs viltīgs smaidiņš pa visu seju 😃
Ka jūsu bēbīši attīstās, kādas jaunas iemaņas apguvuši? Mana meita šobrīd aktīvi šupojās četrrāpus dažas nedēļas, ļoti gaidu brīdi, kas sāks rāpot/līst pati, tad vairs nebūs jāpadod mantiņas, kuras nevar aizniegt un par to šausmīgi jādusmojas viņai. Vēl gaidu brīdi, kad sāks pati sēdēt, tad varēs lietot sēžamratus, jo kulba galīgi vairs nerullē - ja mazajai nenāk miegs, praktiski neiespējami ir pabraukt ar ratiem. Tādēļ man nācās tomēr ķerties pie slinga, kurš man it kā dikti noslogo muguru, taču bebis ir sajūsmā - tā vismaz var redzēt pasauli! 😀

06. May 2011, 18:14

Čavuk, meitenes!
Brrr, lai gan saulīte šodien ārā izskatās ļoti jauka, tomēr baigais aukstumiņš 😀

Minkafinka, sveicieni jums no mums jūsu mazajā jubilejā!!! 🌷🌷🌷
Bet par tiem niķīšiem runājot, nekur jau no tā neizbēgsim, gan jau arī mūsējie savu reizi kritīs pie zemes, kamēr nebūs savu kāroto mantu dabūjuši 😃

Renārs ar daudz sācis runāties. Šobrīd topa frāzes ir "ņiup", "bummm", "giuuuu", "apū".Bet, kad raud, tad ļoti žēlīgā balsī saka"mamamamammmmm...mamamamammmmm..." 😃 Ar pārvietošanos gan mums vēl neiet nekā, tik dupsis stutējas uz augšu. Bet viņš vēl nav atklājis, ka ar rokām jāpakustina un tad tiks uz priekšu. Bet nu jau ar tādu vienkāršu gulēšanu uz vēdera viņam ar vairs nepietiek, gribas to tikšanu uz priekšu un tad sākas neapmierinatība, ka nekur nevar tikt, bet uz vietas garlaicīgi 😀

Renāram tās fizioterapeita vingrošanas un masāžas baigi patīk, man pat tīri žēl, ka nākošnedēļ pēdējās 3 reizītes jāiet. Protams, var jau iet par maksu, bet nu 5 lati par 20 minūtēm, no kurām 5 minūtes vismaz aizņem ģērbšanās, man tā kā liekas padārgi.

Inesik, mums griķu putra labi garšo. Pagaidām gan neko vairāk tai neesmu likusi klāt, kā vien puskarotīti olīveļļas, bet nu pagaidām ir ok 😀

Ratiņu pastaigai no Pļavniekiem ar te neviena mamma vēl nav pieteikusies. Žēl. Būtu tik feins pasākums 😀

previce previce 06. May 2011, 10:42

Sveiki!
Raula - jā,mazais parāda savus niķus,kautkā jau ir jāpievērš sev, vecāku uzmanība 😀

Skatos,bumbuci,ka tev Kaspars baigi runīgais 😀,Markusam gan tagad klusuma brīdis,tikai īd un muti šķoba 😃,bet runāt nerunā,redzēs kad tad sprāgs runājamais vaļā... Tagad tikai bieži smejas,nu jau vairs nevajag pat sasmīdināt,lai smiekli būtu. 😀

Skatījos,ka vel no Ziepniekkalna neviens nav pieteicies Lielajā pastaigā,žēl labprāt arī pieteiktos...☹

05. May 2011, 20:24

Ligagi, paskatīju to linku, tur tiešām, kad to iekopē, izveidojas atstarpe vārdā "pastaiga" starp burtiem a un s, to vajag izdzēst un tad links strādās 😀

05. May 2011, 20:22

Labvakar!
Keta, apsveikumi arī no mūsu puses, gan meitiņai mēnešu jubilejā, gan māmiņai ar svarīgo dokumentu 🌷🌷🌷

Ligagi, tam linkam jāpaskatās, vai uz beigām starp kādiem burtiem vai svītriņām nav kāda atstarpe, tā te diemžēl tie linki iekopējas.

Renāram šodien bija pirmais negadījums, kam sekoja skaļa jo skaļa saraudāšanās - uzmeta sev televizora pulti uz acs. Uzreiz ņēmu klēpī mierināt, bet nu gribējās puikam kārtīgi izraudāties pēc šī notikuma. Glābējs bija vien pups 😀

Un te vēl video links ar mazu "manipulatoru" jautrībai:

http://www.youtube.com/watch?v=uQtpRjBLXic

previce previce 04. May 2011, 17:45

Mumburkis - veseļojies!!!

Keta -Apsveicu ar maģistra grādu un Sveiciens mazajai Gerdai pagājušā jubilejā 🎉 🌷

Noskaidrojās laiks,labs pastaigām, aizčāpojām līdz Ziepniekkalnam tur parciņā stutē atrakcijas parku,nu mazajiem būs lielie prieki,Markusam vel jāpaaugas,bet nemanīs kad viņš arī varēs iet skraidīt 😀

04. May 2011, 17:10

Sveikas, dāmas!
Beidzot esmu nokārtojusi savu maģistra grādu un aktīvāk atgriežos pļāpāšanā 😀
Manai lēdijai vakar pusgads palika. Tas laiks tik ātri skrien 😀 Nākamnedēļ atrādīsimies pie dakteres un tad jāsāk bebis piebarot, līdz šim mana meita tikai krūts pienu ēdusi un pāris reizes gurķa šķēli pasūkājusi 😀

04. May 2011, 13:23

Sveiciens svētkos!!! 😀
Man gan šodiena asociējas vairāk kā ar brīvdienu, kad esam visi 3 kopā un drīz dosimies uz centru, lai apskatītos, kādi pasākumi notiek un noliktu kādu ziediņu pie Brīvības pieminekļa. 😀 Tik laiks ārā nelutina ☹ Lasīju, ka svētdien atgriezīsies siltais laiks - kā es gaidu svētdienu 😀
Renārs ar turpina savu iesākto biežo nakts celšanās maratonu.

