2010.gada novembru māmiņas.... :)

15. Jun, 07:48 previce previce

Sveikas! Varam padalīties kādos datumiņos mūsu mazuļi nāks pasaulē.... :)

previce previce 26. Aug 2011, 10:13

Sveicieni šodienas gaviļniekam Gustam!!! 🌷

previce previce 26. Aug 2011, 10:07

Megija baigais malacis... 😀
Mums vakar bij pirmā podiņa mācības apgūšana,tā tīri neko sagaidījām smuki kaku... 😀 šodien Markuss gaida ciemos dāmiņu, iesim uz parku pie pīlītēm 😀

previce previce 25. Aug 2011, 11:18

Varbūt kādai interesē:
http://talismani.lv/

previce previce 23. Aug 2011, 15:50

Nu jā ar to nakts atradināšanu ir visādi,es jau ar cenšos novilkt cik varu,lai naktī nav jādod pups,dodu padzerties ūdentiņu vai tējiņu,bet tāpat pēc brīža augšā un jādod tāpat pups,lai čučētu,citreiz jau viņam nemaz negribas ēst,bet ieraduma pēc paņem pupu un ātri iemieg neko kārtīgi neieēdot. 😀

previce previce 23. Aug 2011, 15:37

Pasha un kurā Rīgas pusē jūs apmetīsieties?

previce previce 23. Aug 2011, 12:52

Pie mums svētdien bij iebraukusi mana krustmāte,Markuss vel gulēja,bet kad pamodās,ar ļoti kautrējās,apķērās man ap kaklu un tā piespiedās klāt,pēc tam jau aizgāja koķetēšana. 😀

23. Aug 2011, 12:45

He,gan jau drīz tiks arī 4-rāpus uz priekšu. 😀
Renārs sācis kautrēties. Un kad sakutrējas,tad aši pierāpo man klāt un iebāž galvu klēpī 😃

previce previce 23. Aug 2011, 12:37

Domāju gan,ka nevar saganīt,viņiem jau viss interesē,šodien man dikti Markuss palīdzēja veļu mazgāt 😃 Tagad jau tiešām spēj tik skriet pakaļ un skatīties,kur jau atkal ielīdis un ko jau rausta. 😃 Markuss nostutējas četrāpus pozā,bet vel jau nav tā saprašana kā tikt uz priekšu,tad noguļas uz zemes un lien kā ronēns uz priekšu.

23. Aug 2011, 12:28

Cik paskatījos,lielākie bērni dzīvojas paši savā starpā, auklītes tik sēdēja malā un vēroja. Ar mazajiem gan būs ņemšanās,jo tiem jau viss interesē. Jāparāda,kur otram acis atrodas,deguns,mute,aiz matiem jāparauj...Es jau vakar šitos 3 nevarēju saganīt,kur nu 10.. 😀

previce previce 23. Aug 2011, 12:21

Auklītēm ir ko noņemties... Feini gan,vismaz varēs ar vienu aci skatīties,kas tur notiek un pasekot līdzi,kā izturas pret mazuli. 😀

23. Aug 2011, 12:18

Es sapratu,ka kādi 10.
Pirmajā dārziņā bija ne vairāk kā 10, bet tajā otrajā būšot ap 20 bērniem,tāpēc tagad dalot tās grupas.
Vēl feini tas,ka ir on-line kamera un vīrs darbā varēs pavērot,kas tur notiek. Manā darbā jau tādas iespējas nebūs 😀

previce previce 23. Aug 2011, 12:14

Un cik viņi daudz ir vienā grupiņā?

23. Aug 2011, 12:11

Jā, būs pie daudz kā jāpierod.
Patika tas,ka tajā dārziņā tagad 2 grupas izveidotas, viena, kur vecāki bērni, otra,kur šādi viengadnieki un nedaudz vecāki.
īstenībā,tā pēc papīriem vairāk skaitās kā rotaļu grupa,bet nodarbības esot kā b/d.

previce previce 23. Aug 2011, 12:06

Protams apradīs un būs savādāk... Markusam jau tas pats,kad kāds iespiedzas skaļāk,tā uz reiz raudāšana klāt.

