Piesakies Canpol Babies māneklīšu testēšanai

Piesakies Canpol Babies māneklīšu testēšanai

06. Nov 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Canpol Babies, kas ir viens no vadošajiem mazuļu un māmiņu aprūpes produktu zīmoliem Eiropā jau vairāk kā 25 gadus un pazīstams arī pie mums, piedāvā iespēju pieteikties māneklīšu testēšanai!

Canpol Babies piedāvā plašu māneklīšu klāstu - noskaidro, kurš būtu visatbilstošākais Tavam mazulim!

Izvēloties māneklīti mazulim, ir vairāki svarīgi apsvērumi, kas būtu jāņem vērā:

·       māneklīša izmērs - jāizvēlās tāds, kas atbilst mazulīša vecumam. Tie iedalās 3 grupās A (0-6 mēn), B (6-18 mēn), C (18 + mēn).

·       māneklīša forma - tiem ir 3 veidu atšķirīgas formas – simetrisks, ortodontisks (nošķelts), apaļš. Simetriskās un apaļās formas māneklīti mazulīša mutē var likt no abām pusēm vienādi, bet ortodontiskās formas māneklīti tikai vienā virzienā (ar pacēlumu uz augšu). Formu parasti iesaka izvēlēties pēc tā, kā tas līdzinās māmiņas krūtsgala formai. Nozīme ir arī māneklīša ārējai formai  - arī tā jāizvēlas atbilstošā izmērā, lai tas nebūtu pārāk mazs un bērns to nevarētu norīt vai pārāk liels, kas traucētu elpošanai caur degunu. Ieteicams izvēlēties māneklīšus, kuru sānu daļā ir caurumiņi gaisa plūsmai, tādā veidā samazinot iekaisuma risku.

·       māneklīša materiāls – silikons vai lateksa. Izvēle ir individuāla - lateksa māneklīši ir ražoti no dabiska materiāla (gumijkoka), tie ir mīkstāki un elastīgāki, taču nolietojas mazliet ātrāk nekā silikona māneklīši. Kā jau dabīgs materiāls, tam var būt sava smarža un tas reaģē apkārtējā vidē, paliek tumšāks saules gaismā. Silikona māneklīši ir ražoti no mākslīga materiāla, ir pilnībā caurspīdīgi, taču materiāls ir cietāks.

Canpol Babies piedāvā plašu māneklīšu izvēli arī dizaina ziņā, dažādu krāsu, formu un arī tumsā spīdošus māneklīšus, kas nakts laikā ļaus to ātri vien sameklēt! Atliek vien izvēlēties krāsas un apdrukas, kādas vislabāk patīk!

Lai rūpētos par mazuļa drošību, māneklīšus ieteicams nomainīt pret jauniem ik pa 1-2 mēnešiem. Ja mazulim jau ir iznākuši zobiņi, māneklīša stāvoklim ir īpaši jāseko līdzi, jo bērniņš to var sakost un tajā veidoties plaisas, šādu māneklīti lietot vairs nedrīkst.

Māneklīša izvēle ir ļoti individuāla, jo katrs bērniņš ir atšķirīgs - kas derēs vienam, nepatiks otram! Tāpēc labs veids, kā noskaidrot piemērotāko variantu, ir tos iztestēt! 

Aicinām pieteikties testēšanai, rakstot produktutesti@maminuklubs.lv, norādot mazulīša vecumu, pamatojumu, kāpēc vēlaties testēt un izvēlies, kurus 2(divus) māneklīšus gribētu izmēģināt no šejienes.