SuperBēbis 2020: Maigums no Huggies

SuperBēbis 2020: Maigums no Huggies

Katrai mammai ir bijusi vēlme iztestēt labākos autiņbiksīšu variantus savam bērnam. Varbūt šī vēlme ir bijusi dēļ alerģijas, dēļ noplūdēm vai pat dēļ dizaina. Veikalu plaukti ir raibi un iepakojuma noformējums neko daudz nepastāsta par pašu biksīšu funkcionalitāti. Atliek testēt pašiem. 

Jau agrāk rakstīju, ka lietojam gan mazgājamās autiņbiksītes, gan pielietojam vienreiz lietojamās biksītes. Patlaban Odeta sver mazliet vairāk par sešiem kilogramiem un ir sākusi lietot Huggies uzvelkamās biksītes. Gustavam biksītes sāku vilkt ap pusgadu, kad bija grūtāk uzlikt klipšu autiņbiksītes, jo viņš griezās prom, spirinājās ar kājām un rotēja uz riņķi. Odeta pie biksītēm tika mazliet ātrāk. Sākumā bija maza skepse, jo likās, ka biksītes laidīs garām mitrumu, bet tikai vienu reizi mums bija avārija.

Uz tausti Huggies ir ļoti patīkami un mīksti, augšā ir elastīga jostiņa, kura maigi piekļaujas ķermenim. Kāju caurumi ir viegli krokoti un izveidoti tā, lai pasargātu no noplūdēm. Biksīšu priekšpusē ir indikators, kurš iekrāsojas zils, kad iekšā ir ticis kāds mitrums. Savas bērnkopības karjeras sākumā, gan iesmēju, kāpēc šādi indikatori ir vajadzīgi, bet laikam ritot, esmu pat pieradusi pie šādas ekstras. Un pašas biksītes rotā jautrie tēli no Disney kolekcijas. Esmu ievērojusi, ka ir mammas, kurām ir svarīgs biksīšu vizuālais izskats. :) 

Jostiņa tiešām maigi piekļaujas ķermenim un neatstāj nospiedumus. Autiņbiksītes neierobežo bērniņa kustības un domāju, ka būs ideālas, kad Odeta sāks aktīvāk kustēties. Mazajiem rāpotājiem šīs biksītes var būt ļoti piemērotas. Biksītes uz tausti ir ļoti patīkamas un mīkstas, nav "plastmasīgas". 

Aizmugurē ir klipsītis, lai biksīti var vieglāk salocīt un ievietot miskastē. 

Un kādas ir jūsu attiecības ar mitrajām salvetēm? Mēs tās izmantojam diezgan reti pārsvarā, kad jādodas prom no mājām un ūdens nav pie rokas. Grūti atrast patīkamu variantu, kas nekairina bērna ādu. Izmēģināju divus Huggies mitro salvešu variantus - ar alveju un bez smaržvielām. Mans favorīts ir Huggies Pure - salvetes bez smaržas. Ar tām pamēģināju noņemt sev kosmētiku - āda nebija savilkta un netika dedzināta, Odetas dibens arī nepalika sarkans un citādi nesignalizēja par kādu nepatiku. Tātad mums der! Pati salvete ir bagātīgi piesūcināta un šķiedra liekas patīkama un dabīga. 

Šeit var redzēt šķiedru un kā salvete izskatās tuvplānā. 

 

 

Kopumā man patīk Huggies produkti un es esmu tos lietojusi arī dēlam, tādēļ nešaubos par kvalitāti un pārdomāto dizainu. Neesmu saskārusies arī ar alerģijām no šiem produktiem. Autiņbiksītes ātri uzsūc mitrumu un ļauj izvairīties no noplūdēm. Cenas un kvalitātes starpība ir ļoti laba, patīkams materiāls, nav nepatīkamu smaku.

Esam testējuši daudz autiņbiksītes un ir savi favorīti pie kuriem atgriežamies, pārbaudīts zīmols un pieredze ietekmē mūsu izvēli, tādēļ atgriežamies pie testētām lietām...un it īpaši pie tādām lietām, kuras pasargā no vēdera izejas nokļūšanas uz muguras daļas :) Drošība un miers it visā!

 

Gundega Freivalde Gundega Freivalde 23. May 2020, 13:42

paldies par šo rakstu pašlaik ari plānoju pāriet uz bikītem un noteikti pameigināšu šīs ..