Superbēbītes māmiņas dienasgrāmata: Viss kaut kas "gandrīz"

Superbēbītes māmiņas dienasgrāmata: Viss kaut kas "gandrīz"

07. Dec 2013, 00:03 Liene MāmiņuKlubs.lv Liene MāmiņuKlubs.lv

Kamēr ārā aiz loga tumšs un drūms, mums pa mājām iet varen krāsaini. Mazā aug tā it kā to kāds būtu aplaistījis un nebeidz iepriecināt mājiniekus :)

Šobrīd, ja esam pavisam pprecīzi, tad mums 4 mēneši un 2 nedēļas. Atkal jau jāpiemin, ka lails steidzas vēja spārniem. Spēj tik priecāties un sekot līdz katram smaidam! 

Gandrīz veļamies!

Mēs vēljoprojām gaidām pirmo apvelšanos, bet ar varu neko nespiežam un nestimulējam, lai gan apkrtējo spiediens reizēm tāds nomācošs.. Sak, vajadzētu jau tā kā un tml. Bet mēs nesteidzamies un baudam dzīvi :) 

Vēl jo vairāk miers pēc tam, kad devāmies uz masāžu pie Natālijas Māmiņu klubā. Šoreiz gājām uz mazuļa masāžu, meistarklasi, jo masāža, ko katru vakaru veicu mājās jau bija kļuvusi pārāk vienveidīga. Iemacījos daudz ko jaunu. Bet pats galvenais tas, ka Natālija ieteica nepārdzīvot, ka vēl neveļamies, mazā tam esot pilnīgi gatava, viens mirklis un būšot riņķī. Un tad, ja par iemesliem kāpēc tad neveļas -neesot motivācijas to darīt, jo pastāstīju, ka meitiņa gultiņā guļ uz vēdera! Viss skaidrs :) jāpiebilst, ka masāža mazajai patika tik ļoti, ka pēc masāžas viņa ļāva arī man ļauties masāžai, jo saldi čučēja tur pat blakus masāžas galdam šūpulītī :)

Gandrīz kilograms!

Dikti priecājamies par pēdējo dakterītes apmeklējumu. Pēdējā mēneša laikā mazā pieņēmisoes svarā par gandrīz kilogramu un garumā pastiepussies par 3cm! Tad nu šobrīd esam 5.5 kg smagas un 60cm garas! Palasot un paskatoties cik citi bērniņi paaugušies, mēs tādas mazas čiepas savos 4 mēnešos :)

Cik liels bija Tava bērniņš 4 mēnešu vecumā?

Vispār jau nav nozīmes tam cik liels vai mazs bērniņš. Jūtu, ka tā sirsniņa ir tik liela un patiesa.. tas visu laiku aizkustina. Un tie mirkļi, kad apzinos, ka drīz jau tiks iepazīta arī skarbā pasaules puse, mazliet skumdina. Gribētos nosargāt no visa ļaunā... Domām, darbiem,cilvēkiem, situācijām.. Sargāsim:) kopā mēs mūsu mazo sargāsim. 

Sargājiet arī Jūs savus, vienalga, lielos vai mazos bērniņus :) sevišķi jau tagad - tumšajā un drūmjā laikā. Un iededziet pa svecei vakaros.. Paliek siltāk! 

P.s Nevar nepadalītiea priekā par smiekliem. Nu jau vairs ne tikai smaidiem, bet par īstiem un kārtīgiem smiekliem. Sirsnīgiem un lipīgiem! Mammai un tētim par prieku ;)

Gandrīz pirmie zobi :)

Un vēl.. nu jau šķiet, ka pirmie zobiņi pavisam tuvu! Viss ir mutē, rokas, kājas, drēbes, mantas un kad mamma pamasēja apakšējās smaganiņas, bērna sejā neizmērojama labsajūta :)

Gandrīz Ziemassvētki!

Ak, cik tie būs īpaši! Pirmie :) ļoti gaidām.. un tāpēc, lai pa īstam. Baudītu laiku kopā, nevis strādātu kā vienmēr!

 

Jaukas un gaišas brīvdienas, mīļās. Lai daudz prieka par pirmajiem sniegiem.. 