23. Aug 2011, 12:01

Jā,jā un vēl par ceļu jāmaksā atsevišķi un ēdamais jāatstāj. Bet b/d ēšana 3 reizes garantēta. Tik jācer,ka puika vēl paaugsies drošumā, jo vakar, kā kāds skaļāk paklaigā,tā Renāram bimbuls klāt 😃 To pusstundu pirmajā bērnudāzā tā arī pavadījām - sākumā čalis smuki izrāpoja visu ko,izskatījās,sāka spēlēties un tad bija skaļš kāda bērna sajūsmas spiedziens un tad Renārs kā sāka raudāt,tā visu atlikušo laiku noraudāja. Tā audzinātāja gan teica,ka tas nav nekas neparasts un diezgan ātri viņš pieradīšot pie tādiem trokšņiem. Bet otrā b/d nemaz nelaidām no rokām ārā 😀

previce previce 23. Aug 2011, 11:54

Tas gan,nu cik paklausās, tad viņām sanāk maksāt 200ls,vismaz 70ls var ietaupīt. 😀

23. Aug 2011, 11:49

Abos b/d, kur bijām, ss.lv cena bija ielikta 80 lati +2 lati ēdināšana par dienu. Taču tajā otrajā tagad cenas nomainījušās un ir 90 lati +40 lati ēdināšana mēnesī (sanāk 10 lati dārgāk). Jebkurā gadījumā auklīti pa 130 latiem es neatrastu 😀

previce previce 23. Aug 2011, 11:46

Jūs palikāt pie tā bērnudārza,kur mēnesī 80ls jāmaksā?

previce previce 23. Aug 2011, 11:45

Mīļš paldies Raula... 😉

23. Aug 2011, 11:38

Ralfiņam daudz mīļu sveicienu vārdiņdienā!!! 🌷
Un, Previce, lai skaists un romantisks kāzu gadadienas vakars 😉

Sestdien ar Renčuku abi nodzīvojāmies pa māju, vakarā ome atbrauca ciemos. Bet svētdien vīrs no rīta jau atbrauca no sporta spēlēm un tad aizbraucām uz krastmalu,uz Rīgas svētkiem. Krastmalā par dārgu naudu paēdām pusdienas un pa lielam tas arī bija viss,jo,protams, ar ratiem jau nekur klāt netikām,tad tik tā pastaigājāmies. Un vakarā braucām pakaļ vīra māsiņai, kurai šonedēļ jau būtu jāiet uz bērnudārzu,bet mēs pagarinājām viņai vasaru par vienu nedēļu, lai brauc pie mums un auklē Renāru 😀

Vakar neko nesanāca ierakstīt, bija dikti aizņemta un darbīga diena. Rīts sākās ar 3 mazu bērnu auklēšanu. Labi,ka vīram šonedēļ atvaļinājums, tad nu mums katram bija savs auklējamais, jo 2 manām draudzenītēm bija jāizskrien darīšanās. Tas tik bija jautri -3 mazuļi,gandrīz vienādā vecumā. Savu čali ātri vien noliku gulēt un tad turpinājām auklēt 2 ciemiņus 😀 Bija jautri 😀
Un vakarpusē braucām skatīties bērnudārzu. Bijām 2 dārziņos. Un uz otro,kur bijām,šodien brauksim atkal,lai noslēgtu līgumu.Jokaini jau būs, bet īsti nav izvēles. Katrā ziņā tagad vēl jo vairāk izbaudīšu katru dienu,ko vēl dzīvojamies ar Renāru pa māju 😀 Un priekšā nopietns darbiņš - iemācīties pašam aizmigt gultiņā. Tas laikam būs ļoti,ļoti grūti. 😀

Aiga,paldies par līdzdomāšanu 😉

previce previce 23. Aug 2011, 10:32

Ralfam daudz,daudz laimītes vārdiņ svētkos!!! 🌷 🎉

23. Aug 2011, 10:00

Sveicieni Gustavam un Markusam! Prieks arī par Vanesas zobiņiem. Mārtam gan nepārspēt Megiju un Gerdu, bet ir jau redzams stūris 6. zobam. Palicis baigais bosiks - stāvot kājās, laiž rokas vaļā. Protams, ar vēderu vai muguru pret kaut ko balstās, bet nu līdzsvars jau vēl nav tik stabils. Eh! Un sestdien nodemonstrēja pirmos solīšus, turoties pie dīvāna.
Agatinna, piekrītu, ir jau dikti dīvaini atstāt bērnu auklītei. Ar mani ir tā, ka no vienas puses priecājos par atgriešanos darbā, bet no otras... Mārtam jāpaliek ar svešu cilvēku... turklāt diendienā. Sirdsapziņa moca.
Iepriekš aizmirsu pateikt, ka esmu ļoti priecīga, ka Renāram viss ir vislabākajā kārtībā ar gūžiņām. 😀

previce previce 22. Aug 2011, 17:37

Paldiesiņ, Raula!!! 😀

22. Aug 2011, 17:31

Ar nelielu novēlošanos sveicam Gustaviņu mēnešjubilejā!!! 🌷
Un tāpat sirsnīgi sveicam Markusiņu šodienas jubilejā!!! 🌷

previce previce 22. Aug 2011, 17:01

Sveikas!!!

