2010.gada novembru māmiņas.... :)

15. Jun, 07:48 previce previce

Sveikas! Varam padalīties kādos datumiņos mūsu mazuļi nāks pasaulē.... :)

07. Sep 2011, 19:27

Labs vakariņš!!!

Mārtam jubilejā sirsnīgs rokasspiediens no Renāra!!! 🌷

Aiga,paldies par uzaicinājumu, būtu feini mazajiem paciemoties 😀 Tik mums jau tās peldes ir sestdienā. 😀

Mumburki, esmu par nākamo trešdienu. Kur un cikos jāierodas? 😀
Forši būs satikt arī Ligagi, viņa te kādu laiciņu nav manīta. 😀

Bumbuci, tā ir viena riktīgi foršā sajūta,kad mazais noguļ visu nakti, vai ne? 😀

Lasu, ka te daudzi jau sāk norādīt uz priekšmetiem. Renārs vēl nē. Tik plaukšķina ar rokām un arī saka "brrr",kad brauc ar mašīnu.

Rudeni man gribas to saulaino,"zelta rudeni", nevis vēso, brūno, pelēko,lietaino.

Previce, kā veicās rentgenā? Tas bija ātrs process?

Minkafinka, rīt pastāsti,ko jums ārsts teica par klepu. Laikam nu jau mazie jāsāk tuntulēt. Vēsākās dienās esmu domājusi arī par cimdiņiem,kuru gan mums vēl nav. Bet jau tagad zinu,ka Renāram nepatiks tos vilkt rokās, raus nost. Tā būs jauna skola,kas jāapgūst 😀

previce previce 07. Sep 2011, 13:53

🌷🌷🌷 Hip,hip urrāā Mārtam jubilejā!!! 🤗

previce previce 06. Sep 2011, 16:59

Sveikas šajā lietainajā dieniņā!!!

šodien bijām aizčāpot uztaisīt rentgenu gūžiņām,iesim rīt pakaļ rezultātiem un pēc tam pa taisno uz TA.

Man patīk, ka Markuss, tagad iesācis ar pirkstiņu visu rādīt 😃

06. Sep 2011, 16:17

Nu tad beidzot sveikas!
Sirsnīgi sveicieni visiem mīļumiņiem, kam aprit 10 mēnesīši! Robītis lai veseļojās! Un Markusam uzslavas par rāpošanas prasmēm! Un pārējiem lai rimstas zobu sāpes, bet zobiņi lai braši aug!
Raula, sasmējos par jautājumu par sajūtām 5 min pirms darba. Ja būtu tajā brīdī ienākusi, Jums liktos, ka raksta cita Aiga. 😃 Mārts aukli redzēja 2 reizi, visu laiku turējās pie manis, beigās vēl sāka raudāt. Auklīte ciemojās knapi pusdienu un mierināja, ka viņai nav jēgas ilgāk uzturēties, jo kad mazais redzēšos, ka vecāku nav, tad turēsies pie viņas. Manī tas tādas šausmas radīja. Svētdien, lai mana mamma neuzmet pārāk lielu "lūpu", aizbraucām ciemos. Vīrs bija prom Vienības braucienā. Es biju atkal stresā, jo drēbes nesakārotas, zupa nevārīta, man mati nemazgāti, rokas nesakoptas, kur vēl visas solīdās drēbes (jo ikdienā jau pietika ar šortiem, džinsām un krekliņiem) utt. Gāju pret vakaru kā pūķis. 😃 Bet gandrīz visu padarīju. Pirmdienas rītā atnāca auklīte, Mārts smaidīja, palika spēlēties un uz mūsu aiziešanu vien vienladzīgi noskatījās. Neraudāja ne vakar, ne šodien. Vakar pat kad aukle gāja prom, Mārts savilka seju uz raudāšanu un paprasījās auklei opā. Tā kā viss beigās ir ļoti labi! Darbā gan pirmā darbiena bija sviestaina - man tik daudz ko stāstīja, bet vienīgais, ko sapratu, ka tas notiek latviešu valodā. Taču tekstu, kas bija vairāk par 5 vārdiem, manas smadzenes pretī neņēma. Šodien jau viss sāk ieiet sliedēs. Un baigais plus, ka priekšniece ļauj šo pirmo nedēļu strādāt pa pusdienai. Tā mēs abi pierodam pie izmaiņām. 😀
Nu gan sadzejoju! 😃 Ceru, ka nepiekusīsiet, lasot. 😃
Ā, un ja jau Renāram baseins tik tuvu, brauciet pie mums ciemoties! 😉

06. Sep 2011, 11:50

Renāram jau ar tāpat uznāk kreņķi, kad es no istabas izeju.
Initusiks, atceros, minēji,ka nevari tikt uz tusiņiem, jo tālu dzīvo. No kurienes esi? 😀

06. Sep 2011, 10:53

Labrīt!
Inesik, paldies! 😉
Vakar Renārs pirmo reizi palika viens pats pie omes. Kamēs mēs ar vīru gājām vakariņās, uzticējām viņai auklēšanu. Kā mēs izgājuši pa durvīm, tā Renārs satraucies un visu laiku čīkstuļojis un skatījies uz durvīm. Tagad nu ir skaidrs,ka būs viņš jāatstāj tur biežāk, lai pierod pie citas vietas un ka mamma ar tēti nav blakus.
Pirms tam gan arī uz neilgu laiciņu esam viņu atstājuši pie citiem aukļiem, bet tad tur bija vēl citi bērni, tāpēc varbūt mūsu prombūtni tik ļoti nemanīja.

