Philips Avent pumpīts Jūsu mazulim

Philips Avent pumpīts Jūsu mazulim

02. Sep 2019, 14:26 Kristīne Bāze Kristīne Bāze

Sveikas jaunās un topošās māmiņas!

Šajā rakstā vēlos pastāstīt par lielisku palīgu manai ģimenei - Philips Avent manuālo piena pumpīti!

Philips Avents manuālā piena pumpīša komplektā ietilpst - pats piena pumpīts ar rokturīti, vāciņš pumpītim, viena pudelīte 125ml no Philips Avent Natural sērijas ar knupīti barošanai un aizsargvāciņš glabāšanai, kā arī instrukcija kā lietot pumpīti. Un dāvaniņa - krūštura ieliknīši.

Pumpīts ir ļoti kompakts, tas ir neliela izmēra un viegls pēc svara. To ir ērti izjaukt un viegli salikt. Pie pumpīša skaisti var pievienot jums ērti lietojamu pudelīti, dažādos tilpumos, arī, ja Jūsu bērniņš nav iecienījis Philips Avent pudelīšu sēriju.

Tas ir maigs pret krūti, pumpītim ir sava veida samta spilventiņi, kas nodrošina komfortāku piena atslaukšanas procesu, kas ir līdzīgs Jūsu bērna zīšanai.

Mana pieredze. Atslaukot pieniņu, es varēju atslābināties, pusguļus krēslā, process bija patīkams - paralēli baroju meitiņu ar otru krūti, nebija diskomforta, jo pumpīti varēja lietot izmantojot vienu roku. Beidzot barošanu, atvienoju pudelīti no pumpīša un uzliekot aizsargvāciņu ieliku ledusskapī, lai izmantotu pieniņu vēlāk. Pumpīti pilnībā izjaucu un izmazgāju. Pienākot nākošai barošanas reizei - es pati varēju atpūsties, un vīrs varēja pabarot meitiņu. Pieniņu sasildot, uzliekot pudelītei paredzēto knupīti - vīrs baroja mazulīti. Savukārt, es varēju atslaukt pieniņu nākošai reizei un ievietot to speciālā, iepriekš sagatavotā piena uzglabāšanas maisiņā - arī no Philips Avent sērijas, un veidot tā saucamo - piena banku, kas turpmāk atvieglu procesu. Tagad pabarot meitiņu var vairāki mūsu ģimenes locekļi un varu veltīt laiku arī sev!

Saku lielu paldies Māmiņu kluba komandai un Philips par šādu iespēju - mums izmēģināt Piena pumpīti. Jaunās un Topošās māmiņas, izmēģiniet - iesaku, tas padarīs Jūsu ikdienu ērtāku.