RATIŅU PARĀDE 2017: Vēl ir laiks!

RATIŅU PARĀDE 2017: Vēl ir laiks!

03. Apr 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

27.maijā Māmiņu Kluba Vasaras festivāla ietvaros notiks arī vislatvijas Ratiņu parāde 2017!

Atgādinām par to aptuveni divus mēnešus iepriekš, lai jūs pagūtu izdomāt, padomāt un realizēt visas prātam neaptveramākās idejas, lai apburtu Ratiņu parādes žūriju un tiktu pie brīnišķīgām dāvanām, bet dāvanu šogad būs daudz!

Ratiņu parāde ir jautrs piedzīvojums, kas kā košs notikums paliks atmiņā ne tikai dalībniekiem, bet arī skatītājiem, un, protams, arī pašiem mazuļiem vēlāk būs fotogrāfijas, kurās aplūkot šo piedzīvojumu. Tas ir brīnišķīgs veids, kā iemūžināt mazuļa laiku, kuru viņš pavada ikdienā, vizinoties ratiņos.

Atcerieties, cik rūpīgi izvēlējāties mazuļa pirmos ratiņus? Cik daudz informācijas tika pārrakts, cik daudz spēka iztērēts, un te viens un divi - bērns jau tipina ar kājiņām, un ratiņus vairs nevajag. Tad nu baudiet laiku, kamēr mazulis vēl mierīgi čuč ratiņos!

20170329114030-26561.jpg

Jums vairs nav ratiņu? Bet varbūt jūsu princesei patīk rotaļāties ar leļļu ratiņiem?

20170329113920-93734.jpg

Vai arī jūsu super-varonim patīk baudīt ātrumu ar velosipēdu vai skrejriteni? Izrotājiet transportu un laipni lūdzam parādē!

20170329113954-37302.jpg

Būs daudz nomināciju, daudz košu dekorāciju, daudz dāvanu un balvu. Atliek tikai izdomāt, izdarīt un doties 27.maijā uz Ratiņu parādi! Sekojiet jaunumiem rubrikā Māmiņu-Kluba-festivāls:VASARA.

Bet pagaidām, atzīmējiet savos plānotājos un kalendāros 27.maiju!

Šajā dienā būs baudāms brīnišķīgs, grandiozs pasākums ģimenēm - MĀMIŅU KLUBA VASARAS FESTIVĀLS. Mēs to rīkosim jau TREŠO GADU pēc kārtas!


 20170322114657-81578.jpg

Tikšanās vietu mainīt nedrīkst:

KULTŪRAS PILS "ZIEMEĻBLĀZMA"

Festivāla datums:

27.MAIJS

Arī šajā gadā mēs tiksimies, iepazīsimies, komunicēsim, atradīsim jaunus draugus un kopā ļausimies brīnišķīgiem piedzīvojumiem.

Pasākuma programmā - kustību spēles, jautras un sportiskas aktivitātes svaigā gaisā, un, protams, arī koncerts visas dienas garumā.

Galvenā festivāla ideja - organizēt lielu, skaistu, bezmaksas izklaidējošo pasākumu ģimenēm ar bērniem.

Festivāla vieta ir skaists, liels parks "Ziemeļblāzma", kur dienas gaitā ģimenes var piedalīties vairāk kā 50 dažādās aktivitātēs.

Uz festivālu brauks arī labākie bērnu ansambļi, parka teritorijā būs pieeajamas dažādas spēles, izklaides, un būs arī Ratiņu parādi, kā arī ģimeņu sacensības, dažādu produktu degustācijas, būs arī informatīvās teltis, kurās varēs uzzināt daudz par bērnu un māmiņu veselību un drošību.

Māmiņu Kluba vasaras festivāla programma būs gan izklaidējoša, gan arī izziņas bagāta un noderīga gan topošajām, gan esošajām ģimenēm ar bērniem, šogad vērsīsim uzmanību vairāk uz bērnu un māmiņu veselību un drošību:

  • Informatīvās teltis, konsultācijas ģimenēm
  • Ratiņu parāde vai karnevāls ar simtiem dalībnieku
  • Bērnu koncerts un deju uzvedumi ar vairāk kā 200 dalībniekiem
  • Rotaļas un izklaides parka teritorijā. Būs jautri visai ģimenei
  • Sacensības mazajiem rāpotājiem
  • Lielais ģimeņu pikniks ar noderīgu produktu degustāciju
  • Labdarības akcija, kuras ietvaros atbalstīsim māmiņas un mazuļus

Māmiņu Kluba vasaras festivāls ir jau tradīcija.

Kas jums vislabāk palicis atmiņā no iepriekšējiem gadiem?


Lai uzzinātu vairāk par sadarbības iespējām Māmiņu Kluba Vasaras festivāla ietvaros, rakstiet uz -kristine@maminuklubs.lv vai ina@maminuklubs.lv!