Slingotāju māmiņas!

01. Aug 2013, 19:57 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveikas, slingošanas mammītes! Šodien bijām kursos, saklausījāmies visādas gudrības un tā vin sagribējās ātrāk savu mazulīti sagaidīt un iesiet slingā. Likās, ka viņam tur būtu tik pat forši, kā manā puncītī.Nu, tā droši.

Apskatījām jaunu slingu cenas- tik tiešām lielas. Kursu vadītāja ieteica pirkt lietotus- tie pat sot labāki, jo ir elastīgāki.

Varbūt ir kāda pieredze, kur tos labāk iegādāties vai zināt kādu, kas par saprātīgu cenu to pārdod?

02. Aug 2013, 08:55

Ir viena iestāde, kur reizi mēnesī notiek bezmaksas nodarbības- rāda , kā izmantot un pareizi siet slingus. Nodarbība gan notiek lielā grupā un nekādas individuālās pieejas nav, taču, ja ir laba atmiņa- ir vērts 😀

čabule čabule 01. Aug 2013, 22:39 laimesbite

Žēl, ka vīrs man nebija līdzi- tagad man viņam grūtāk būs izstāstīt savus iespaidus , jo pirms tam bijām to lietu apsprieduši un abi bijām pret.. tagad meklēšu slingu un mēģināšu vīru pārliecināt 😀

01. Aug 2013, 22:31 čabule

Jā, jā- tieši tā 😀
Ar mums ir līdzīgi.
Zinu, ka ik pa laikam cilvēciņi tiešām lēti nopārdod savus nevajadzīgos. Tagad nožēloju, ka no paziņām nenopirku, jo agrāk arī likās, ka tā ir nevajadzīga lieta.

čabule čabule 01. Aug 2013, 22:20

arī biju tajos kursos (Ligzdiņā, vaine?) safilmēju kā tos sligus liek, likās vienkārši!
Kaut kā citādāk paskatījos uz tiem slingiem (pirms tam vispār likās pilnīgi lieka lieta) un tiešām gribu to pamēģināt, bet man liekas, ka nebūs man pa kabatai..

01. Aug 2013, 20:17 troja_

laimesbite@inbox.lv