Pie alergologa: vai mazajam nesāpēs?

15. Nov 2013, 12:07 Saulite21 Saulite21

Sveikas mammas...

Kādu laiku mums jau ir tāds
dīvains klepus,ne sauss,ne mitrs
nu nemāku pateikt kāds. Tad nu
aizgāju pie dakteres,lai
noskaidrotu kas mums kaiš.
Daktere paklausijās un pateica
ka iespējams alerģija no kaķu
spalvām. Ieteica palietot tavigil
1/4daļu no rīta un vakarā. Kad
sākām lietot kā daktere teica
palika labāk. Bet tad tas klepus
pusi dienu nav,vakarā ieejot
telpā ir. Vakar bijām atkal pie
dakteres,pateica,laī palietojam
tavigil 1/4daļu un patīram
degunu ar jūras ūdeni un
vibrocil. Un vēl pateica ka mums
ir laiks apmeklēt alergalogu!Tad
nu man tagad jautājums Jums-
ko tur dara,cik ilgi tas motiek.
Vai mazajam nekas nesāpēs?

Saulite21 Saulite21 16. Nov 2013, 16:14 helliite

Mums būs jāiet pāri 1,tas laiks ir vispār kad Emīls guļ parasti.Bet ceru ka būs ok.

helliite helliite 16. Nov 2013, 11:33

Bijām pie alergologa Sadovņikova ielā, kad mazajam bija ap 9 mēneši.. Bija ilgs klepus un vajadzēja pārbaudīt vai nav alerģija uz suņiem..
Nu neteikšu, ka nav sāpīgi, jo, kad uzpilina tos pilienus uz rokas- tad ar adatiņu katrā iedur! Bija stingri jātur rociņa, bet tas bij tā fiksi un mazais baigi nesaraudājās! Grūtāk bija pēctam nosēdēt, jo mazais jau nesaprot, ka vajag mierīgi sēdēt, lai pilītes nenokrīt, roka bija stingri jātur un tā bija jāsēž laikam 15-20min..
Kopā laikam vizīte bija ap stundu, bet iesaku pierakstīties pirmajiem dienā, mēs gājām uz 9, kā pirmie, bet sapratu, ka tur pēctam, kas bija ar pierakstu, dabūja gaidīt, jo vizītes jau ievelkas, un, kad uztaisa tos pilieniņus, tad ar jāiet uzreiz pie dakteres, un tad viņa skatās, saraksta vēl kādas zāles jālieto utt..
Daktere jau sūdzējās, ka , ja būtu māsiņas, kas sarakta receptes, viss ietu daudz ātrāk..
Pieaugušajiem jau vienalga, var pasēdēt, pagaidīt, bet bērniem ir kā ir.. Iesaku padomāt par bērna izklaidēšanas iespējām, ja tomēr sanāk gaidīt..

Saulite21 Saulite21 15. Nov 2013, 16:33

Manam puikam ir gads un 6mēn. Esam jau pieteikušies, mums jāiet 12decembrī. Iesim uz F.Sadovņikas ielā. Man teica ka 30-60min būšot tas viss.

Liene Krúza Liene Krúza 15. Nov 2013, 14:00

it ka jau nav nekas sapigs. uzpilinas alergenu uz rocinas,un ar adatinu pieskarsies adinai. varbut ne ta uzrakstiju,lai redzetu vai ir kada reakcija.
mes pie alergaloga bijam 1.7 gadu vecuma. it ka nesapeja. tik bus miera jatura ta rocina,kurai veiks so alergijas testu. un vairums maminu ir tas grutakais un ja berns mazaks,jo grutak noturet vinu miera. miera rocina jatur vismaz 15min.
es jau vairak tiektos uz to,ka vartu but alergija pret puteklu ercitem,ja klepus paradas ieejot majas. nu ja divo kaki,tad jau visadi var but. bet to vislabak maces pateikt doks,pec vizites.
bet laikus gan piesakies,jo tur medz but dikti garas rindas.mes gaidijam menesi.
un ari iemeslis griezties pie alergaloga bija tiesi klepus,bet tas mums bija vairak ka 2menesus no vietas. Brinhits pec brinhita,lielas antibiotiku devas..........