Splat mazajiem zobiņiem

Splat mazajiem zobiņiem

11. May 2020, 22:01 Zanite Zanite

Kad mazulim nāk zobi, tas ir katras mammas ļaunākais murgs. Negulētas naktis un  niķīgas dienas. Bet pašam mazulim tas ir jaunas dzīves sākums. Jo būs pašam jāsāk rūpēties par saviem zobiņiem. Sākumā, protams, par pirmajiem zobiņiem rūpēsies mammas.

Mūsu ģimenē vienozīmīgi zobu jautājumā uzticamies Splat produkcijai. Paši lietojam Splat White Plus zobu pastu, bet bērniem jau no pirmā zobiņa Splat Baby. Kad vecākajai meitai parādījās pirmais zobiņš tad nopirkām Splat Baby komplektu, kurā ietilps zobu pasta kas domāta no 0-3 gadiem kura ir dabīga un ja nejauši bērns apēd kādu pastas gabaliņu tā viņam neko sliktu nenodarīs jo ir dabīga.

Un silikona birstīti kas ir kā gumijas uzmava uz pirksta kas domāta zobu tīrīšanai. Zobu pastai ir laba garša kuru pagaršojot viņš grib tīrīt zobus atkal un atkal. Silikona uzmava man patika jo vienā pusē ir  maiga birstīte un pumpiņas otrā pusē, kas masē smaganas. Zobu pasta stiprina zobu emalju, aizsargā smaganas un samazina jūtīgumu pret zobu augšanu- un tie bija arī galvenie nosacījumi izvēloties zobu pastu pirmajiem zobiņiem, lai par tiem kārtīgi rūpētos.