Twitter konkurss: vai tiešām Latvijā bērnu veselības aprūpe ir bez maksas?

Twitter konkurss: vai tiešām Latvijā bērnu veselības aprūpe ir bez maksas?

11. Dec 2012, 20:31 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja jau esi @Maminuklubs Twittermammu pulciņā, ļoti labi, ja ne, nebēdā - joprojām vari pievienoties! Līdz trešdienai, piedaloties konkursā, ir iespēja laimēt Māmiņu Kluba Vecāku skolas apmeklējumu 10 latu vērtībā!

Ja vēl neesi pievienojusies, atceries, ka Māmiņu Klubs gaida sev palīgos čaklas Twitterotājas, kas palīdzētu padot tālāk vai izplatīt Twiterī būtisku informāciju par tiešraidi, kas būs 12.decembrī - kopā mēs varam vairāk!

Pievienojies @Maminuklubs Twitterkontam.

Tavs uzdevums šoreiz: Papildini teikumu - "Latvijā bērnu veselības aprūpe IR bez maksas, jo…" vai arī - "Latvijā bērnu veselības aprūpe NAV bez maksas, jo…"

Piemēram, "Latvijā bērnu veselības aprūpe NAV bez maksas, jo uz bezmaksas ārstniecības pakalpojumiem ar bērnu izstāvēt garās rindas fiziski nav iespējams" vai "Latvijā bērnu veselības aprūpe IR bez maksas, jo man vēl ne reizi nav nācies ne par ko maksāt, kas saistās ar veselības pakalpojumiem bērnam."

1. Pievienojies @Maminuklubs kontam Twitterī par sekotāju, ja vēl neesi to izdarījusi

2. Turpini augstākminēto teikumu un pieliec pie sava posta atzīmi @Maminuklubs, lai varam Tevi pamanīt!

Konkurss ilgst līdz 12.decembra plkst.12:00. Dienas gaitā noskaidrosim, kuras Twittermammas atbilde būs bijusi visveiksmīgākā un piešķirsim balvu!

Balva

Lekcija pēc izvēles Māmiņu Kluba Vecāku skolā 10Ls vērtībā!

Tāpat aicinām palīgos izplatīt tālāk Twiterī ziņu par to, ka jau 12.decembrī ONLINE TV: runāsim par bezmaksas veselības aprūpi bērniem!  Tiešraides eksperti būs četri, un sarunas laikā būs iespēja uzzināt atbildes uz jautājumiem gan par maksas, gan bezmaksas pakalpojumiem, ko sedz valsts ikvienam bērnam Latvijā.

Paldies! Lai jums veicas!

Māmiņu Klubs

Online TV 12.decembrī: Bērna veselība - par ko maksā valsts? Uzdod jautājumus ŠEIT!

Veselības ministrija un Nacionālais veselības dienests informē par valsts apmaksātiem veselības pakalpojumiem bērniem

Videosarunu vada Kristīne Damškalne

20121130105302-18140.jpg