Mēs reizēm ejam ārā arī lietus laikā. Vienmēr skatos,kāds čalim garastāvoklis. Ja jūtu,ka nekāda ratos sēdēšana nenotiks,tad neejam ne saulainā laikā ārā, ne lietainā. Ja jūtu,ka varam kaut stundiņu pastaigāties,tad lietus gadījumā lietus plēve uz ratiem un soļojam 😀

05. Sep 2011, 15:36

Sveikas!
Previce,paldies 😉
Minkafinka - veselību Robertiņam!!! 😀

Renārs šodien bija Bēbīšskolā. Esmu ļoooti apmierināta un priecīga. Lai gan viņš bija jaunākais (jo tā ir grupiņa no 1gada vecuma, lielākais bērns bija 1,3 gadi), tomēr iejutās ļoti labi. Protams, viņš vēl nemācēja kārtot mantiņas un ielikt tās grozos, bet gan vilkt visas ārā, tomēr gan plaukšķināja rociņas,gan lidoja kā putniņš, gan dziedāja līdzi dziesmiņām. Un dikti vēroja, kā citi bērni dancoja. Grupa nebija liela, kopā bija 4 bērni, tomēr Renārs bija visskaļākais. Par to dikti pabrīnījos.
Audzinātāja teica,ka mums nemaz neesot vērts iet uz mazāku grupiņu, jo tur čalim varot būt arī nedaudz garlaicīgi. Te bija forši - bija lielāki bērni, kuriem bija jātiek līdzi un visur jāasistē. 😀
Nākošo pirmdien iesim atkal 😀

previce previce 05. Sep 2011, 11:49

Sveikiņi!!!
Robertiņam ātrāk tikt vaļā no klepus,lai veseļojas !

Raula, lai skaista un romantiska šodienas 2 kāzu gadadiena! 🌷

04. Sep 2011, 23:03

Cik es noskatījos, tētu rokās mazuļi bija drošāki, jo arī paši tēti bija drošāki.Mammas tā kā vairāk baidījās. Izņemot vienu tēti ar 2-gadīgu puiku, kurš ne pa kam negribēja iet peldriņķī un baidījās "atrauties" no tēta un darīt jebkādas peldēšanas izdarības. Tā tētis kādu pusstundu viņu pa baseinu nēsāja klēpī,līdz abi kāpa ārā.

previce previce 04. Sep 2011, 23:01

Tas gan, un ja vel sanāk kautkur izbraukt ārpus mājas, tad vispār ātri...

04. Sep 2011, 22:59

Jā, tās vīru atvaļinājumu nedēļas paskrien nežēlīgi ātri. Reizēm šķiet,ka parastas nedēļas tik ātri neskrien. 😀

previce previce 04. Sep 2011, 22:57

Nu jā mums jau ar tikai būtu labāk sestdienās,jo darbadienās vīram darbs,mēs vel padomāsim par peldi 😉

previce previce 04. Sep 2011, 22:55

Trešdien Markusam uz TA,takā līdz trešdienai mēs pa Rīgu,pēc tam drošvien uz laukiem brauksim,izbaudīsim tēta - vīra atvaļinājumu,protams,sanāk jau tikai nedēļa.

04. Sep 2011, 22:54

Padomā gan, man tiešām likās forši. 😀 Tik, ja,piemēram, gribi uz sestdienu, tad rīt uzzvani uz turieni (www.udensaerobika.lv) un pajautā, vai ir vietiņas, jo Gunta teica,ja uz nākamo reizi pierakstītises visi,kas bija,tad grupa ir pilna. Bet darbdienās jau gan noteikti ir brīvs 😀

previce previce 04. Sep 2011, 22:50

Njāāā jāpadomā būs...

04. Sep 2011, 22:49

Aptuveni stundu. Renāram pēc 50 min uznāca besītis, bet kamēr novilka peldriņķi un samīļojās ar tēti,pagāja arī visa stunda. Un pēc tam apmēram 10-15 min saunā sasildīties 😀

04. Sep 2011, 22:48

Aptuveni stundu. Renāram pēc 50 min uznāca besītis, bet kamēr novilka peldriņķi un samīļojās ar tēti,pagāja arī visa stunda. Un pēc tam apmēram 10-15 min saunā sasildīties 😀

previce previce 04. Sep 2011, 22:47

Un cik min vai h notiek peldēšana?

