VIDEO: pasauli pāršalc ārzemju ārsta ieteikumi bēbīšu nomierināšanā! Tas STRĀDĀ!

04. Dec 2015, 07:56 Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv

Pēdējās 3 dienās rekordlielu skatījumu skaitu saņēmis video,kā nomierināt bēbīti. Piekritīsiet,jaunajiem vecākiem tā ir ĻOOOOOTI aktuāla tēma.

Lai gan Edvards jau ir teju 2 mēnešus vecs, vakar izmēģināju šo metodi raudāšanas laikā un... tas STRĀDĀ! Tiesa, nu jau mazais čalis ir diezgan smags, tāpēc ir diezgan grūti noturēt ilgu laiku, bet tas tiešām strādā! Ja jūsu mājās ir jaundzimušais- pamēģiniet :)

- Paņemiet mazulīti rokās, jāsāliek rociņas uz ķermeņa viduspunktu;

- Ar labo roku paņemt mazo aiz dupša, ar otru roku turēt rociņas un zodiņu/galvu :) 

Kā jums? Kas palīdz,lai nomierinātos? Ja esi mēģinājusi šādu metodi,dalies pieredzē!

pandulaacis pandulaacis 04. Dec 2015, 21:21 indrasniega

Nē, sēdināt gan nekur nesēdināju un brutāli negrābu 😃

cecii cecii 04. Dec 2015, 11:41

Šādu paņēmienu redzu pirmoreiz. Tik tur jābūt spēcīgām rokām, lai šādi noturētu.
Mums labākais palīgs bija fēns, uzliku uz klusāko un lēnāko režīmu (ar auksto gaisu), lai klusu dūc un mazais parasti uzreiz nomierinājās un aizmiga. Tik ļoti šī metode atviegloja dzīvi. Žēl, ka ar pirmo bērnu to nezināju, bet ar otro un trešo to veiksmīgi izmantojām pirmajos mēnešos.

pandulaacis pandulaacis 04. Dec 2015, 10:59 indrasniega

Es bebuļus daudz nēsāju vertikālajā pozā - ietupienā kā slingā, uz bumbas ar tāpat midzināju. Vienkārši pareizi jānoliek sev pie krūtīm un jāšūpina augšā lejā.

mamma27 mamma27 04. Dec 2015, 10:42

Es ar vakar skatījos.Bet neizmēğināju,jo man zšķita ka nenoturēšu.

Bèrniņș ir mierīgs tikai konkrētajā pozā? Respektīvi, kad paņem viņu tā, bērns pārstāj raudāt, bet kad noliek savādāk, atkal atsāk raudāt? Un viņš uzreiz tā strauji pārstāj raudāt, satverts tajā pozā? interesanti izskatās

Es domāju tā- tad,kad ir izmisums ar raudošo bēbīti, izmēģināts tiek viss. Arī manās mājās ikdienā iecienīta ir šūpuļtvēriena poza, pie vaidziņa pieliekot mīkstu sedziņu,bet kad nelīdz nekas, vērts izmēģināt arī ko citu. Mani vairāk mulsināja nevis dupša grozīšana, bet gan rokas atrašanās zem zodiņa.