Savākts turpat 11 tūkstošu latu ziedojums bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem

Savākts turpat 11 tūkstošu latu ziedojums bērniem ar garīgās attīstības traucējumiem

12. Dec 2012, 13:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Š.g. 7. decembrī biedrība "Dāvā sapni" rīkoja labdarības balle, kuras ietvaros notika ziedojumu vākšana Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas projektam – Agrīnās intervences un rehabilitācijas centra izveidei bērniem ar garīgās attīstības un uzmanības traucējumiem. Pateicoties cilvēku atsaucībai, ir saziedoti Ls 10 800,50, kas ļaus uzsākt centra attīstību.

Pasākuma goda patroni bija šefpavārs Mārtiņš Rītiņš un mūziķe Linda Leen, kas iesaistījās vakariņu norisē un atbalstīja tās ar savu līdzdalību un personiskām speciālbalvām izsolei. Vakariņas apmeklēja arī Valsts prezidenta kundze Dace Seisuma, kas ir Bērnu slimnīcas patronese. Lielākā daļa ziedojuma tika savākta dāvanu izsolē un loterijā, kurā ikvienam viesim bija iespēja atbalstīt vakara mērķi – palīdzēt simtiem Latvijas bērnu.

Kā jau minēts, ziedojuma mērķis ir Bērnu slimnīcas Agrīnās intervences un rehabilitācijas centra izveide. Tas nepieciešams, lai bērni ar garīgās attīstības traucējumiem saņemtu augsti kvalificētu speciālistu palīdzību mājīga un patīkamā vide ar modernu aprīkojumu. Tāpēc darbs pie šī centra finansējuma piesaistīšanas turpināsies. Ik gadu šādu mazo pacientu skaits ir aptuveni 900.

Šiem bērniem ir vajadzīga mūsu palīdzība, lai viņu dzīves kļūtu priecīgākas un pilnvērtīgākas, tāpēc ikviens var ziedot: veicot pārskaitījumu uz biedrības "Dāvā sapni" kontu AS "SEB banka": LV32UNLA0050019903026, reģ. Nr. 40008169506 ar norādi "Ziedojums". Darbojas arī ziedojumu tālrunis: 90067000. Maksa par zvanu – Ls 1. Savukārt mājaslapā davasapni.lv ziedot var ar savu kredītkarti.

Biedrība "Dāvā sapni" priecājas, ka labdarība Latvijas sabiedrībā kļūst par tradīciju un cilvēku atsaucība ar katru gadu pieaug. Šī ir sabiedriskā labuma organizācija, kas izveidota ar mērķi, lai Latvijas bērniem būtu pieejamas pasaulē atzītas ārstniecības metodes un lai uz vietas šeit Latvijā varētu nodrošināt operatīvu palīdzību. Vairāk informācijas mājaslapā: davasapni.lv. Seko līdzi aktualitātēm arī Draugos, Facebook un Twitter