04. Sep 2011, 22:44

Tā kā mums braukāt patīk, tad ir ok. Vismaz tagad zinām, ko darīsim sestdienu rītos. Un pēc peldēm varēsim doties braucienos uz laukiem vai kur nu būs ieplānots, jo tad čalim dikti salds miedziņš.
Bet varbūt tad arī ir vērts aiziet uz to baseinu? Ir jau viņai arī darbdienās nodarbības ar mazuļiem,bet tad mums nav mašīnas. Cena gan padārga - 10 lati par reizi, bet tā kā man patīk pieeja,tad ir ok. Nākošreiz nopirksim arī peldriņķi 😀

previce previce 04. Sep 2011, 22:42

Vo,vo spēšu skriet tik pakaļ. 😃 Viņam arī tagad uznākusi skaļā runāšana,it sevišķi tad,kad palaižu ūdeni mazgājot traukus,tad viņš skaļā balsī kautko komentē. šodien tētim visu dienu skraidīja pakaļ,skatījās kā šis remontē riteni. 😀

previce previce 04. Sep 2011, 22:38

Es jau ar nēesmu nekāda fane,bet ir uzgriezts LNT ,tad arī skatos ģimenes...
Jums jau sanāk gabaliņš ko braukāt,domāju mož kautkur centrā... Es ar labprāt viņu vestu papeldēt,viņam jau ūdens dikti patīk... 😀 šodien bijām līdz Uzvaras parkam aizčāpojuši līdz bērnu rotaļu laukumam iesēdināju smilšukastē biku baidijās nevarēja vel aprast.

04. Sep 2011, 22:36

Hi, Previce, tagad Markuss varēs 2 reiz ātrāk no Tevis aizlaisties 😃

Mums beidzot bērns ir sācis pats spēlēties un pat raujas ārā no klēpja. Beidzot. 9 mēneši pa klēpi, līdz tas beidzot ir apnicis, nu čalis prasās ārā un ātri vien dodas nedarbos pie kosmētikas skapīša, pie vituves skapīšiem,pie virtuves plīts, pie galda. Nu visur. Kur vien var uzcelties, viņš to nekavējoties dara. Un tad pēkšņi izrādās,ka tās mazās rociņas ir ļoti,ļoti garas un var aizniegt visu, kas tām tomēr vēl īsti nav domāts 😀

04. Sep 2011, 22:31

Man tās dziedošās ģimenes nepatīk. Nezinu pat,kāpēc, bet nepiesaista. Pirmais tāds šovs bija ok, bet otrais kaut kā nepatika un tā arī trešo neskatos.

Previce, mēs bijām pie Guntas Melderes, Tēriņu ielā,Mārupē. Baseinā bija 8 mazuļi un 4 mammas un 4 tēti 😀

Foršu baseinu Gunta uztaisījusi. Pat mans skeptiskais vīrs bija ļoti apmierināts 😃

previce previce 04. Sep 2011, 22:25

Raula tieši jau gribēju tev jautāt, kā Renāriņam patika peldēšana, baigi jau feini kad viņš bij apmierināts... Uz kuru vietu jūs viņu vedat peldēt?

previce previce 04. Sep 2011, 22:22

šodien tā rāpo pa māju,ka spēj tik skatīties kur paliek. 😀 Es atkal ar vienu aci skatos Dziedošās ģimenes,tagad jau tie šovi vienā laikā,tad jāizvēlas kuru skatīties.

04. Sep 2011, 22:12

Čavukiņi!!!
Sveicieni,sveicieniņi arī no mūsu puses mazajiem vakardienasun šodienas jubilāriem!!! 🌷
Un apsveikumi Markusiņam ar jauno prasmi! 😀

Mums šīs bija dikti darbīgas brīvdienas. Vakar Renāru vedām peldēties uz baseinu. Puikam dikti patika. Nākošnedēļ vedīsim atkal. Veselu stundu puika godam plunčājās, šļakstinājās,ķēra pīlītes, mētāja bumbiņas un beigās ar tēti iegāja vēl pirtiņā sasildīties.
Un pēc tam pēcpusdienā pie mums atbrauca vedēji ciemos. Tad nu ciemojāmies,pašiverējām pa veikaliem, pa Vecrīgu un vakarā vēl pļāpājām līdz 1.00 naktī.
Rīt mums 2 gadu kāzu jubileja, tad nu šodien visi devāmies uz Amatas tiltu, uzspodrināt mūsu atslēdziņu un papiknikot. Bija dikti feini.
Tagad atpūšamies un skatāmies jauno TV3 šovu. 😀

previce previce 04. Sep 2011, 10:47

SUMINĀTS Robertiņš savā šodienas jubīlī!!! 🌷🌷🌷

previce previce 03. Sep 2011, 23:28

Paldies agatinna...

Nu lūk atjaunotā tabula :

previce previce 03. Sep 2011, 17:34

Paldies bumbuci! 😉 Mēs ar cenšamies katru dienu iziet,bet ja līst,tad sagaidām kad pāriet, un tad jau sanāk uz kādu laiciņu izčāpot ārā.

previce previce 03. Sep 2011, 11:06

Labrīt!!!

SVEICIENI GERDAI!!! 🌷🌷🤗

šorīt tiešām skaists laiks arī pie mums... Mums ir jauni panākumi Markuss no rīta sāka rāpot... 😀

1 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 71