Piedalies konkursā un laimē Maria Lactation krūts piena veicināšanai!

Piedalies konkursā un laimē Maria Lactation krūts piena veicināšanai!

11. Apr 2014, 11:43 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ikviena ar krūti barojoša māmiņa sastapusies ar situāciju,kad šķietami pieniņš ir palicis mazāk un rodas šaubas,vai mazulim ir gana. Tādos gadījumos tiek izmantoti dažādi palīglīdzekļi- dzertas neskaitāmas tējas krūzes, ēsti valrieksti, mākslīgi stimulē krūti,lai veidotos piens. Protams, ir iespējams, ka tas vainagosies panākumiem, tomēr nereti ir pārāk liela darbošanās,bet nesagaidot rezultātus, māmiņas padodas un nereti ar to beidzas arī krūts barošana.

Latvijā aptieku plauktos parādījies pavisam jauns produkts- Maria Lactation – dabīgu augu vielu  komplekss laktācijas stimulēšanai  barojošām ar krūti māmiņām.

Vēlies pie šāda līdzekļa tikt? Piedalies konkursā un laimē!

Uzvarētājas būs trīs!

Kas jādara, lai piedalītos konkursā?

- Spied LIKE Maminuklubs.lv lapai

- Spied LIKE Marialine.lv lapai 

- Dalies ar šo ziņu

Konkursa termiņš no 08.04.-13.04.2014.

Uzvarētājus noteiksim 14.04.2014.

Skaties PIEKTDIEN Lielo Māmiņu konferenci par veselīgu bērniņa attīstību un noskaidro visu par uzturu bērniņa zīdīšanas laikā!

Māmiņas uzturs krūts barošanas laikā

11:45- 12:10

Krūts ēdināšana, bez šaubām, ir labākais, ko mamma savam bērniņam var dot, sevišķi - pirmajos viņa dzīves mēnešos. Bet gadās, ka tomēr arī ēdinot ar krūti, mammai jāievēro šādi tādi nosacījumi savā ēdienkartē, lai nenodarītu pāri mazuļa puncītim. Ko tad barojoša mamma noteikti nedrīkstētu ēst, un kas būtu jāiekļauj savā ēdienkartē? Uzzināsim tiešraidē sarunā ar bērnu māsu Elitu Svarenieci.


KONKURSS sadarbībā ar Marialine.lv 

20140408151431-64372.jpg