Skaties Online TV un piedalies Töpfer konkursā!

Skaties Online TV un piedalies Töpfer konkursā!

13. Mar 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Patiesībā- būt par mammu ir grūtākais un atbildīgākais darbs pasaulē. Ik dienas sieviete, kas kļuvusi par māmiņu pārvar sevi, mācās no jauna un dara visu, lai viņas bērniņš augtu vesels un laimīgs. Un kas ir viens no laimes priekšnosacījumiem? Pilns puncis. Tomēr laikā, kad mazulis aug un viņa strauji augošais organisms sāk prasīt arvien vairāk, sāk pārņemt satraukums- ko dot, cik daudz dot un vai tas ko izvēlēšos, nodrošinās mazuli ar visiem tam nepieciešamajiem vitamīniem un uzturvielām?

Töpfer ir viens no vadošajiem bērnu bioloģiskās pārtikas ražotājiem Eiropā ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi. Töpfer izmanto īpaši atlasītas bioloģiski audzētas izejvielas, lai ražotu augstākās kvalitātes produktus. Töpfer vēlas atbalstīt jaunos vecākus ar savām zināšanām un produktiem jau no pirmās grūtniecības dienas. Vai tās būtu rūpes par topošo māmiņu grūtniecības laikā, bērnu pārtika vai bērnu ādas kopšanas produkti

Jau šo trešdien būsim redzami Māmiņu kluba Online TV plkst.10:25. Parunāsim par un ap piebarojuma uzsākšanu un biezputru ieviešanu bēbīša uzturā. Studijā viesosies Töpfer produktu speciāliste  Silvija Apse un pieredzē dalīsies divu bērnu māmiņa Sanda Vilsone.

Konkurss mūsu uzmanīgajiem klausītājiem! Skaties, klausies un vēro un komentāros atbildi:„Kādas ir vērtīgākās īpašības Töpfer putrām?“ Attapīgākos 3 skatītājus apbalvosim ar Töpfer pārsteiguma dāvaniņām :)

Atbildi uz konkursa jautājumu raksti tepat komentāros!

Neaizmirstiet sekot līdzi informācijai tepat www.maminuklubs.lv un Töpfer facebook lapā https://www.facebook.com/topferlatvia

Laimīgos uzvarētājus noskaidrosim 13.martā

filologe filologe 13. Mar 2019, 15:55

"Topfer" vērtīgās īpašības - putriņas un maisījumi tiek gatavoti no bioloģiskām sastāvdaļām, ka arī nesatur cukuru un sāli!

Cielavinna Cielavinna 13. Mar 2019, 13:41

Topfer vērtīgās īpašības ir tās, ka putriņas un maisījumi ir gatavoti no bioloģiskām sastāvdaļām un nesatur cukuru un sāli.

Alise Broka-Kutra Alise Broka-Kutra 13. Mar 2019, 12:25

Topfer vērtīgās īpašības ir tās, ka putriņas un maisījumi ir gatavoti no bioloģiskām sastāvdaļām. Nesatur cukuru un sāli!

Vita Muižniece Vita Muižniece 13. Mar 2019, 11:58

Topfer putru vērtīgākās īpašības - sastāvā augstākās kvalitātes bio produkti, nesatur ne cukuru, ne sāli.