Vaide apgalvo: rudens nedrīkst būt drūms!

Vaide apgalvo: rudens nedrīkst būt drūms!

19. Sep 2014, 11:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lūk, arī rudens klāt, dienas kļuvušas vēsākas, biežāk smidzina lietus un mēs tinamies siltajās drēbēs, aizvien biežāk sapņojot par karstas tējas krūzīti. Taču skumjas ir liekas un nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst par savu izskatu!  Rudenim tuvojoties, kompānija Vaide aicina nešķirties no košām krāsām un sagaidīt to pilnā gatavībā.

20140908155828-11295.jpg

Mēs sveicinām rudeni ar skaistiem dziļiem toņiem. Jaunā kolekcija laistās košās un kaislīgās sarkanās, aristokrātiski zilās, dziļās smaragda zaļās un majestātiski pelēkās krāsās.   

Audumu raksti un struktūra priecē ar savu daudzveidību. Plašā klāstā pārstāvēts rūtains skotu audums – tas padara augumu slaidāku un piešķir ansamblim šiku. Kolekcijā pārstāvētie modernie audumi ar lureksu izskatās dārgi un grezni, izdaiļojot pat visvienkāršāko kleitu vai bikses ar savu neuzkrītošu, taču elegantu mirdzumu. Īpaši izceļas visdažādākie izstrādājumi zirnīšu rakstā, kas kļuva par pagājušās sezonas hītu un pārliecinoši dominē arī šajā sezonā. Kleitas, svārkus, blūzes un vestes – šajā sezonā zirnīšus var kombinēt visdažādākos variantos. Liela uzmanība ir veltīta vilnas auduma tērpiem, jo vilna lieliski silda, ir omulīga, bet elegantie fasoni izceļ sievietes daiļumu. Uzmanību pelna arī modeļi ar reljefa rakstu, piemēram, kleitas un tunikas, šūtas no samtam līdzīga floka auduma, kleitas, svārki un žaketes ar reljefa rakstu un izstrādājumi ar adījuma lakotu imitāciju, kas izskatās vienlaikus ekstravaganti un ļoti pievilcīgi.  Vēl viens sezonas hīts ir žakards – biezs trikotāžas audums, rotāts ar tajā ievītajiem rakstiem, dažus no kuriem ir radījuši Vaide dizaineri, iestrādājot tos audumā, kas padara tērpu neatdarināmu. Neapšaubāmi, kolekcijas līderi ir dažādu fasonu rudens mēteļi: pagarināti, pieguloši, korekti un sievišķīgi – tie izdaiļos katru sievieti un sildīs drēgnajās dienās.

        20140908155251-82628.jpg

Somas un somiņas no Vaide papildina kolekciju – praktiskas un ietilpīgas, tieši tādas ir vajadzīgas katrai sievietei, ir īpaši priecē tas, ka starp daudzajām piedāvātām krāsām iespējams izvēlēties sev vistīkamāko. 

Rotaslietas – liela izmēra, taču elegantas, ideāli piemērotas praktiski katram kolekcijas modelim un saistošas uzmanību.

Vaide ir Latvijas apģērbu ražotājs, kurš laiž klajā paša veidotās kolekcijas. Šobrīd veiksmīgi darbojas 18 Vaide firmas veikali ne vien Baltijā, bet arī Ukrainā, Krievijā un Vācijā, kas liecina par to, ka pircējus interesē Latvijā ražotie apģērbi.   

20140908155802-65152.jpg

Vaide – tas ir ērts un skaists apģērbs birojam, grezni vakartērpi, komfortabls apģērbs mājai, miegam un aktīvai atpūtai.  

20140908155815-48957.jpg

Rīgā Vaide veikali atrodas TC Origo 2. stāvā (Stacijas laukumā 2), TP Alfa 2. stāvā (Brīvības ielā 372) un Kr. Barona ielā 37 (ieeja no Ģertrūdes ielas). Vairāk informācijas par kompāniju un kolekcijām meklējiet mājaslapā www.vaide.lv.

Mamuķītis Mamuķītis 10. Sep 2014, 14:13

Ļoti skaista ir šī rudens kolekcija. Tā esot tapusi kopā ar itāļu dizaineriem. 😘