Vesela āda - laimīgs mazulis

06. Nov 2012, 14:01 gucci123 gucci123

Labdien!

Smejoties vienmēr esmu apgalvojusi, ka Latvijā ir 9 vēsi mēneši un 3 – silti. Tā kā lielākā daļa laika (un arī dzīves) jāpavada, sadzīvojot ar tiem vēsajiem mēnešiem, tad jāmeklē kompromiss. Jo ārā pašiem un arī mazajam dēliņa jāiet katru dienu.

Protams, ir dienas, kad ir tik slikti laika apstākļi, kad ārā iešana ir, manuprāt, galīgi nepieņemama. Taču lielos vilcienos – jāpārvietojas ir, vismaz no mājām uz mājām, no mājām uz veikalu u.tml.

Ar lielām un būtiskām problēmām gada vēsajos mēnešos neesmu saskārusies, bet man arī nav lielas pieredzes, jo dēliņam ir tikai 1,5 gadiņiJ Būtiskakās problēmas – sausa ādiņa (pārsvarā uz sejas), nelieli apsārtumi vaigos, mitrs deguntiņš.

Protams, mitrs deguntiņš pārsvarā ir tad, kad no auksta pagalma ienāk siltās telpās un tas viss ir labojams un pēc laika pazūd. Taču apsārtusi sejiņa – tas var saglabāties ilgāku laiku un ar to jācīnās visu laiku, katru dienu.

Ikdienā lietoju kumelīšu vai sunīšu novārījumu, jo tas tonizē mazuļa ādu. Mazgāju ar to sejiņu, jo uzskatu, ka ūdens nav tik tīrs un dziedinošs kā ārstniecības augu novārījumi. Esmu arī ievērojusi, pateicoties šīm procedūrām, dēliņa āda ir tīra (nav nekādu izsitumu) un starojoša. Pēc tam rociņām un kājiņām veicu nelielu masāžu ar masāžas ezīti, jo tā var nodrošināt asins cirkulāciju. Kā zināms – rokas un kājas ir ļoti jūtīgas pret temperatūras izmaiņām un visvieglāk apsaldējamas. Tāpēc neliela ikdienas masāža ir ļoti noderīga. Un trešais – ikdienā lietoju mazulim – sejai, rokām un kājām netaukainu krēmu no Natural Babycare. Konkrēti šajā krēmā patīk tas, ka tas ir viegls, nav taukains, nesmērē drēbes.

Taču ļoti gribētu izmēģināt arī Bubchen Wind & Wetter krēmu, jo, iespējams, ka ir laiks kaut ko mainīt vai uzlabot.

Jauku un siltu dienu vēlot, Gucci123

Konkurss: Kā tu kop sava bērna ādu rudenī?


Bubchen - maigākajai ādai pasaulē!

Dabiska ādas aizsardzība visiem laikapstākļiem

Bübchen Wind & Weather Cream sastāvā ir karitē eļļa, pantenols, kas ar speciālo dabīgo vielu komplektu nodrošina ādai neaizstājamas taukskābes un mitrumu, stiprina dabīgās ādas aizsargspējas un saudzē zīdaiņa ādu.

Krēms īpaši saudzīgi aizsargā un kopj maigo un jūtīgo zīdaiņa ādu ar mandeļu eļļu un vitamīnu E. Tas stabilizē ādas mitruma saturu un novērš tās izžūšanu. Šis krēms ir piemērots arī pieaugušajiem, tāpēc iegādājoties šo krēmu, būsi parūpējusies par veselīgu sejas ādu gan bērnam, gan pieaugušajam šajos aukstajos vējos!