Superbēbis 2020: Testējam autiņbiksītes!

Superbēbis 2020: Testējam autiņbiksītes!

Mūsu lietošanā nonāca Bambo Nature produktu kaste, kurā ietilpa dažādi ādas kopšanas līdzekļi un arī autiņbiksītes. Vispirms sākām testēt biksītes un tikām arī līdz kopšanas līdzekļiem, kuri mani pozitīvi pārsteidza. Bet sākšu savu atsauksmi ar biksītēm.

Bērnam paliekot vecākam un kustīgākam, arvien grūtāk ir nomainīt autiņbiksītes. Odetu mēdzam ņemt klēpī, lai nomainītu biksītes un tieši tagad noder šis modelis. Pozitīvais, ka biksītes ir ļoti neitrālas, bez košiem zīmējumiem, bez specifiskas smaržas. Uzsūkšanas spēja ir laba, noplūdes negadījās. Uz Odetas ādas nenovēroju alerģiskas reakcijas, dibens nebija iesārtis, tātad Odetai viņas patīk. 

Autiņbiksītes ir izstrādātas ar īpaši absorbējošu iekšējo materiālu, kura izgatavošanā izmantota jaunākā plūsmas tehnoloģija, kas novada mitrumu prom no mazuļa ādas un iztur vairākas saslapināšanās reizes — pat visu nakti. Jā, nakti viņas iztur ļoti labi un mitruma izturība ir apsveicama. Biksītēm arī ir mitruma indikators, kas patīk ļoti daudziem vecākiem. Man tas var arī nebūt, jo pēc taustes varu pateikt, kad autiņbiksītes ir jāmaina.

Tālāk ejam pie mitrajām salvetēm. Mājās lietoju ļoti reti, bet noder, kad kārtējo reizi tiek atslēgts siltais ūdens un par to netiek brīdināts. Tāpēc kādai mazai apciņai jābūt vienmēr. Personīgi, mums ir divas pakas - viena ratu somā, otra mājās. Bambo Nature salvetes pārbaudīju uz savas ādas, tās nekoda un nekairināja, tādēļ tas jau ir labs rādītājs, ka bērnam varētu būt labas. 

Izteiktas smaržas nav, tās ir patīkamas un labi noņem netīrumus. Izgatavotas no mīkstiem, ilgtspējīgiem un neaustiem materiāliem, un tās var izmantot visam ķermenim. Salvetes ir dermatoloģiski pārbaudītas un nesatur smaržvielas vai krāsvielas.

 

Mans favorīts - ķermeņa un matu mazgāšanas līdzeklis. Sākumā noliku malā, jo izmantojām tikai Madaras produkciju, bet tā tika izmantota tik aktīvi, ka pārāk ātri beidzās un nepaspēju papildināt krājumus. Tad no plauktiņa ņēmu šo produktu. Ļoti patīkams un labs, acis negrauž (testēju uz Gustava), nav smaržas. Nav nekādu alerģiju. Līdzeklis ir vegānisks produkts, nesatur dzīvnieku valsts izcelsmes sastāvdaļas, bet tikai dabīgas un organiskas augu valsts sastāvdaļas. Sertificēta atbilstoši Ecocert COSMOS, Nordic Swan Ecolabel un Asthma Allergy Nordic standartiem. Šo pirkšu arī turpmāk.

Izmēģinājām arī vannas eļļu, kuru vajag ļoti, ļoti maz pievienot vannas ūdenim. Protams, ka pirmajā reizē pārspīlēju un Odeta izskatījās ļoti spīdīga. Vēl kādu laiku viņas mati dīvaini smaržoja, bet šo efektu mēs ātri novērsām :) Bet pati labprāt lietoju šo eļļu uz savas ādas un man patīk. Ne vienmēr gribu ilgi ziesties ar eļļu, tāpēc šāda tipa eļļas, kuras var arī ātri uzlikt uz mitras ādas, ir lieliska alternatīva. Sertificēta atbilstoši Ecocert COSMOS, Nordic Swan Ecolabel un Asthma Allergy Nordic standartiem.

Mans rezumē - ļoti patīk kopjošā kosmētika, noder gan zīdainim, gan vecākam bērnam, gan arī man. Ar autiņbiksītēm mani reti pārsteigsi, bet pašas biksītes ir ļoti patīkamas, ekoloģiskas un nerada alerģiskas reakcijas. :) Vēl testēšu nomierinošo krēmu un losjonu, kurus man nav bijusi iespēja testēt ilgākā laika periodā, lai objektīvi novērtētu produkta kvalitāti.