Konkurss: Meklējam dažādos krūts ēdināšanas pieredzes stāstus!

Konkurss: Meklējam dažādos krūts ēdināšanas pieredzes stāstus!

17. Jul 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrai no mums ir atšķirīga pat bērniņa gaidīšanas pieredze, tāpat arī dzemdību pieredze un krūts ēdināšanas pieredze. Kā sākās tavējā? Pirmās dienas slimnīcā, pirmais smagums krūtīs, pirmie jautājumi par to, vai mazulis pietiekoši daudz paēd, un - pirmais prieks par to, ka jums abiem kopā izdodas! Dalies ar mums šajā savā atšķirīgajā pieredzē!

Iesūti krūts zīdīšanas padomus, veiksmes stāstus, ieteikumus, kā esi veidojusi piena banku un kā vispār Tev ir veicies ar krūts ēdināšanu! Kādai šī pieredze būs veiksmīga, kādai - mazāk veiksmīga. Bet atceries - tā ir tikai un vienīgi tavējā!

Pastāsti, kā sākās jūsu abu krūts ēdināšana, vai krūtis sagatavoji kaut kā zīdīšanai jau grūtniecības laikā, vai apmeklēji krūts zīdīšanas nodarbības. Pastāsti, kādas bija pirmās dienas krūts ēdināšanas pieredzē, pastāsti, ar kādām grūtībām saskāries, kā arī - dalies ar mums savā priekā par katru pārbaudījumu, kam veiksmīgi iets cauri šajā tik nozīmīgajā procesā! Dalies arī krūts zīdīšanas padomos, ieteikumos, pastāsti, vai esi veidojusi piena banku, vai to domā darīt!

Noteikti pastāsti par apģērbu krūts ēdināšanas laikā- vai iegādājies speciālus krūšturus vai apģērbus? Kas Tev šķita visērtākais vai tieši otrādi- visneērtākais?

Uzdevums pavisam vienkāršs, vai ne?

Tātad, viss, kas tev jādara:

  • caur podziņu pie sava profila PIEVIENOT RAKSTU iesūti rakstu par savu krūts ēdināšanas pieredzi no grūtniecības laika līdz pat līdzšinējam brīdim!
  • Izvēlaties sadaļu Bēbītis un tagu Krūts-ēdināšana
  • kad viss izdarīts, jāspiež vien SAGLABĀT, un stāstiņš ieceļos portālā!

Balva

Mini fotosesija kopā ar zīmola Silk&milk zīdīšanas apģērbu veidotāju Diānu Liepnieci viņas rādītajos tērpos un kāds no tiem arī dāvanā!

20140630150625-66765.jpg

 
Ja vēlies pasūtīt Silk&Milk krūts ēdināšanas topus, raksti  diana.liepniece@gmail.com!
 

Balvas foto ir ilustratīva nozīme

Konkurss norisināsies līdz 16.jūlijam ieskaitot.

Gaidām tavu pieredzi un atceries - tā var iedvesmot un palīdzēt arī citām māmiņām!

Māmiņu Klubs

20140630144132-26958.jpg

Dizaineres Diānas Liepnieces jaunais zīmols Silk&milk piedāvā bērniņa zīdīšanai piemērotu apģērbu. Apģērba dizains veidots ar lielu rūpību un mīlestību, balstoties uz jauno māmiņu pieredzi. Zīdīšanas process paliek daudz vienkāršāks un ērtāks, jo tiek nodoršināta viegla piekļuve krūšu zonai un interesantais dizains uzlabo arī māmiņas labsajūtu.

Katra sieviete, pat māmiņas lomā būdama, vēlas būt skaista un interesanta sev un citiem. Jo īpaši sākumposmā laika starp zīdīšanām ir tik maz, ka nespēj pat attapties, kur nu vēl īpaši domāt par pārģērbšanos. Tāpēc šis apģērbs būs piemērots arī aktīvai sabiedriskai dzīvei gan kopā ar mazuli dodoties pastaigās un apmeklējot pasākumus, gan veltot laiku sev, savam darbam vai studijām.

Piedalies konkursā un saņem laimētās balvas caur Pasta Staciju bez maksas

20140711131100-24336.jpg