Sākam baudīt zelta rudeni! Dāvanas jums!

21. Sep 2014, 11:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens jums visām septembra vidū! Kā jums klājas? Mums forši! Jaunumu, interesantu notikumu, konkursu pilns portāls - nevienu dienu negarlaikojamies!

Un jūs arī, čaklās rakstītājas, nāciet pēc dāvanām!

Vāģi Kinoteātris. Disney

20141006115032-29747.jpg

 

Šajā stāstu grāmatā, kuru papildina kinoprojektors un desmit disku, jūs gaida priecīga tikšanās ar jauno sacīkšu braucēju Zibeni Makvīnu, kas par visu vairāk vēlas uzvarēt sacensībās un kļūt slavens un bagāts. Lasot grāmatu un skatoties krāsainos filmas kadrus, sekojiet līdzi Makvīna piedzīvojumiem, un jūs uzzināsiet, vai viņa sapnis piepildīsies. Projektorā ir iebūvēta lampiņa lasīšanai, lai varētu izslēgt apgaismojumu telpā un tas netraucētu skatīties projicētos attēlus.

 

Šo grāmatiņu dāvinām Eliotta! Paldies par interesanto viedokli - Jaunās māmiņas - laba biznesa mērķauditorija.

Modes skiču bloknots. Monster High

20141006115116-64332.jpg

Šis Skiču bloknots ir kā radīts tādai bezbailīgai modes pavēlniecei, kāda esi tu! Iedvesmojies no Monster High briesmonītēm un izveido pati savu neatkārtojamo nāvējošo stiliņu. Mūsu modernie un radošie padomi, idejas, skices, šabloni un uzlīmes palīdzēs tev kļūt par mežonīgi labu dizaineri! Stils ir tavās rokās!

 

Sveicam Supersausinu ar brālīša dzimšanu! - MEITAS un MAMMAS BLOGS: Brāļuks ir klāt!

Dāvinām brummm-brumm auto grāmatu!

 

Biļetes uz Latvijas Leļļu teātri

Izrāde - 21.09. 14:00 "Kā Lauvēns draugus atrada"

20140916143453-63047.jpg

Vairāk par izrādi - www.lelluteatris.lv

Ņemiet kādu foršu draugu līdzi un prom uz teātri! Banderoso! - Neizdodas atrast auklīti un mamma būs kopā ar bērnu vēl četrus mēnešus

Grāmatiņas un arī biļetes uz Latvijas Leļļu teātri saņēmējus gaida jau Māmiņu Kluba redakcijā, Vīlandes ielā 1- 3 (ieeja no Elizabetes ielas puses), otrajā stāvā līdz 16.oktobrim. Atgādinām arī par iespēju saņemt balviņas ar Pasta Stacijas starpniecību (skatiet zemāk!).

Paldies, ka esat kopā ar mums!

Kristīne, portāla redaktore