Mumburki, Tev ar iesaku padzert ingvera tēju 😀 Veseļojies, Megijai vajag veselu mammu!!! 😀

Šodien Renāram izmēģinājām Friso griķu putru, jo tāda sajūta, ka no tās rīsu-kukurūzas putras puikam tiešām sacietējies punčuks, vakar nemaz nedevu putru, tik pusdienās ieēdām ķirbīti ar kartupeli.

Inesik, tad jau tiešām jums ilgs brauciens priekšā. Bet tā procedūra ir tik īsa, sekunžu jautājums.
Mans puika ar ne vienmēr ir sajūsmā par sēdēšanu autosēdeklītī. Parasti jau gan viņš iemieg, bet līdz tai iemigšanai viņš parasti diezgan palaužas un pastīvējas pa to krēsliņu, nepatīk viņam būt sasaistītam. Mums gan ilgākais brauciens šobrīd ir 2 stundas pie vīra mammas. 😀

03. May 2011, 17:32

Sveicieni jubilāriem! (flower)
Es arī drusciņ neizprotu to organizatorisko pusi un vietas. To ID numuru jau saņem tikai tā mamma, kas organizē, vai ne? Ceru, ka būs kāds aktīvists Mārupē. 😀 Man Mārts pēdēja laikā neļauj tusēt pie datora. ☹

03. May 2011, 12:30

Mumburki, katram rajonam savā vietā. To konkrēto vietu, cik noprotu, noteiks tā, kas būs galvenā konkrētā rajona organizatore 😀

03. May 2011, 12:29

Meitiete, aha, es tieši domāju ingvera teju 😀

Daudziem bērniem negaršo tie biezeņi tāpēc, ka tur kaut kādi saldinātāji salikti, bet mazuļu garšas kārpiņas neesot pieradušas pie tik izteikta salduma. Bet nu , protams, var jau būt vēl simts un viens iemesls, kāpēc tas veikala biezenis Evelīnai negaršoja 😀

Es jau ar ceru, ka mūsu galā kāda pieteiksies to pastaigu organizēt. Man pagaidām īsti nav skaidrs, kā tas viss varētu notikt, kā pa šitajiem šaurajiem trotuāriem varētu pārvietoties vesela ratiņu brigāde, bet nu var jau būt, ka viss ir iespējams. Pati labprāt kaut ko organizētu, patīk gatavot un organizēt pasākumus, taču šobrīd Renārs par to diez vai būtu sajūsmā, viņš grib, lai visa uzmanība tiek viņam. Tāpēc šogad es varētu būt to māmiņu grupā, kas atbalsta citas mammas organizēto pasākumu 😀

Renārs ar nogulēja ratos 2 stundas, tikko pamodās. Laikam mazajiem šāds laiks patīk, tad var saldi čučēt 😀

previce previce 03. May 2011, 12:25

mumburkis - var paskatīties māmiņkluba pirmajā lapā.

03. May 2011, 11:15

Man ar liekas tīri interesants pasākums 😀
Mums jau gan te ir viena mammīte no oktobrēniem, ar ko esam iepazinušās un kopīgi pastaigājamies, bet mums ar radās domas, ka varbūt varētu vēl ar kādu mazo vienaudzi iepazīties un tad mazos laist kopā, lai spēlējas. Un šī ir lieliska iespēja 😀

Meitiete, varbūt pamēģini klepum ingveru iedzert, viņš tā kā attīra tos bronhus. Ingvers jau vispār ir baigi universālais medicīnas līdzeklis, ja ir klepus, iesnas, saaukstēšanās 😀

previce previce 03. May 2011, 11:08

Vispār interesanti būtu... 😀

03. May 2011, 11:03

Previce, kā noprotu, tad katrā rajonā, lai mammas var sapazīties. 😀
http://www.maminuklubs.lv/mk-tiksana/22maija-liela-ratu-pastaiga-2/

previce previce 03. May 2011, 11:01

Raula - un kur tās pastaigas būs? kur tu to info izlasīji?

03. May 2011, 10:57

Labrīt lietainajā otrdienā!!!
Brrr, kāds nepatīkams laiks aiz loga. Tā kā šorīt mums bija jāiet uz vingrošanu, tad puiku ratos ieliku aitas konvertiņā, jo ziemas kombīti jau esam atdevuši tālāk. Vismaz tad viņam ratos bija silti un labi. Toties es, nākot no vingrošanas, pamatīgi izmirku, jo uznāca baigais lietus gāziens, bet tagad sāka snigt. ☹

Es gan neesmu nekāda īpašā hokeja fane. Tā reizēm ar vienu aci varu pačolēties, bet nekādas emocijas tas manī neizraisa. Taču vakar tieši tajā laikā Renāram uznāca miedziņš, tā nu abi līdām migā, bet tētis palika skatīties, lai šorīt man paziņotu rezultātu 😀

Meitenes, lasījāt ziņu par ratiņu pastaigu? Piedalīsieties? Es tā kā domāju, ka varētu, bet vēl jāpadomā 😃

Mumburki, ar nepacietību gaidu Tavu jaunāko meistardarbiņu 😀 Un par to medu man ar vecmamma ieminējās, kad Renārs pavisam maziņš knupi neņēma - uz knupja vajagot medu uzsmērēt 😃

1 ... 45 46 47 48 49 50 51 ... 71