Mums te iestājies mazs klusumiņš,visas kautkur pazudušas,laikam izbauda vasaras pēdējās dieniņas... 😀

Sestdiem Markusam bij krustvecāki atbraukuši ciemos,gājām uz Zaķusalu skatīties pa dienu starptautiskās sacensības augstākajā pilotāžā,vispār forši bij... pēc tam aizčāpojām līdz Plazai,bet tā arī uz bērnu tirdziņu neaizgājām,bet cik dzirdēju nekas jau īpašs nav bijis. Septiņos vakarā braucām atpakaļ uz Zaķusalu skatīties paraugdemonstrējumus,protams, transportos vispār iekšā nevarēja tikt,soļojām ar kājiņām,cilvēki jūra,bet beigās putni bij pie vainas un nekas nenotika,visi protams bijām vīlušies ☹

Toties vakarā kūkā spraudīsim 9 svecītes priekš mazā jubilāra...🎉 rīt varēsim turpināt svinēt svētkus,jo mums ar vīru jau 3 gadu kāzu jubileja... 😀

previce previce 20. Aug 2011, 22:28

Sirsnīgi sveicieniņi Gustavam mēneša jubilejā!!! 🤗 🌷

19. Aug 2011, 19:43

Čau, foršās!
Mīļi sveicieni Minkafinkai Dzimšanas dienā! Un veselību visiem mazuļiem, īpaši slimojošajiem!
Mumburki, turies! Ticu, ka miera nav un no domām galva plīst vai pušu, bet gan jau viss sakārtosies!
Es atkal vienu dienu Mārtu nenosargāju. Čalis izvēlās no gultas ar galvu pa priekšu. Un mēs tieši somas sakrāmējuši, lai brauktu uz Liepāju. Labi, ka pirms brauciena bija vingrošana pie fizioterapeites, vismaz saņēmu apstiprinājumu, ka fiziskā ziņā Mārts ir ticis cauri sveikā. Biju nedaudz satraukusies, kā būs. Jo līdz šim esam braukuši pie kāda ciemos. Bet viss forši - gan pudeles numuriņā izmazgājām, gan kafejnīcās karstu ūdeni dabūjām, gan speciāli sautētus dārzeņus Mārtam, gan pampīšus kur pagadās nomainījām. Vienīgais dēļ pārbraucieniem un vēliem vakariem pajuka pa kādai ēdienreizei un puika bija spiests ilgāk būt nomodā, bet visi izturējām un ar prieku atpūtāmies! 😀
Raula, mūsu bosiks arī mēdz čaukstināt vai skrubināt ar nagiem ceļojumu gultiņas sietiņu, bet tas netraucē saldam miedziņam. Mēs saliekam galvgalī un sānos sarulētus dvielīšus, tad Mārts pačabina tos.

previce previce 19. Aug 2011, 16:19

Man jau ar tāds niķis viņam dot ar to knupi spēlēties,kad kautko daru,lai nemaisās pa kājām,bet viņam jau ātri apnīkst.

19. Aug 2011, 16:16

Vispār reizēm pieķeru sevi pie domas,ka man daudz biežāk liekas,ka Renārs grib to knupi,nekā viņš tiešām viņu grib. Jā,viņam to vajag,lai nomierinātos,bet es grēkoju,iedodot arī tad,kad viņš uzstājīgi nāk man pīties pa kājām, piemēram, virtuvē,kad gatavoju viņam ēst.Tad viņš paņem un kādu laiku darbojas ar to un es varu izdarīt,ko iesākusi 😀

previce previce 19. Aug 2011, 16:12

Mēs pieturamies pie AVENT knupjiem...MK kursos pirmo knupīti visiem deva,tā kā nebrāķēja viņu,tā turpinājām un palikām pie AVENT.

1 ... 16 17 18 19 20 21 22 ... 71