 

 

 

08. Dec 2013, 07:20

Paldies Jums liels liels par labajiem vārdiem, uzmundrinājumiem un Jūsu mīluļu parametriem 😀 😀 😀 Tik interesanti paskatīties un palasīt cik ļoti atšķirīgi var būt šķietami līdzīgie bēbīši 😀 katrs savādāks! Nu gluži kā lielu cilvēku dzīvē 😀 Grūti atrast vienādus!

zandi zandi 06. Dec 2013, 15:53

Sveikas dāmas!😀 Man jau gribās par to svaru teikt tā- meitenēm pieklājas būt mazākām un vieglākām 😀 Bet tā kā man ir puika, tad viņš bija attiecīgi smags un garš 4.mēn. - 9.120 kg un 69 cm, mammai ir ko celt, muguras sāpes jau piemetušās 😃 un tagad Miķelītim ir 8mēn. un 2vas ned. un viņš uz 8mēn. vizīti bija 12kg smags un 76cm garš.
Vēl joprojām nespēju noticēt tam, ka man bija dabiskas dzemdības, jo kūciņu ēšana gaidību laikā atmaksājās, jo piedzima viņš 4.580 kg un 59 cm. Jāpiebilst, ka viņš ir pirmais bērniņš, ja būs otrais kaut kad nākotnē, tad no kūciņām, bulciņām atteikšos.😃

06. Dec 2013, 14:35 Šarlote LL

4 kg 4 mēnešos. ???

06. Dec 2013, 14:33

Sveika, Lienīt. 😀
Rīt būsiet ziemas sezonas atklāšanā Majoros?

par 4 mēnešu svaru, mans puika četros mēnešos svēra 7 kg 555g un garumā bija 65 cm. tagad jau mans čalītis ir liels 1 gads 9 mēn ar pusīti ( otrdien būs 1 gads 10 mēn)

zacc zacc 06. Dec 2013, 13:01

Arī uz sāna ir svarīgi spēlēties; mans puika to nekad nav darījis, neilgi pēc 4 mēnešiem sāka velties uz vēdera un tad tikai uz priekšu un tālāk gribēja doties. Un tagad 9 mēnešos ceļas kājās, bet nesēž. Sēdēšana notiek caur sānu pozīciju, tāpēc tagad trenējam sānu pozīcijas ar īpašiem vingrinājumiem, citādi tā kājās būšana tāda galīgi nedroša.

06. Dec 2013, 10:59 SantanaLevanovica

Tas, ka gandrīz apveļas nozīmē, ka līdz pusei 😀 uz sāniem apguļas un spēlējas! Nē, pirms tam viņa nav vēlusies no muguras uz punča, otrādi gan pirms mēneša 2x apvēlās 😀 bet tā netīšām. Par Jums, domāju, ka viss kārtībā 😀 ja jau vēlās, tad gan jau arī velsiesvēlāk 😀 šobrīd varbūt nav motivācijas vai vienkārši gribas paslinkot 😀

Krista21 Krista21 06. Dec 2013, 10:47

Mums pēc nedēļas jau 5 mēneši, jau 2,5 nedēļas braši veļamies. Uz 4 mēnešiem 8 kg un 68 cm gara. Izskatās, ka būs 3 zobiņš, smagana nedaudz sapampusi😀

saulux10 saulux10 06. Dec 2013, 10:41

mēs arī gandrīz veļamies,gandrīz pirmie ziemassvetki bet zobi gan vel nevelas ārā 😉

Sveicieni mazajai princesītei 🌷

Anatna123 Anatna123 06. Dec 2013, 10:18

Sveika,Liene 😀
Gribeju pajautat-gandriz velas..? Tas ir ka? 😀 nu.. Vina pati vel nav apvelusies ne reizi? Vienkarsi mani uztrauc mans delins kuram tulit 4 menesi.. Vins saka apvelties pirms 3 menesiem..saka paris dienas ,vairakas reizes apvelties uz puncha.. Un tagad čuš.. ☹ negribas stimulet..bet nesaprotu kas vainas? Tapec gribeju zinat vai tava pecina kadreiz ir apvelusies? Varbut man delinam tas gadijas kaut kaa..un tagad vins atpusas 😃 nesaprotu..

Nu jaa,un ja runajam par svaru, mums 3 menesos bija 6,700kg un 60cm 😃 nedaudz vairak ka jums 😃 bet nu vins man piedzima 4,170 😀